משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בדוגרי, המשחק שווה קנייה או לא? אני בלבטים קשים... אחרי 4 שנות משחק בUT99 ו-3 בUT2004 אני מתבלט אם שווה בכלל לקנות את UTIII הדמו היה חמוד, אבל לא הצליח להדהים אותי כמו קודמיו... והבנתי שהוא מאוד בעייתי בכל התחום הטכני...
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו, מקבל מסך שחור והמשחב עושה את עצמו עובד (נורת HDD דולקת) ואז הוא מפסיק לעבוד ולא קורה שום דבר, המסך נשאר שחור יש לי את catalyst 7.10 ודירקט X נראה לי הכ מעודכן.. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המפרט שלי הוא ntel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 2GB 2*2GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אבל בשינוי הגדרות של המשחק הוא רושם "your computer not meet the minimum specifications necessary to run this software" למה אין מצב שזה נכון כי הדרישות יותר נמוכות מהמפרט שלי. בsetting הוא לא נותן לשנות את הגרפיקה רושם"the setting cannot be reflected due to the video cards specifications…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר לא יכול לחכות לכותר השלישי בסדרה האדירה הזו! ללא ספק זה אחד המשחקים היחדים שניתן לאמר עליהם "מרגשים", עלילה עשירה, דרמטית ומציאותית ממדרגה ראשונה, משחק שגורם לך לחשוב על מה שקרה לאיש הזה כאילו הכרת אותו במציאות...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המפרט בצד... הדמו עבד מצויין הכל על MAX 1280*1024 אבל המשחק עובד פשוט גרועה... לממממה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה גם קרה לי בהרחבה של BFME2 שבנוי על אותו תכנות... אפילו שהתקנתי את הקראק ואף ניסיתי לעדכן לגרסאות שונות, המשחק מסרב לעבוד.... מזתומרת מסרב לעבוד? כשאני לוחץ על הEXE או נכנס למשחק בכל דרך אפשרית, אכן אולה מסך הטעינה שלו, הריבוע שעליו לוגו המשחק, זה יכול לטעון עד מחר והמשחק לא יעלה, ובנוסף אם אני יוצא ממנו בקונטרול+אלט+דיליט אני מקבל ארור שהקובץ game.dat פגום. המוזר הוא שבC&C: TB זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחי משחק NFS PRO STREET (מקורי) המוכר בחנות אמר לי לוודא קודם כל שהמחשב מתאים למשחק ואז לפתוח... אחרת אי אפשר להחזיר אם זה לא מתאים. בכל מקרה, הדרישות שלא הייתי סגור עליהם הם אלה: מעבד: 3.06GHz עבור וויסטה ומעלה כרטיס תצוגה: 128 זכרון ותמיכה בPixal Shader 2.0 (קניתי כרטיס של ג'י פורס עם 512 מגה, מה זה Pixal Shader?) עכשיו, איך אני יכול לדעת איזה מעבד יש לי? במאפיינים של 'מחשב' כתוב מעבד 4300 @ 1.80Ghz Intel Core 2 האם זה מעבד של 1.80? או 3.60? ויש לי את הפיקסל שאדר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שב-WIC יש לי בעיות פינג, הפינג מתחיל מ-360 ונגמר ב-800. מישהו שם לב לזה? (בדקתי פינג אצלי וזה בסדר גמור)
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך שנתיים שלא שיחקתי משחקי מחשב (צה"ל אתם יודעים) אני מנסה לחזור לדרך הוספתי כרטיס מסך למחשב לפני שבוע 2600XT, צנוע אבל מספק (אני חייל כאמור) עכשיו... המלצות מקום יש לי בשפע במחשב ( 1.5T) אז זרקו חופשי. מומלץ בתוספת תיאור קטן או 2
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-