משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
על איזה שיטה אתם ממליצים בסרבר 1.6? אני עד עכשיו על אדמין מוד אבל חסרים לי דברים של ה-AMX כמו most demege וכו'.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כתבו לי בהודעה אחרת את הקודים של המשחק "קפטן הוק" ואני לא יודעת איפה לשים אותם ואיך.. אם משהו יודע שיכתוב פה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://gunbound.net אם כן, הוא יפה? שווה הורדה?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרגע אני אסקור את המשחק Brothers In Arms:Road To Hill 30 המשחק די ישן אבל סתם בא לי לסקור אותו כי סיימתי אותו עכשיו מי שלא מכיר את המשחק הוא משחק של מלחמה"ע השניה כמו: Call Of Duty, Medal Of Honor וכו'. המשחק מספר את סיפורו של סמל מאט בייקר ביחידת 101 המוטסת. אני חייב להגיד הרבה דברים על המשחק הזה על הגיימפלי וכו. המשחק מתחיל ב Hill 30(גבעה 30) שנמצאת אי שם בצרפת,קרנטן אנו מתחילים כשעדיין אין לנו פה TUTORIAL בינתיים באקשן אבל אפשר להסתדר. אני כרגע אכתוב את ה Deafults(המקשים הראשיים שנקבעו למשחק) W- ללכת קדימה S-ללכת אחורה A-ללכת שמאלה D- ללכת ימינה LMB( כפתור שמאלי של העכבר)- לירות MMB(כפתור אמצעי)- Zoom In כוונת RMB(כרגע אני לא אציין)- בהמשך תלמדו אפשר לשנות על ידי כני…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה, השתמשתי בצ'יט IMPULSE 101 לפני שקיבלתי את הGRAVITY GUN, עכשיו נזכרתי שבגלל שיש לי אותו כבר אני לא יוכל להמשיך במשחק (בדיוק הגעתי לחלק שמקבלים אותו בו...) אני זוכר שהיתה פקודה שמאפשרת למחוק/להוריד את הנשק, אבל אני לא זוכר מה הפקודה הזאת. מישהו מכיר אותה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
חחח מה זה איך אפשר לעשות את זה??? כל הקטע הוא שאפשר לקחת את התחפושת של הסוס ולהילחם איתו :lol:
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אולי אני אקפוץ לשחק קצת במולטי שהתעלמתי ממנו לחלוטין עד עכשיו
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
סגנון: Third-Person Shooter Action אתר הבית: http://www.terminatorsalvationthegame.com/ מפתחת: GRIN תאריך יציאה: 14 במאי 2009 תיאור מפורט: המלחמה בין בני האדם לבין המכונות חוזרת למחשב ולקונסולות המשחק, גם אתם תוכלו לקחת חלק במאבק ההישרדות של האנושות כנגד האויב המלאכותי. אנחנו נכנס לנעליו של ג'ון קונור, שבסרטים ובסדרת הטלויזיה מוצג כגיבור לעתיד שיציל את בני האדם מסכנת הרובוטים בעלי המבטא האוסטרי. במהלך הסרטים אנחנו צפינו בניסיונותיו של סקיינט, הישות המלאכותית, להתנקש בחיו של קונור, ועכשיו המלחמה החלה וכל מדינות העולם מוצאות את עצמן תחת מתקפה וג'ון קונור הוא היחיד שיכול לעזור, הבעיה היא שלא כולם רוצים לשמוע בעצתו. בתור קונור אתם תתמודדו עם הכוחות של סקיינט, תצטרכו …
-
- 67 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות קניתי את המשחק CALL OF DUTY BLACK OPS 2 למרות שאני לא מת על הסדרה זאת,אבל הפעם אני יכול להגיד בבכנות זה CALL OF DUTY הכי טוב שיצא אי פעם מבחינת הכל גם סינגל גם מולתי שיפורים גרפיים מורגשים ממש. יש הרבה מה לתקן כמובן אבל בגדול ציון שלי הוא 9.5!!
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
משחק לא ממש מוכר בשם Limbo of the Lost משתמש בסביבות שלמות שנלקחו מOblivion. רק תראו את התמונות: Oblivion Limbo of the Lost פשוט לא להאמין איזה חוצפה יש להם.. הסיפור המלא: http://www.gamespot.com/news/6192438.html?tag=latestnews;title;0
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני טוען או בוחר במשחק חדש אז הקו של הטעינה מגיע עד החצי ונתקע. עד עכשיו זה היה בסדר ניסיתי להתקין מחדש את המשחק לא עזר מחקתי את הקובץ gta_sa.set מהתיקייה של ה-user וגם זה לא עזר למישהו יש פתרון? נ.ב זה דיסק מקורי.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?
-
בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד? What gives?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עדיין לא ממש מבינים מה זה Prey ואיך הוא קשור לכותר בעל אותו שם שהושק לפני עשור? עכשיו אתם מוזמנים לגלות פרטים נוספים במסגרת סרטון רשמי חדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
ישר מהQUAKECON 2007 נאמרו הדברים הבאים: "First up, Hollenshead revised the release date of Quake Wars: Enemy Territories. Instead of "when it's done," the game is now set for October 2. However, Hollenshead did not say if the date would apply to the console editions of the game, and he only showed the regular and collector's edition PC boxes in his presentation."
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-