משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על משחקים בעלי גראפיקה טובה? לא משנה לי כ"כ מה למרות שאני מעדיפה יריות, משחקי טיסה ובמיוחד משחקים שסובבים את מלחמת העולם השנייה. אם אפשר בבקשה את השמות המלאים ולא 'COD' כי אני מחפשת תמונות, תודה מראש! משחקים שלבנתיים המליצו לי בעבר ויש לי אותם - Crysis, Residente evil 5/4 Prototype
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
MekTek, סטודיו שעובד על מודים וטלאים ל- Mechawarrior 4, מדבר מזה זמן רב על תוכניות לשכנע את מיקרוסופט ואת FASA, מפתחת המשחק, לשחרר אותו ואת חבילות ההרחבה שלו בחינם כהכנה שיווקית לקראת יציאת המשחק הבא בסדרת המלחמה ברובוטי-ענק. משחק המקים הענקיים Mechwarrior 4 שיצא במקור ב- 2002 שוחרר בחינם כצעד שיווקי לקראת המשחק החדש בסדרה אחרי שמיקרוסופט הסירה את התנגדותה לעניין. המשחק, על 1.7 הגיגה שלו, יצא להורדה בחינם שלשום- אבל בתוך זמן קצר ביותר נפלו שרתיה של MekTek, קבוצת המודינג שממשיכה לתמוך במשחק גם היום, 10 שנים לאחר יציאתו, והשחרור בחינם היתה יוזמה שלה. לפיכך, לא ניתן כעת להוריד את המשחק או את הטלאים הדרושים כדי שהוא ירוץ ללא בדיקת CD. http://www.vgames.co.il/article/1…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמנם המשחק היה גרוע (לפחות בפעם האחרונה שניסיתי לשחק אותו) אבל עדיין מעציב אותי לראות 8 שנים של עבודה נמחקות בצורה כזו. אולי אפשר רק לקוות שזה מרמז על כוונה שלהם להחיות את המותג לאור ההצלחה(?) של החידוש של אי הקופים. http://kotaku.com/5482221/activision-terminates-fan+made-kings-quest-extension
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק לפני כמה שבועות, אין לי זמן לשחק ואני מעוניין למכור, המחיר הוא 130 שקלים עבור קוד מקורי, מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מריץ אותו תחת WINDOWS 7 X64 ואיך שאני מתחיל המסך נשאר שחור וכלום לא עוזר. התקנתי את הפאץ ל-64 ביט וגם לא עזר. בפוסט הזה : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1059848&page=2 בפורום של STEAM אומר שם מישהו בין היתר שכדאי להוריד הגדרה מסויימת (LIGHTING QUALITY) ל-HIGH במקום VERY HIGH. עכשיו מה שקרה זה שבפעם הראשונה שניסיתי להריץ את המשחק הוא פתח לי את ההגדרות של הרזולוציה, איכות וידאו ואודיו ועכשיו כבר לא אז השאלה שלי היא איך אני משנה את ההגדרה המסויימת הזאת.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, הורדתי את המשחק מטרו 2033 בגירסאת razor אני מתקין אותה איך שאומרים לי.... במחשב הנייד הוא פועל לי כמו שצריך (כרטיס מסך gforce8700 gt sli) בווינדוס vista 32 bit. אך כשאני מנסה להתקין אותו בנייח בבית(כרטיס מסך ati sappire 5850) בווינדוס 7 64 bit הוא לא עובד. יש למישהו מושג למה? יכול להיות שהמשחק עובד רק עם כרטיסי מסך של nvidia? אני אשמח לתגובה מהירה! נ.ב hwzone אתם תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי לי את EMPEROR BATTLE FOR DUNE. והתקנתי והכל סבבה, אבל הסאונד של המשחק - יריות, פקודות וכו' לא עובד. המוסיקה והSFX כן עובד. זה כוון באופציות למאה אחוז. אנא עיזרו לי לשחזר את המשחק היקר לליבי.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שליש מהדיון של MW2 מלא בהודעות על בעיות של סטים, נראה לי מתאים לפתוח דיון כזה. תתלוננו פה על כל הבעיות שלכם עם סטים, כולם ימצאו פתרונות לכולם אה ועוד דבר. בלי ספאם בבקשה, לא נעים לקרוא שטויות. בתור התחלה יש פה (למטה) משהו כמו חצי מהפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק פרוץ ישנה אפשרות לשחק במולטי ?כאילו צריך סריאל ,משהו פרצו את זה כבר ? ואם כן דברו איתי בפרטי או במייל saar200@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה.... בצעד נוסטלגי החלטתי לחזור לשחק ב american macgee alice הבעיה שהיא שלמשחק אין שום תמיכה בגויסטיק או גיימפאד מה שלדעתי יכול ממש להוסיף לחווית המשחק המשעשע והמוצלח הזה האם למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לו להשתמש בגיימפאד? (ורגב יש לי של לוגיטק) תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עריכה: **הסרטון צונזר- תוכן לא חוקי** מצאתי פיתרון לבעיית הקבר !
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי סרבר בקונטר סטרייק הפרוץ... אני יודע שיש אתרים שמציעים בתשלום פתיחת סרבר שזמין כל הזמן מכל מקום עם כתובת מסויימת... ואני יודע שיש קובץ בפריצה (HLDS.EXE) שמאפשר לפתוח סרבר...אבל חייבים להשאיר את המחשב שממנו פתחת את הסרבר כל הזמן דלוק עם התוכנה... השאלה שלי היא האם יש דרך חינמית לפתוח סרבר שישאר פתוח גם שאני לא בבית והמחשב שלי לא דלוק?? תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הורדתי משחקים מהיו טורנט חילצתי התקנתי אפילו שמתי בדימון טולס הכל טוב ויפה.הוא כבר פותח לי את החלון של המשחק אממה כשאני לוחץ על פליי הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הcd/dvd המקורי.מה אני עושה לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://pc.ign.com/objects/830/830474.html חברים, סופסוף! יש למה לחכות!! מישהו מארגן קבוצת רכישה למכירה מוקדמת?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170509412757&ssPageName=STRK:MESELX:IT וזה דוד שלי מאמריקה מוכר!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-