עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הקונסולה הסלונית העוצמתית ביותר שנוצרה עד היום תהיה זמינה לרכישה החל מאמצע השבוע לכתבה

2. Started by FlipM0de,

למישהו יש פאטצ' לליגה הישראלית? ???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by shon,

הורדתי את המשחק דרך ה ביטורנט מסופרנובה, ואין בו קובץ קראק. חיפשתי ב cdcopywor וב MEGAGAMES ועדיין לא מצאתי פתרון. אגב ראיתי בליונט בתגובות למשחק שעוד חברה לא הסתדרו עם הקראק וגם להם זה אומר להכניס שוב את ה cd תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. הפרק החדש בסדרה המפורסמת של יוביסופט נחשף רשמית - ועשוי להיות ברוטאלי יותר מכל מה שהכרנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JAMOOS GADOL,

אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by psychuil,

משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. במסגרת חגיגות 15 שנים למותג Deus Ex, מיזם מקוון מאפשר לכם לקבל עותק של הפרק השלישי בסדרה המהוללת במסגרת תמורה של דולר אחד ומעלה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-deus-ex-human-revolution-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%90%d7%97/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by commandos 3,

זה משחק לא יפה 1 היה יותר שווה!!! [tt][/tt]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אתה שולט בטנק \ רחפת מהירה ומתמודד עם אויבים ב- 7 עולמות - רובם טנקים \רחפות יריבות כאשר בסוף כל שלב \ עולם יש בוס בצורות שונות ומשונות שאתה נידרש להשמיד על מנת לעבור שלב. משחק פשוט אבל מהנה וממכר מאוד . אם אתם יודעים מהו , תנו רמז ורצוי לינק להורדה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by IDF big bull,

אז ככה אני יודע שזה משחק ישן ורובכם כבר לא משחקים בו אבל : אנחנו ניסינו לפתוח "חמולה" (i.e squad) של רק ישראלים שייצגו בגאון את ישראל קוראים לנו =IDF= ואנחנו מחפשים אנשים שהיו משחקים בדלטא בעבר או משחקם בו עד עכשיו ו הם מספיק טובים בשביל לנצח את השבטים האחרים ( הולנדים גרמנים וכד') יש לנו עד עכשיו 9 אנשים מהטובים בארץ ואנו חפצים בעוד Grass Cube icq UIN# 76690569

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה בהפעלת SPLINTER CELL BLACKLIST כאשר אני מפעיל אותו מופיעה לי שגיאה כמו שמתואר בתמונה: המחשב שלי הוא וינדוס 8 64BIT ניסיתי להפעיל את המשחק כאילו הוא פועל על וינדוס 7 אבל זה לא עוזר מה עושים? ​http://img191.imageshack.us/img191/8863/cpze.th.jpg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shay17,

תגידו יש את המשחק בלייד למחשב ? או רק לקונסולות ...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by proview,

הורדתי gta sa ושאני מנסה להכנס למשחק הוא פשוט לא עושה כלום אני לוחץ פעמיים ויש שעון חול ואחרי זה כלום לא קורה יש לי xp אם אתם יודעים מה הבעיה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. זה המפרט: כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 מעבד amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ זה לא נראה לי קשור למעבד כי יוצא אוויר קר מהמאורר של המעבד (ש לו קירור ענק) ראם-4 גיגה רוזלוציית מסך -1920-1080 מערכת הפעלה -WIN 7 ULTIMATE 64 BIT עריכה: המהרתי את המהירות מאוורר של הכרטיס מסך מ20 ל50 והבעיה נפתרה, כמעט, אם אני המהיר את עוד ע"מ שיעבוד חלק יכול לקרות משהו? כל שאר המשחקים (כולל קריסיס 2 ) עבדו חלק על המקס' אבל משום מה במשחק הראשון יש תקיעות רציניות בחלק מהשלבים (רובם דרשו ריסט למחשב) מה שניסיתי בנתיים : להוריד מVERY HIGH ל-HIGE - לא עזר לעדכן דרייברים לכ.מ - רואים שיפור אבל לא רציני עידכון למשחק - רואים שיפור אבל לא רציני מישהו יודע מה הבעיה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by the_reaper123,

יש לי בעיית שליטה במשחק אחרי כמה זמן שלדוגמא אני הולך ישר ויורה... אני מנסה ללחוץ גם על חץ ימינה והוא לא מגיב, הוא מגיב רק אחרי כמה זמן (שנייה בערך) וגם העכבר מפסיק להגיב לפעמים... לעוד מישהו זה קורה??? יש איזשהו פאטץ' שאני צריך להוריד??? בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by kip,

אהלן, יש לי בעיה, מקווה שמישהו יוכל לעזור... ה PS2 הפסיק לעבוד!!! יש לי מכשיר עם גיים שרק בן מס' שנים, הוא מסרב להעלות משחקים בזמן האחרון, הדיסק של גיים שרק עולה וזהו, נתקע עם הכנסת דיסק משחק. דיסק מוסיקה כן עולה, גם דיסק ניקוי אז אני לא חושב שנשרף משהו אלא יצא מכיוון (מה שזה לא אומר...) יש מישהו שאפשר לקחת אליו באזור ב"ש? מישהו אמין.... ואם כבר בשטויות עסקינן... הגיים שרק הוא דבר מעצבן תחת, להחליף דיסקים...עולה...לא עולה... מישהו יכול לומר משהו על צ'יפים? מה טוב היום, כמה עולה, איפה לקנות, כאן או להזמין מארה"ב? מחכה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. איזה מקשים ואיך מעבירים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yon.dh,

היום עליתי דרגה ושיצאתי מהשרת הוא הודיע לי שאני יכול לבחור נשק שאני אפתח אותו מנעילה... הקיצר לחצתי "בחר מאוחר יותר" ועכשיו שאני בא לפתוח אותו אין לי מושג איפה ללחוץ כדי לבחור את הנשק שאני רוצה לפתוח אז אם מישהו יודע שיענה לי בבקשה! ועוד שאלה בפתיחת הנשק הקודמת פתחתי את ה g3 והשאלה שלי היא אם אני יכוול לפתוח גם את נשק הבא אחריו f2000 או שאני צריך קודם כל לפתוח את כל הנשקים הראשונים של כל קיט ואז אני יוכל לפתוח את ה f2000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

מישהו שיחק אולי ברוקי legends או ב fight night 2 ? הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם איך הם .

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. המשחק מתוכנן ל-2007 ויציג משחק יחיד משופר לעומת שאר המשחקי הסדרה וזאת מבלי לזנוח את מצב המולטיפלייר: http://www.joystiq.com/2006/08/21/new-battlefield-console-game-in-the-works/

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.