עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Googleness,

Third Age: Total War הוא מוד למשחק Medieval 2: Total War - Kingdoms (עקרונית זאת ההרחבה של המשחק). המשחק עצמו למי שלא מכיר הוא משחק מסדרת טוטאל וור (סדרה המשלבת שליטה במפה אסטרטגית של בניית אימפריה וקרבות בזמן אמת), המשחק יצא לאחר רומא ולפני Empire ככה שהוא לא הכי חדש ואפשר לרכוש אותו בגרושים עם ההרחבה שלה. מה המוד עושה? המוד משנה את מפת המשחק וכל מערך המשחק לעולם ספרי "שר הטבעות" בצורה מדהימה החל מהמפה, חלוקה לפלגים חדשים, יחידות חדשות ועוד. מעבר למובן מאליו של מוד מסוג זה כמה דברים מעניינים: המוד משלב אירועים עם סרטונים, למשל שתגיעו לראשונה לשער השחור יופיע אירוע עם סרטון מתאים וכולי. יש אירועים במוד למשל הטבעת מתגלה וכל הפלגים מתחרים ביניהם מי ימצא אותה ולאחר מכן ישנו …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arkadi_s,

אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם יש צורך להגדרות מיוחדות או שהיציאה מוגדרת דרך הגדרת היציאה של המחשב

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by crowbar87,

כשאני מסתכל על הטירה מסקיירים היא ניראת... קצת מוזר :-[ מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !

6. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

חפשתי הרבה זמן משחק מהסוג הזה,המשחקיות נהדרת לא חסר אקשן לרגע ואני די מופתע שלא שמעו עליו. http://www.ign.com/articles/2012/02/21/binary-domain-review http://www.gamespot.com/binary-domain/videos/binary-domain-video-review-6365052/ אומנם לא מדובר ב-UNCHARTED או ב-GOW לדורותיו,אין הרבה משחקים שכאלו ל-PC ,לדעתי לא מגיע לו לקבל 7.5,אולי 8.5.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by treva42,

שלום, יש לי כאן את המפרט של המחשב שלי ואני אשמח את תגידו לי על איזה הגדרות אוכל לשחק בו BF3 וכמה FPS אני אקבל. כעיקרון אני לא רוצה לרדת מתחת ל60 FPS Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?

10. Started by orila,

שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by The Evil Dead,

שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי פה איזה 4 גיגה בקובצי RAR האם אני יכול למחוק שם הכל ועדיין כל המודים יעבדו? כי נראה לי זה הכל כבר הותקן למקום אחר והקובצי RAR סתם יושבים שם אבל אני לא רוצה למחוק הכל שאני לא בטוח ואז לא יעבוד לי C:\Games\Nexus Mod Manager\Skyrim\Mods הכל שם קבצים ZIP 7Z

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אף פעם לא ניסיתי לשים מוקשים ואני גם לא יודע איך או למשל את המכשיר הזה SOFLAM איך להפעיל... אני יודע שהמוקשים נמצאים תחת ENGINEER והם קיימים לי אבל לא מצליח להגיע אליהם . אותו דבר הSOFLAM. למי שתוהה אני יותר בקטע של סנייפינג...אבל רציתי גם להתחיל להרוויח נקודות בקטגוריות האחרות... הכי מצחיק אותי שמישהו מטעין כמה מוקשים על ג'יפ ומתאבד על איזה טנק(חייב לנסות את זה).

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by אדיר 87,

חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

התקנתי את Hitman Absolution החדש כאשר אני לוחץ על האייקון של ההפעלה המחשב חושב כאילו המשחק עולה ואז לא קורה שום דבר, בדקתי את זה במנהל משימות אני רואה שהתהליך מתחיל אבל קורס. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אולי חסר לי זיכרון אני עם ניצול של 31% מתוך 3.5GB ללא השימוש במשחק, מישהו מכיר את הבעיה הזאת ממה היא יכולה לקרות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכם, עוד משחקים בזיל הזול מ-THQ: 7.5 דולר למשחקים: Homefront Metro 2033 Red Faction Armageddon Red Faction Guerrilla S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Warhammer 40,000: Space Marine http://www.amazon.com/THQ-Tantalizing-Medley-Download/dp/B00A3F5S0O/?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. המפרט שלי רשום בצד, בכל מקרה בהמשך לטרד הזה שפתחתי ולא קיבלתי תשובה ברורה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550294.0 השאלה שלי כאן היא דבר ראשון, אם לפי הט׳רד שכבר פתחתי אין הבדל יותר מדי בביצועים במשחקים, אז מדוע כשאני מריץ היטמן החדש או farcry3 המחשב בקושי סוחב עם רזולוציה טבעית (1680-1050) והגדרות גבוהות? הרי הכרטיס אמור להספיק... אם אקבל תשובה גם לזה וגם האם כדאי לי לרכוש q9400 במקום הe8400 כי אראה הבדל ברור בביצועים והמעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך (אם הוא עושה בכלל) , אז אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by dans41,

קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. אהלן, אני מריץ את המשחק עם HD4870 ו I5 3570K . גם על ההגדרות הכי נמוכות יש מן תקיעה כזאת כל כמה שניות, המשחק עצמו רץ מהר, אבל כל כמה שניות הוא קופא כזה . זה לא שחיק ככה . שמעתי פעם שהיה איזה פאץ' שמתקן... ניסיתי להוריד איזה פאצ' מהאתר המקורי, אבל משום מה זה דפק לי את המשחק היתי צריך שוב להתקין ... מישהו יכול לעזור ? שוב מדובר במשחק מקורי לחלוטין עם CD-KEY מקורי והכל .

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

מה עושה punkbuster? שמתי לב שAC3 דורש אותו על מה הוא משפיע? אני מקבל שגיאה כלומר המשחק לא מצליח להתקין אותו בלי זה המשחק יכול לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm/downloads http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/27/grey-skies-are-gonna-kreia-up-kotor-2-completed/ http://www.games.co.il/article7896.html יש סיבה לשחק שוב במשחק הזה, הפעם בגרסה מתוקנת ושלמה יותר שלו (עם סוף נורמלי יותר).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by maxxtro,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה אולי יעבירו אותי למקום הנכון אז קניתי כרטיס מסך 7970 ורציתי לדעת איך אני משתמש בקופון של המשחקים איפה אני מכניס את הקוד ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים