משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לשחק קצת (יש לי כרגע מישחקים אחרים ליגמור) ולי המישחק מאוד מזכיר את מישחקי קונטרה הישנים מבחינת סיגנון (הרבה אקשן והרבה יריות) רק בתלת מימד הגרפיקה לא משהו אבל עושה תעבודה והמישחק זז ונישלט מאוד טוב אז למרות שהתמונות ברשת של המישחק לא משהו אני ממליץ לכם בכל זות לנסות זה אולי לא יהיה מישחק השנה אבל זה מישחק נחמד
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ,לא מזמן קיבלתי את השלט של XBOX 360 שהזמנתי מחו"ל ואני משחק איתו במחשב. יש לי בנוסף מכשיר שהוא מחבר שלט של PS1/2 למחשב ואני משתמש בו לשלט של PS1 שיש לי. יש לי את הדברים האלה כי אני רוצה לשחק במחשב משחקי חרבות וכאלה מגוף III ולרוע מזלי אין הרבה כאלה. אז אני אשמח אם משהוא יכול להמליץ לי על משחקים שמתאימים לשחק איתם בגיימפאדים ( בעיקר כאלה שגם יצאו לקונסולות ) למחשב כמובן, ואני אשמח עוד יותר אם תמליצו לי על משחקים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד לשני שחקנים נ.ב אל תמליצו לי על DEVIL MAY CRY3, ONIMUSHA 3 ו- CHAOS LEGION כי יש לי אותם ( חוץ מ-D.M.C3 ושהוא יצא אני אקנה ). גם אל תציאו לי משחקי ירויות גוף I כמו FEAR ו-COD כי זה לא מתאים ועדיף לשחק בהם עם מקלדת ועכבר. ואל ת…
-
- 49 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה: No Label Crash Time: 04/28/06 15:54:52 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421) UserName: MASTER ComputerName: 0SXXJOM9MJKICUI Application location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 34688 Access Violation caused General protection fault! History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo […
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה:"יש לי BF2 ה DEMO ואני משחק בדרך כלל בשרתים אם פינג נמוך 70-100 אבל אחרי כמה דקות או שניות הפינג פשוט קופץ ל- 180-203 כיביתי את כל התוכנות אפילו את ה ANTU VIRUS הכל רק את הנחוץ השארתי יכול להיות ש זה בגלל ש המערכת שלי חלשה יחסית אח ויש לי 012 נת ו L2TP :'(
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני בטוח שכולם זוכרים את המשחק מקס פיין הראשון (אני ביליתי שעות רבות עם המשחק בגיל 9 עם חברים) לקחתי את העותק מחבר ילדות (בשביל הנוסטלגיה) והמשחק לא פועל... אני פותח את המשחק ומופיעה לי האייקון של מקס פיין (המלבן הקטן הזה) ומשמה זה נעלה ולא ממשיך. אני משאר שזה כי המשחק לא אמור לעבוד על XP יש איזו דרך לתקן את זה? יש איזה פאטצ'? תודה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני משחק בקאונטר סטרייק 1.6 ולאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת, בכל פעם שאני נכנס לסרבר כלשהוא (פרוץ כמובן) יש לי זמן מוגבל ובלתי ידוע שבו המשחק מוציא אותי, ללא אזהרה, ללא הודעת שגיאה, פשוט מוציא אותי למסך הראשי של המשחק.. זה יכול לקרות אחרי חצי דקה שאני נכנס למשחק, אחרי 5 דקות, ואפילו בכמה שניות הראשונות. יש לציין שניסיתי למחוק את המשחק דרך הוספה\הסרה ולאחר מכן התקנתי מחדש ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש דרך לסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/19042150/__________.WMV.html מצטער על האיכות המסריחה אבל קיבצתי את זה מ220 מגה ל2 מגה מי שלא רואה טוב הכנסתי גול בערך מ35 מטר עם רונאלדיניו בבעיטה חופשית משקוף פנימי מה שאהבתי בגול שזה היה בתוספת זמן..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למה יש לי פינג טוב אבל הרבה לאגים? הפינג מתחת ל 100 יש לי 1.5 INTEL 384 RAM FX 5700 ואני משחק ב BF2 עם פינג טוב וFULL לאגים למה.?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקעתי בקטע שההוא עם המסוק לקח לי את כל הנשק ואת הכל . ואז הוא זורק אותי במפל שם עם כל המפלצות עם רובה מסכן אחד....קיצר אני לא מצליח לעבור את זה כבר הרבה מאוד זמן אז רציתי שמישהו יתן לי עזרה איך לעבור את זה או שיתן לי צ'יטים והסבר איך להפעיל אותם אם אפשר... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי את המישחק ואני בתוך הבית . אחרי שהייתי בכל החדרים אני רוצה לצאת מהדלת הראשית אך הידית נעלמה ואין לי מושג איך לצאת מהבית.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק רשת!!. ההגבלות: הוא צריך לעבוד על Pentium 2 וwindows 98 , כי זה לחדר מחשבים עם רשת של 15 מחשבים ואנחנו רוצים איזה משחק רשת שנוכל לשחק ביחד כמה ילדים בשביל להעביר את הזמן.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני חורש אצל חבר שלי על גוד אוף וור והמשחק הזה ממש ממכר אני מחפש למחשב משחק דומה ומבקש שתעזרו לי למצוא שמות אני מחפש משחק מעודן כזה ולא רובוטי. מעדיף להכות אנשים ומפלצות ופחות מכונות אני מחפש משחק שאני מתקדם לאורך השלבים ומתפתח (כמו שבגוד אוף וור אני מעלה את הנשקים שלי רמות) חשבתי על הנסיך הפרסי אבל אני מחפש אחר משו אחר (הסגנון טוב . הנסיך הפרסי פעם היה לי)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-