משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עיתונאי שמסקר את שני הצדדים ומחליט איזה דברים לשחרר לעיתונות...נשמע מעניין: http://www.gamershell.com/download_19938.shtml
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אין לי על המחשב DEAMON TOOL אבל יש לי CloneCD יש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהסיר את התוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את שני המשחקים האחרונים של gta ובשניהם יש את אותה הבעיה, שאני מריץ את המשחק המכוניות וחלק מהרקעים "נמרחים" ואני לא יכול לראות כלום, וזה מחמיר כל זמן שאני משחק יותר למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה שאני מחשק במשחק העכבר מהבהב! זה בעיה במשחק או בכרטיס מסך שהוא HD3650?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בערך 75% מהזמן יש לי בעיות להתחבר לשרתים וגם מתי שאני מתחבר קורה די הרבה שאני פשוט נזרק מהמשחק. זה כל כך מעצבן שאני משלם המון כסף על משחק (למעשה חצי משחק כי לא קניתי את ההרחבה) ואני לא מצליח לשחק בו בצורה נורמלית כי השרתים הדפוקים של EA לא מאפשרים לי או PB חושב שאני משתמש בצ'יטים או משהו. אין שום מצב שאני קונה את המשחק הבאה של BF אם לא יוכח שהם פתרו את הבעיות הדביליות האלו. בפורום של BATTLELOG יש ת'רד עם יותר מ5000 תגובות של אנשים שיש להם בעיות זהות. גם לכם יש בעיות? הצלחתם לפתור אותם? נ.ב. אחרי הפאץ' האחרון אפילו מתי שאני מצליח להתחבר המשחק ממש ממש תקוע.. אבל יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי די מיושן. אבל זה גם די דפוק שאני קונה את המשחק והוא עובד לי טוב על המערכת שלי ואחכ…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ISS3 והוא יפה ונחמד וכו'.... אבל יש לי שאלה אחת: יש אפשרות לשנות רזולוציה במשחק? אולי קיימת תוכנה שמכריחה משחק לעבוד ברזולוצייה מסויימת? ??? תודה מראש, מיכאל :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, במהלך השבועיים האחרונים חוויתי במשחקי מולטי פלייר או בכל משחק שהייה קשור לאינטרנט גמגומים קריעות קריסות וניצול אדיוטי של הGPU לדוגמא בmanu של CMW המשחק רץ בקצב מדהים של 2 פריימים לשנייה מה לא עשיתי פתחתי דיונים החזרתי הגדרות ששיניתי התקנתי מחדש דרייברים (הסרה מוחלטת) בשימוש תוכנות כאלו ואחרות דרך safe mode כמעט פרמטתי את הכונן הקשיח וכמעט התקנתי מערכת הפעלה מחדש ביחד עם 500 GB צרחתי על נציגים של בזק במשך שלוש שעות מאחת עד ארבע בבוקר (אחרי שהם צעקו עליי אך על כך בדיון אחר) וכמעט התקשרתי לorigin ופתאום נזכרתי שהתקנתי את את באטמן ארקהם נייט וחשבתי שאולי כדאי להסירו משום שזה הדבר היחיד שהשתנה שלא החזרתי לקדמותו ונחשו מה קרה........... זה צריך להגיע לreddit זו כבר פגיעה …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש עזרה מכול מי שמכיר את המשחק ויודע,ויוכול לעזור לי. לאחר התקנת המשחק הוא ביקש ממני להתקין הגנה על הדרייברים אחרת הוא לא נתן לי לשחק בו. רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת,מי היא עושה,ומה קורה עם ההתקנה שלה. אודה לכול מי שיוכל לעזור לי בדבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק ןרציתי לישאול למה תמיד הוא רושם לי הכנס דיסק..!!!!!!? אמרו לי שצריך לשים קראק ואני לא יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
??? ??? התקנתי היום gta sa במחשב שלי ושאני לוחץ עליו הוא לא מגיב פשוט לא נכנס זה לא בעיה בdx מי שיודע שיגיד תגובות!!!!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. יש משחקים כמו CS שיש אפשרות אבל משחקים כמו NFS או כמו GTA - אין בהם אפשרות כזאת. חיפשתי בגוגל כבר כמה זמן את התשובה ומצאתי שיעזור אם מוסיפים -w או משהו כזה לשם של הקובץ של המשחק אבל לא עבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
-
אני בקריירה בערך בעונה 3,4 ועכשיו יש לי ציפיות מההנהלה והם אומרים לי שם גם: buy a new right back עכשיו מה אני צריך לעשות לא הבנתי את ההוראה תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-