משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הקונסולה הסלונית העוצמתית ביותר שנוצרה עד היום תהיה זמינה לרכישה החל מאמצע השבוע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מיזם מבצעים של חנות ה-GOG מעניק לכם את כותר ההרפתקאות הקלאסי מבית טים שייפר ללא עלות - בזמן ש-Ubisoft מחלקת את Assassin's Creed Black Flag, כמובטח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלושה מכותריה של המפיצה הצרפתית עבור המחצית הראשונה של שנת 2018 יגיעו באיחור קל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 2 followers
-
-
המפיצה היפנית הגדולה מתנגדת עקרונית לקונספט ה-Loot Box שאימצו מקבילותיה - אך בהחלט מתכננת להציע לנו יותר ויותר משחקים המבוססים על קישוריות לרשת במקום על מצבים עלילתיים לשחקן בודד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
- 2 followers
-
-
עולם הגיימינג מציע אינספור הזדמנויות לרעיונות מקוריים ובלתי רגילים - ואלה הם הכותרים שלקחו את החופש הזה אל הקצה של הקצה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הייחודי לגיימינג חוזרת מהליך פשיטת רגל ובגדול - עם מגוון מוצרים טריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בואו להכיר את היצירות שהפכו את השנה שזה עתה הסתיימה למשוכללת, מעניינת ומהנה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השחזור למשחק האסטרטגיה האגדי זוכה לתאריך השקה מעודכן ממיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
- 2 followers
-
-
חשיפה של כוונות לדרוש חיבור קבוע לרשת האינטרנט ולהציע רכישות של חפצים דיגיטליים בכסף אמיתי לא מוסיפה הרבה אהדה ל-Metal Gear Survive אשר יושק בחודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת של חברת Epic Games שהיה אמור להתחרות ב-Overwatch יחוסל לטובת השקעת משאבים מוגדלים בכותר אשר מתחרה בלהיט התורן, PUBG לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכירו את המשחק שמקווה להיות יורש רוחני לכותר הסימולציה ההומוריסטי Theme Hospital לכתבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להפעיל את far cry 5 יש לי את הגרסה האחרונה ... ויש לי כרטיס מסך HD 6970 (ישן יחסית) מה שקורה זה שהמשחק קורס או בתפריט או בבאנצ מארק או שניה אחרי שמתחילים את המשחק בדרך כלל הסאונד קצת נהיה מקוטע .. יש טיפה ריצוד במסך ואז המחשק קורס אין דרייבים חדשים יותר לכרטיס מסך הזה מאז 2015 .. אז אני לא יודע מה לעשות כרגע חיפשתי באינרטנט ... ולא הצלחתי להגיע עם זה לשום מקום עצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה סבלנות והשקעה בפרטים הקטנים איפשרו לסוני ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הנוכחי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לצד סרטוני משחקיות אמיתיים ראשונים - קיבלנו את הבשורה על כך שהטרנד החם ביותר בעולם הגיימינג לא יפסח גם על הסדרה המלחמתית הוותיקה מבית EA Games לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היצירה החדשה של חברת BioWare נחשפת בפירוט מורחב - עם מאפיינים שאמורים לקרוץ לקהל הרחב וגם כאלו שקצת פחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
בין אינספור המשחקים שהופיעו בתערוכת E3 השנתית, בלטה ההתעניינות הנרחבת גם במחשבים האישיים - מצד סגה, EA ומיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
מנהל סטודיו הפיתוח המפורסם של חברת Bethesda מבהיר את הכיוון עבור המשחק המסתורי Starfield לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-