עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by triple_maxim188,

אחרי שאני מכניס את הסריל זה מבקש ממני להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי הרבה קראקים שמסתמכים על P2P יש משהו אחר

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. במקרה כרגע גלשתי ב-GameDaily ומצאתי מוד מעניין למשחק Max Payne 2, בעזרת חיפוש קצר בגוגל עליתי על האתר של המוד, מצאתי גם טריילר למשחק. בקיצור, מישהו שמע על המוד הזה פעם? האם כדאי להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by marlboro,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13733

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. היי אני עם דרייברים של 81.98 לכרטיס מסך יכול להיות שזו הבעיה ? או שיש משהו אחר ... יש עוד מישהוא שזה קרה לו ? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by MotherShip,

חום הקיץ מגיע, המחשב כבר מפוצץ במשחקים מותקנים שמחכים לחופש הגדול, אני חוגג לי את היום האחרון של חופשת פסח בFO3 ..... ואז רציתי לבדוק משהו ונכנסתי לWIKI של FO, שם גיליתי משהו שלא ראיתי עד עכשיו - FALLOUT ONLINE מה זה? הטריילר שם כבר משנת 2010, יש למישהו מידע כלשהו לגבי המשחק ? איך יכול להיות שלא פתחו כאן דיון על משחק כזה ? ולגבי ההרשמה לבטא - רק אצלי זה לא עובד טוב? אני רואה רק את השורות של תאריך הלידה והמיקום, כל השאר כולל התיקייה שעליה הכל נמצא (אפשר לראות בטיסר) לא נוכח אצלי ... ניסיתי על כרום אקספלורר ופיירפוקס =\ http://www.fallout-on-line.com/ http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Online

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by liav12,

התקנתי את המשחק הזה...ואני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא איזה כלי או משהו שיעלה לי את הרזולוציה במשחק הזה חח כי מרוב שהוא ישן אין בו אפילו "Options"

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by yosef208,

מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. ראיתי בynet

9. Started by Mayan_S,

יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

VALVE ו Hidden Path Entertainment העבירו ל GAMERSBOOK עשרים (20!) הזמנות ל BETA של CS:GO: http://www.gamersbook.com/scene/news/first-counter-strike-global-offensive-beta-key-giveaway/?comments_page=9#msg_112106 מומלץ מאוד להרשם לכל אלה שחושבים שאי אפשר לזכור, לא מזמן הם התחילו גם חלוקה של CD KEYS ל DOTA 2 ו Dima67 (משתמש פה בפורום) זכה בהצלחה לכל הנרשמים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by postup,

זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by ruff stuff,

האם מישהו יודע האם הם זולים יותר מאשר בחנויות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sergey_k,

העם השלב שבו אני צריך לנצח על הגג אחד סיני ואז הוא נופל מהבנין זה האחרון?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. משהו יכול לעזור אני רוצה לסיים אותו כבר ולהמשיך אם פר קרי כבר חח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by Dman86,

שלום רב, קניתי Fifa Manager 2007 מ BUG לפני כשבוע. המשחק מקורי לחלוטין. המחשב לי עומד בדרישות הרשומות על האריזה ואפילו טיפה מעבר. התקנתי את המשחק על המחשב וכשאני בא להיכנס זו ההודעה שאני מקבל. ניסיתי להיכנס ל support של החברה ול support של המשחק ולא מצאתי שום פתרון. מישהו נתקל בזה אי פעם? למישה יש רעיון? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. באחד המשימות צריך לגנוב טנק לוחצים על e הוא עולה על הטנק אחרי זה לוחצים על f (או על הלחץ האמצעי של העכבר) והוא פותח את המכסה של הטנק, כעת מישהו יוצא והשחקן מנסה לגנוב לו את הרימון ובשביל זה צריך ללחוץ על מקש מסוים. מה המקש? מצורף תמונה: http://up9.siz.co.il/up3/thoyd2z1mcni.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by jacko_il,

אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה כמו the all see eyes

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by shiran69,

יש לי את המשחק nfs אבל בדיסק הראשון אין לי את הקוד הסראלי אם למשהוא יש את הקוד אז בבקשה תגידו לי!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by MAX,

SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.