משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן חברה אחרי שעברתי איזה מספר שלבים-כל פעם שאני פותח את המשחק הכל עובר טוב חלק עד שזה מגיע לאנטר האחרון אחרי הטעינה שזה כבר אמור להכנס לשלב,וזה פשוט מסך שחור או לפעמים קורס ומראה שהתוכנה נסגרה ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר ניסיתי להוריד הגדרות גרפיקה-לא עזר אני עם I7 4770 8 גיגה ראם ו650 TI זאת הגרסה של רילודד אגב אם זה משנה מה אתם אומרים? למה זה קורה תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים לא יודע מה זה אבל שמרתי שני מצבים בGTA3 ושניסיתי להכנס אליהם לא הצלחתי המשחק העיף אותי החוצה מה זה יכול להיות לפי דעתכם? זה ממש מבאס כי אי אפשר לשחק ככה! ניסיתי לעשות RESTART למחשב אבל זה לא עוזר אתם חייב ים לעזור לי!!!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום לכל החברים, הורדתי את המשחק מטרו 2033 בגירסאת razor אני מתקין אותה איך שאומרים לי.... במחשב הנייד הוא פועל לי כמו שצריך (כרטיס מסך gforce8700 gt sli) בווינדוס vista 32 bit. אך כשאני מנסה להתקין אותו בנייח בבית(כרטיס מסך ati sappire 5850) בווינדוס 7 64 bit הוא לא עובד. יש למישהו מושג למה? יכול להיות שהמשחק עובד רק עם כרטיסי מסך של nvidia? אני אשמח לתגובה מהירה! נ.ב hwzone אתם תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Origin נותנים בחינם את המשחק C&C Red Alert 2 רוצו להוריד
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כשאני מסתכל על הטירה מסקיירים היא ניראת... קצת מוזר :-[ מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הייחודי לגיימינג חוזרת מהליך פשיטת רגל ובגדול - עם מגוון מוצרים טריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
** צונזר ** אתר cd-key הראשון בישראל מחיר הכי נמוך בארץ
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר היום. הורדתי איזה דמו של משחק. (למרות שיש לי את המלא,סתם,היה משעמם..) בקיצור,אני רואה שהדמו פי אלף יותר מהיר מהמשחק המלא! איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני תקוע את האמת בהתחלה :-\ אחרי שעברתי את הטוטוריאל ועברתי את המוקשים יש שם חייל שכל הזמן מסתובב עם פנס. ניסיתי לבוא אליו מאחורה וללחוץ על SPACE אבל הוא שומע את הצעדים ומאיר עם הפנס. ניסיתי לעבור אותו לא הצלחתי אגב גם פתאום כתוב SAVING וזה כל הזמן נשאר. כשאני לוחץ ESC אז זה נתקע
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. יש לי את FAR CRY 2 . והמשחק קורס בלי שום הודעה כל איזה 10 דקות. לפעמים סתם, לפעמים כאשר אני בתהליך שמירה. המפרט שלי הוא: ati radeon 5850 i5 8 gb ram win 7 64 bit זה לא בעיה של ראם / כרטיס מסך. אני דיי בטוח שפשוט צריך פיקס למשחק. אני עם דרייברים הכי חדשים, ועדכון 1.03 למשחק'. בבקשה עזרה, אני מתחרפן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על משחק הרשת הזה שנכנס לבטא פתוחה... בהתחלה הצלחתי לשחק בו בלי שום בעיה אבל עכשיו(אחרי שפירמטתי את המחשב) אני לא מצליח להתחבר לסרבר ובכל פעם שאני מנסה צצה העודעה הקלאסית: "cannot connect to server" מישהו יודע מה הבעיה?(אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר). אני משתמש בראוטר-ECI B-FOCuS 312+. דרך אגב המשחק מומלץ לחובבי ה-MMORPG.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המשחק (שמומן בהצלחה ב - KS לפני כ- 10 חודשים) הוא שילוב בין RPG קלאסי עם חבורת דמויות עם אסטרטגיה בתורות (קצת בדומה ל - King's Bounty). המשחק מתרחש בדרום אמריקה של המאה ה - 16 ומשחקים שם את הכובשים הספרדים. המשחק הוא טקטי מאד ועם הרבה עומק בפיתוח הדמויות והדיאלוגים (יש בחירות ודילמות מוסריות), יש אופציות דיפלומטיות במשחק בנוסף לקרבות. המשחק שוחרר שלשום ב: GOG וסטים ו - GMG במחיר של 20$ (כרגע יש הנחה ל - 18$ בשבוע הראשון). אתר המשחק - http://conquistadorthegame.com/ הביקורות הראשונות (בעיקר מאתרים קטנים) די טובות עם ציונים באיזור ה - 8/10, הנה: http://www.softpedia.com/reviews/games/pc/Expeditions-Conquistador-Review-357013.shtml http://www.popmatters.com/pm/review/…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא הספיק לקבל סידיקי לבטא של קרייסיס ,קבלו עוד הזדמנות : http://ve3d.ign.com/articles/news/34858/In-House-Crysis-Multiplayer-Beta-Key-Giveaway חשוב לציין שלא מומלץ לשלוח 2 בקשות או יותר,אחרת תימחקו מהרשימה. בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
NVIDIA ו-Valve יאפשרו לכל בעלי Portal המקורי לחוות אותו מחדש עם רזולוציה גבוהה וטכנולוגיות עקיבת קרניים - בהנחה שיש להם חומרה עדכנית הולמת לשם כךלכתבה
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-