משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
טוב,מכיוון ואף אחד לא דיבר פה על המשחק,חשבתי לפתוח דיון ראשי על המשחק למי שידע או לא ידע,המשחק יצא וניתן להשגה... קצת מידע על המשחק: המשחק פותח ע"י Monolith [היוצרת של F.E.A.R]. בדומה לאחיו הגדול,FEAR,גם Condemned הוא משחק אימה מגוף ראשון המשחק מבוסס על המנוע הגראפי של FEAR עם שיפורים מאסיביים ויצא לפני כמה חודשים לXBOX360,ועכשיו,לאחר המתנה ארוכה-הוא גם יצא בגירסאת המחשב. במשחק אנחנו מגלמים סוכן בשם אית'ן אשר עובד במחלק הרצח של הFBI,ובזמן התחקותנו אחר רוצח סדרתי בשם THE MATCH MAKER משהו משתבש כהוגן,ומשם העלילה רק הולכת ומסתבכת בהתאם למסורת משחקי האימה המדב"יים. בניגוד לF.E.A.R,המשחק הזה מתבסס יותר על סביבות יותר אורבניות,אימה יותר כבדה,ומשחקיות סטייל CSI במקרים מסוימים. ב…
-
- 90 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי לפני כשנתיים קניתי את המשחק HALF LIFE 2, שיחקתי בו וגמרתי אותו בהנאה אני יודע כבר גירסה חדשה לפני כמה זמן- HALF LIFE 2:EPISODE 1 ום שמעתי שעוד מעט יצא EPISODE 2. מהן הגירסאות האלה??? הן חבילות הרחבה או שהן שונות לחלוטין מהקודם ( מפות חדשות, עלילה מתקדמת יותר וכו' )? אם הן חבילות הרחבה, אז מהן מוסיפות למשחק??? תודה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בשביל לשחק במשחק הרחבה של Act of War צריך את המשחק הראשון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה??? בבקשה תעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחים שלי, חבר שלי הביא לי STEAM ואצלו הSTEAM תופס ג'יגה ומשהו במחשב ופועל ממש טוב ובסדר. ואצלי זה תופס פחות מג'יגה והוא לא נותן להכנס למשחק. קראתי באיזה פורום על הבעיה הזאת ואמרו לי שבאמת הקאונטר לא מותקן וצריך להתקין אותו ואז התיקייה תגדל לגודל המתאים והמשחק יפעל אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע איך להתקין אותו [לאיפה צריך להכנס בתוך הSTEAM ומה צריך לעשות] בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !!! אני מחפש שלט ל-Playstation 2 , שיוכל להתחבר למחשב ב-USB וגם ל-Playstation2 . קיים דבר כזה ?? או שאולי יש ממיר מ-USB לכניסה של Playstaion 2 (או ההיפך ... ) ??? ד"א , מישהו יודע איך קוראים לכניסה של Playstation2 ? . : תודה !!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Natural selection הינו מוד לhalf life 1, בעבר היה למוד קהילה גדולה. כיום הקהילה קטנה ומבוססת על שרת ישראלי אחד. יש ניסיון "לחדש" את הקהילה ע"י משחק מאורגן. מי שמעוניין מחר לשחק שירשום את השם שלו בtopic בirc channel #ns.israel @ quakenet שרת:80.179.151.252:27019 המשחק יתחיל בשעה 16:00-17:00 מחר. (יום שישי ה14.4.06) להורדה: http://www.nsarmslab.com/files/ns_install_v31.exe מקווה לראות אתכם שם, Blade
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי לפני יומיים AMERICA'S ARMY ואמרו לי שצריך לעשות אימונים לפני שמשחקים ברשת. התקנתי את המשחק והתחלתי לעשות את האימונים עשיתי את האימון הראשון שצריך לצלוף בעמדות גוף של בן אדם ושגמרתי אות האימון, המחשב כתב לי שאני מוסמך ולמטה יש לי או לעשות שוב פעם או לשמור ועוד משהו אני לא זוכר. עשיתי לו שישמור והוא לא גומר לשמור מעל חצי שעה השארתי אותו שישמור והמחשב פשוט לא גומר. בבקשה תענו לי מה הבעיה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_13278.shtml תהנו חברה אני יודע שהרבה אנשים ציפו למשחק הזה... גם אניייייייייייייייייייייי...!!!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אך אני ניכנס למסך הקונסול כדי לכתוב ולהפעיל קודים למשחק. תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת, אני מפעיל את המשחק, ישנם סרטוני החברות, סרטון הפתיחה ואז מסך ה-Loading הלבן עם ה-5 קוביות. שלוש קוביות ראשונות נדלקות ואז נתקע. עדכנתי כבר DirectX ודרייברי כרטיס מסך ושום דבר לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי ,אני מחפש משחק צבא חדש, מעדיף שהמשחק יהיה בזמן ההווה, שיש הרבה אויבים אבל שלא צריך יותר מדי מאמץ בשביל להרוג כל אדם אחד, לא משהוא מסובך מדי שבו אתה לוקח פיקוד על פלוגה וצריך כל צעד לומר להם מה לעשות ( כמו ב-SWAT ), אלא פשוט ללכת ולהרוג את חיילי האויב. אני רוצה משחק שאם אתה מת אז נכשלתה במשימה ( לא כמו BATTLEFIELD, יש לי כבר את המשחק ), בשלבים שבהם יש מפות גדולות שצריך להיתקדם ולהרוג. המשחק צריך להיות דומה למשחק הישן BLACK HAWK DOWN, או משהוא כמו COD רק בזמן ההווה. כמובן אני רוצה שלמשחק תהיה גרפיקה טובה מאוד תודה רבה וחג שמח
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיייב עזרה... איפה תקיית השמירה של המשחק? אני רוצה לעשות ReInstall אבל שלא ימחקו לי השמירות
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי התקנות של המשחק סימס 2 ו3 הרחבות למשחק. לכל הרחבה EXE חדש המפעיל את המשחק. אני מתקין את הסימס 2 ועליו הרחבה ועליו עוד הרחבה ועוד הרחבה אח"כ (ומשתמש בEXE של ההרחבה האחרונה) ??
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי לפני כחצי שנה התקנתי את המשחק GUNZ על המחשב שלי ושיחקתי בו, אחרי כמה חודישם נמאס לי ממנו ובנוסף היתה התקופה שבה המשחק היה סגור עקב שידרוגים וכאלה, אז מחקתי אותו. השבוע רציתי לחזור אליו אז הורדתי אותו דרך האתר מחדש, ההורדה לא לקחה יותר מדקה אחת, זה היה יותר מדי טוב, הרחתי שהיה משהוא מסריח ( וזה לא הייתי אני ), בקיצור, התקנתי את המשחק מההתקנה שהורדתי והוא שקל מאוד קצת, והיו בו רק 3 קבצים ( בתוך התיקיה שבה התקנתי את המשחק ): ה-UNINSTAL, קובץ שממנו משחקים ועוד קובץ שאני חושב שהוא היה פאצ' או משהוא. כמובן שהיו אמורים להיות הרבה יותר דברים בתיקיה והיא הייתה אמורה לשקול הרבה יותר ממה שהיא שקלה ( בדקתי עם חבר אחר שלי ), מן הסתם המשחק גם לא עבד לי, כשניסיתי להפעיל אותו, …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום קודם כל למה euro force קיבל ציון פחות מה special forces? מה גירסת ההרחבה הזאתי היא סתם ולמה כל הגרסאות קיבלו ציון רע?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמה שרתים יש במשחק ? וכמה מיהם ישראלים כי הלגים הורגים אם יש תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חבר'ה איך עוברים ת'שלב האחרון בקווייק 4 שיש באמצע החדר כמו מוח ענק שאי אפשר לפגוע בו והמון מפלצות?!?!? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-