עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן אנשים... לא מזמן נזכרתי באיזה משחק ישן יחסית שסבא לי רוצה על המחשב שלו, שיהיה לנו ולקטנים במשפחה מה לשחק שבאים אליו בחגים וכאלה... [אין מצב המחשב שלו תומך קרייסיס.. ]... אני לא זוכר את השם שלו, אבל זה היה על איזה יצור עם ראש כזה שהלמעלה של הראש שלו ארוך מאוד... איזה חייזר כזה או משהו... העלילה איפשהו בתוך חללית אם אני לא טועה, ויש לי אסוציאציה של 3 אותיות באנגלית בתור השם של המשחק.. משהו עם DK או משהו כזה.... אבל לא בטוח... אני לא זוכר לא מצאתי בגוגל כלום... אשמח אם מישהו זוכר/מכיר =]...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by yuval-p,

התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Black Knight,

משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by rosesr,

דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by ilaysk,

סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. איפה הם נשמרים? אני לא מוצא אותם

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by braveheart,

הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן) כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)... מה הבעייה? ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by or2077,

תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. המערכת ההיברידית המצליחה סיימה את שנת 2023 עם מכירות כוללות של מעל 139 מיליון יחידות - ונמצאת כעת במרחק קטן יחסית מהאלופה הנצחית PlayStation 2, בזמן שהשמועות אודות היורשת מתרבותלכתבה

14. שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by ryu,

ב100 שקל מGENESIS אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] (אני השגתי במאה) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא יודע איך בדיוק כותבים את זה בעב…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by tania131,

שמעתי שזה משחק שווה, בדקתי בביקורות והמשחק קיבל ציון 94 נדמה לי בGAMER ולא הרבה משחקים זוכים לכך, אז רציתי לשאול מי שמכיר אותו, איך המשחק? והאם הוא שווה "קנייה"?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by cb,

יש לי שאלה שחיפשתי אליה תשובה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא... יש לי מחשב חדש חזק לאללה..מבסוט עליו. INTEL i5 QUAD CORE 4G RAM GeForce 460 GTX בקיצור אני משחק פיפא על הכי גבוהה ורציתי לדעת אם אני רואה באיכות הכי טובה,כי המסך שלי לא תומך בHD.יש לי 19 אינץ של LG.מסך טוב,אבל לא HD. יש הבדלים בכלל בין מסך רגיל לHD במחשב או שזה לא כמו בקונסלות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lazy-bones,

שלום לכולם לאחרונה נגלה לפני עולם המודים לGENERALSZH ומצאתי מוד ממש מגניב(לפחות ככה זה נשמע) מוד של המזרח התיכון, מלחמה בין ישראל לסוריה וכאלה. http://commandandconquer.filefront.com/file/MidEast_Crisis_Promotional_Trailer;67140 רק יש בעיה, הורדתי את הקובץ, וגיליתי שזה קובץ MOV , איך אני יכול להשתמש בקובץ כזה כמוד?!?! אשמח לקבל תשובה אני ממש רוצה לבדוק מה המוד הזה שווה (ואם תהיתם, אז גם אף נגן סרטים לא מנגן אותו) תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by proevo4ever,

היי חבר'ה, בזמן האחרון יש לי דודא למשחקים SHOOTER מולטיפלייר , אני לא מתכוון להוציא כסף על משחקים כרגע לכן אעדיף משחקים חינמים, יש לי BF3 ולא ממש אהבתי אותו .. CRYSIS 2 דווקא יותר זרם לי רק שאין מצבי משחק והקהילה שם דיי דלילה... TF2 גם לא אהבתי.. אני מחפש משחק בידיוני בסגנון UNREAL 2004 ו/או CRYSIS רק עם יותר שחקנים. קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אני מעלה את המשחק, ואז כתוב לי שאנ יחייב להוריד איזה פאצ'. לא חייב אבל אם אני בוחר ב"לא כעת" אז לא קורה כלוום. הורדתי את הפאצ', התקנתי, אבל זה חוזר על עצמו. שוב ההודעה שעלי להוריד פאצ'. בקיצור ככה זה תקוע לי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by Mon6ooSe,

כפי שידוע לקהילה התחלנו לעשות גאטרים על בסיס יום יומי ואנחנו מעלים לכאן מנהלי הקהילה את סרטוני הטורנירים. תודה רבה לכל המשתתפים ותודה רבה לכם הקהילה שבאים ומשחקים איתנו.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by lader,

האם המשחקים תומכים ב SM2?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by DJ,

אני צריך שרתים לאנרייל 2003 ואיך משחקים באינטרנא

• 2 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.