משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני נלחם בלילה למה באמצע השלב המשקפת של ראית הלילה מתחילה להיות מטושטשת? בהתחלה זה בסדר ואחר כך זה כאילו חלק של השלב שבו המשפקת נהיית מטושטשת אפשר איכשהו להחזיר שיראו טוב? אני בקושי רואה משהו הוספתי תמונה וזה השלב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברה'ס; יש בעיה מוזרה במשחק, לאחרונה חזרתי לשחק אותו לאחר תקופה ממושכת, שבמהלכה החלפתי כבר כרטיס מסך, ועוד שאר ירקות, וביומיים האחרונים המשחק עבד פיקס על מקסימום גרפיקה (עם פאצ' 1.2). בין היתר, לפניי חזרה למשחק הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס והתקנתי שוב (בעיה מוזרה) אך שכחתי להחזיר לקצב רענון הגון, ולאחר שהחזרתי ל85Hz החלו הבעיות (למרות שאני בטוח שאין קשר, אך זה הדבר). כאשר אני לוחץ על האייקון של המשחק, מופיע החלון השחור, ואז החלון מתמזער, חוזר לשולחן העבודה ונעלם כלא היה (משום מה גם מתווספת לי השפה הצרפתית לסרגל השפות....), לא משנה מה אני עושה, המשחק פשוט מסרב לעלות, סגרתי את כל התוכנות הפועלות ברקע, ונאדה. *אגב, עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, תיקון רג'יסטרי, בעצם ה-…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. איך ניתן לחסום אנשים שמשתמשים בRADAR כי זה ממש מעצבן? אין לי SERVER אבל זה ממש מעצבן לשחק נגד אנשים שיש להם RADAR או AIMBOT. ואיך אני מונע מאנשים אחרים לקחת לי את ה NICK NAME? 2. האם יש GRAND TURIZMO האחרון לPC ולא לPCP כו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ובכן יש בצורת בחודש חודשיים האחרונים במשחקים PC וחלק מאיתנו בהחלט חיכו להניח את ידיהם על המשחק הזה אך לפי הביקורת שהתפרסמה ב gamespot אולי זה לא יהיה כל כך כדאי, המשחק מקבל שם ציון של 7.0 ונאמר שלא מחדש שום דבר שלא ראינו לפני, חבל מאוד שעד שמיקרוסופט נזכרה להוציא את המשחק, וגם זה שהוא בלעדי לויסטה והוא לא שווה את זה בכלל. לינק לביקורת: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/review.html?sid=6171591&tag=topslot;title;1
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב אז ככה המשחק שוחרר היום...... ונראה די מבטיח......נאמר שהוא תומך בשיידר מודל 3. תמונות מגיים ספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/monstermadness/index.html?q=monster%20madness&tag=result;title;1
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני משחק נגד חבר שלי בפיפ"א.. הוא תמיד עם ברצלונה.. והוא מצליח להוציא מהרבה שחקנים 88+.. שהיכולת שלהם היא 84.. יש לכם המלצה לקבוצה + מערך שיהיו טובים? (לא משנה הסגנון משחק..)
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק בהתחלה רואים מסך עם שם של החברה הייצרת ואחרי זה המשחק נתקע ורואים מסך שחור? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אחד המשחקים שאשכרה לא נמאס אף פעם לשחק. מעדיף אותו על NFS בגלל הפשטות. מישהו יודע אם ביולי/אוגוסט השנה החברה תוציא משחק המשך כמנהגה בקודש? רק לא להתבלבל עם המשחק הזה: http://www.freak.org.il/sg_product~1203133~15~70.htm
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
-
הגעתי לשלב עם הדינוזאור הענק וכל פעם הקטע הזה חוזר על עצמו ואין לי שליטה על זה. אז מה סיימתי את המשחק? :s05:
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://shadowrun.com/ עריכה: הלינק לדמו נעלם?! מחילה אפשר למחוק
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2007 רציתי לדעת איך אני מעביר שחקנים לקבוצות ככה שזה יהיה עדכני לעכשיו עם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אצלי זה על ההכי גבוה.. אבל זה עדין לא מרחק גדול =\ זה מעצבן.. יש איזה קובץ INI שאפשר לערוך או איזה מוד שאפשר להתקין כדי לשפר את הגרפיקה? כמו שיש הרבה דברים לאובליויון..
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אחד המשחקים הטובים ששיחקתי! לפי דעתי לוקח את Oblivion מכל הבחינות: הרבה יותר דברים לעשות. גראפיקה מדהימה! חוץ מהדם שממש מפריע לי, נראה כמו משחקי המורטל קומבט הישנים... קסמים מגניבים ותיכנות הרבה יותר טוב, אין נפילות FPS גם במדשאות גדולות או ביער. אבל יש לי בעיה: אין סאונד... קרה למישהו? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
tagidu kma levels yesh bamishak aze klomar mau a Max Level?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-