עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Delvadar,

אני באתי להתקין את המשחק-וזה פשוט לא יאמן איזה שגיאה מפגרת המשחק הזה נתן לי: "Your system is incompatible with %p--please follow the link below for more information" ועוד דבר מטומטם בזה-לחצתי על הלינק אבל זה שלח אותי לאתר של מיקרוסופט לבעיות של מי שמשתמש ב-Windows XP SP3. ואני בכלל משתמש בויסטה. יש למישהו מושג מה הבעיה של המשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. Started by LeftRight,

הגעתי לשלב 4 אם אני לא טועה אני צריך להרוג דרקון גדול כזה טוב אני מנסה שעה לא מצליח כל פעם נשאר לו קצת בניתי אולי 50 בניינים של אלה שזורקים גרזנים ושידרוגים והוצאתי חיילים שזורקים גרזנים איך מנצחים אותו?? :bash:

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

מהם עשרת המשחקים שנחשבים להכי חזקים ובעלת גרפיקה הטובה ביותר שיש היום??? חבר שלי קנה כרטיס 8800 והוא רוצה לראות את הביצועים במשחקים כבדים ביותר? אני יודע שיש את אוליביון .. מה עוד? יש גם איזה תוכנה שמראה את האפקטים של דיירקט 10? למשהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by MishaK,

למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Orillion,

היי חברים, אני מחפש מקום לקנות גירסא דיגיטלית של המשחק. ניסיתי גם באתר הרשמי וגם דרך Origin ולא ניתן מישראל. מישהו מכיר אתר אחר (ובטוח)? או חנות בארץ דרכה אפשר לקנות את המשחק במחיר שפוי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by sherlock1212,

אחרי איזה 5 דקות שאני משחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש,זה קורה לי רק במשחק הזה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by H.I.V,

אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זה אין BATTLE NET מודם זה רק ישן של 56K ושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועל אז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by ולרי88,

אחרי שקניתי את המשחק .. שוכנעתי שהמשחק המלא .. יותר יפה בהרבה מהדמו .. הגרפיקה .. הכל כך שאני לא מאוכזב מהמשחק החדש של EA מה אתם אומרים?!

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Guy950,

שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר טוב.. המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים.. בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים. זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי. איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GameGems,

https://www.youtube.com/watch?v=-tfKtqc9Ks0 קצת ישן, אבל משובח

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%94-2k-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by GameGems,

https://www.youtube.com/watch?v=D24hFddDdl4 רק אחרי שהתחלתי לשחק גיליתי שהולכת לצאת גרסה מיוחדת בקיץ, אבל לא נורא. זה עדיין משחק אדיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mMmSaK,
    • 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by Bug2000,

אהלן, "קניתי" בטעות COD באיטלקית. לצערי, אני לא דובר איטלקית. האם יש איזה LANGUAGE PACK למשחק שישנה את השפה לאנגלית ?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by evy,

התקנתי את fear ,הכל טוב ויפה,רק שסאונד של דיבור לא נשמע.האנשים במשחק מדברים,אבל לא שומעים אותם.. אולי לעוד מישהו קרה אותו מקרה? ואם כן,איך סידרתם את זה?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by Galit17,

נרשמתי באתר כבר אתמול ולא קבלתי key מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה... אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה? אבל יש שאלה שמאד מציקה לי.. RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד? במשחק הבא לא יהיה אותו? כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי חברים, נתקעתי באיזה שלב עם כספת, אני יודע איך לפרוץ אותה אבל משום מה המקשים שאמורים להזיז את החוגה לא מגיבים, אמורים להזיז את החוגה ימינה או שמאלה ואז לשחק עם זה עד שפותחים.. אבל הם לא מגיבים, ובמשחק עצמו כמובן הם מגיבים, אני מצרף תמונה שתבינו למה אני מתכוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by חן מ,

אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 00000,

בסגנון של רד אלרט כזה, "מה קרה בגלל שרצחו את היטלר..". משהו שיגרום לי לחשוב.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני שנים כבר לא קונה משחקים בגלל כל אותם מנגנוני DRM ארורים אשר מחייבים גם אקטיבציה,גם חיבור תמידי לרשת כדי להשתמש בהם וגם מגבילים את מספר ההתקנות כך שמצבו של אותו לקוח פרייאר שטרח להגיע לחנות ובזבז על זה דלק ,זמן וטרחה וקנה כחוק את המשחק ,הינו נחות באופן אבסורדי מכל אותם אנשים (99 אחוז ) שהורידו אותו חינם אין כסף תוך פרק זמן קצר וללא כל מאמץ. למעשה כל אותם פריארים מעולם לא הפכו לבעלים האמיתיים של כל אותם תוכנות שהם רכשו במיטב כספם,משום שמרבית חברות המשחקים שפשטו רגל \ניבלעו על ידי חברות גדולות,לא טרחו לעשות את המינימום המתחייב מבחינה מוסרית וצרכנית למען הלקוחות הפריארים "ולשחרר" את כל אותם משחקים ממנגנוני ההגנה , לפני שהן נסגרות סופית. לי למשל יש מספר משחקים טובים מלפ…

• 86 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.