משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי בעייה אחרת עכשיו(עוד פעם ארר)!!!! כשאני משחק במשחקים וזה זה כמעט תמיד יוצא לי פתאום מהמשחק לווינודס אני בטוח שזה לא בעייה בווינודס או בתוכנות!! מה יכול להיות מקור התופעה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לשרת קומפטיטיב ואיך שהתחיל ה- WARM UP, זהו סבב ראשוני של חימום שלא משפיע כלל על התוצאה שמתי לב לזה שיש לי פינג באיזור 70-90 ולפחות ל- 2 מהיריבים שלי היה פינג של 19, השרת כנראה יושב במדינה שלהם או באיזור מאוד קרוב. בכל מקרה אין ספק שכבר בנקודת הפתיחה במצב הזה אין זה פייר שנשחק ככה. אך מה שזכור לי שאם כבר נכנסתי אסור לי לצאת מהשרת כי אז אני מקבל באן של 24 שעות שאני יכול כמובן להבין מאיפה זה נובע . בכל מקרה התחלנו לשחק וראיתי שהפינג משפיע משמעותית על קיום המשחק וביקשתי מכולם לבעוט אותי מהמשחק. הדב כמובן לא קרה אז ניסיתי להתמודד עם המצב הקיים אך מה שלא עשיתי בשכל זה שהתחלתי לירות על הקבוצה. חשוב לציין שלא הרגתי אף אחד. באחד מן התורות פגעתי במישהו מהקבוצה שלי ש…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם במשחק Robot Arena 2 כאשר אתה עובר שלבים אתה מקבל נשקים חדשים או שלא ? ועוד שאלה בקשר למשחק Deus Ex הראשון - מישהו זוכר מה היה השם של המחשב בסוף המשחק שהציע ל JC להצטרף אליו ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Release Date: 1/27/2010 Platforms: pcmac Publisher: Zero Point Software Developer: Zero Point Software Gamesite: http://www.interstellarmarines.com/ Genres: First-Person, Sci-Fi, Shooter לא היה אמור לצאת אתמול? נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום למשחק וגיליתי שכל השמירות נעלמו. בדקתי מאיזה פרק אני יכול להתחיל לשחק וזה הראה פרק 9 אבל עדיין זה די רחוק מאיפה שבעצם סיימתי. ידוע אם אפשר לעשות משהו חוץ מלהוריד את השמירות מהרשת? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מאסס אפקט 3 ב32 שקל ועוד מלא מבצעים : http://www.impulsedriven.com/ המחירים מופיעים בשקלים יש להם תמיכה מצויינת וקניתי שם כבר כמה דברים. ממליץ
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את האפצ'י האם יש אפשרות לשמור אותו איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם מישהו מכיר את המשחק Guilty Gear XX: Reload - The Midnight Carnival והאם הוא משחק שווה? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה אני משחק על הדיפולט, נראה לי קוראים לזה Regular, בכל אופן אני רוצה להתקדם ברמה בכדי שיהיה יותר מאתגר.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שיודיע לי!!!!!! *אני כבר ניסיתי להוריד באימיול (מהאתר של "לייונטוורק") מי שיודע מאיפה אוכל להוריד בחינם שישלח הודעה או יכנס לאיי סי שלי ושם יתן לי את הכתובת של האתר... איי סי קיו- ********* תודה רבה-אליאור!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל את המונה פריימים, רשום שצריך לפץוח את הקונסול ע"י ה מקש (~) אבל אני לוחץ וכלום לא קורה?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל זה לא ממש נתן לי ריפלי...אני מדבר על ריפליי של חבילת ההרחבה...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-