עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ^^^ :-\

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם!!! למשהו יש מדריך למשחק HL2??

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by לוח שנה,

שלום, מי שמשחק בגריד 2 ורוצה לשחק ביחד ברשת, בואו תרשמו פה ונארגן משחקים. שם הסטים שלי: guy3122.

4. Started by ranyr,

טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

http://www.arma3.com/ http://www.bistudio.com/index.php/english/games/arma3 http://www.pcgamer.com/2011/05/19/arma-3-announced-releasing-summer-2012-first-screenshots/ התבור שם וגם מרכבה 4 ;D System requirements Operating system: Windows 7 / Vista Processor: Intel Core i5 or AMD Athlon Phenom X4 or faster Memory: 2 GB Video card: Nvidia Geforce GTX 260 or ATI Radeon HD 5770 with Shader Model 3 and 896 MB VRAM, or faster DVD: Dual Layer compatible Hard disk: 15 GB free space Other: DirectX® 10 עריכה-האתר הזה לא תומך פיירפוקס ??? -אין לי אפשרות של "העתק-הדבק"

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by barak gonen,

היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D

8. Started by DivineS,

13-5 GG 1st half 2nd half

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by brk2k,

Best graphics, Best sound, great plot, scary, funny... "SUPERB!" -Brk2k הייתי חייב לציין :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by dani,

אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by נגרי,

שלום, היה פעם משחק כזה... למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג אותו? תודה, אסף

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by roi503,

התקנתי מיקודם תמישחק Call of Duty 2 וכאשר אני מנסה להפעיל את המישחק מוצגת לי הבעיה הנ"ל: direct ha riscontrato un errore irreversibile.trova una possibile soluzione tra le domande frequenti per directx לפי מה שאני יודע מותקן אצלי direct 9C אני מישתמש בווינדוס XP SP2 מה הבעיה? לאחר שמוצגת הודעה זו נפתח דף שנימצא בנתיב: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm עם שאלות ותשובות העלתי לכאן: http://roi.kuchi.be/DirectX.htm תודה..

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Lord Nikon,

מה אתם חושבים על משחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yogev_hama,

שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by yossi21,

האם ומתי הכותר הנ"ל יצא למחשב האישי יש למישהו מושג בערך? ( כי אני יודע שיש על זה שמועות אבל אני לא ממש בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by גיא מ,

שלום ברשותי המחשב הבא Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB RAM 2GB וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT מהם דרישות המערכת בשביל לשחק במשחק באופן סביר אני לא מתכוון לדרישות המערכת שרשומות באתר היצרן כי זה לא הכי נכון הרצתי can you ran it ובגדול עברתי על מינימום אבל עדיין המשחק לא רץ סביר אני לא מצפה לחלק אלה לנסבל תודה לעוזרים אם צריך לשדרג רכיב במחשב אפשר לרשום גם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש משחקן ישן ומפורסם ששכחתי את שמו אבל אני יודע שהמשחק הוא קווסט ושזה על איזה בחור קירח שחייזרים משתלטים על העולם או משהו כזה.. יש משהו במשחק שקוראים לו twins sun אבל אני לא זוכר את ההקשר... ועוד משהו שאני יודע בודאות זה שלמשחק יש גם משחק המשך משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי מי שמכיר את המשחק אז יש שלב בתוך בניין אופרה שבו צריך לתת לחילים פקודה לפרוץ את המחשב והפקודה הזאת משום מה לא עולה לי איך אני עובר את השלב המבעס הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by LIOR42,

ברגע שאי מעלה את הGTA לא כתוב מילים אלא במקום מילים מופיעים רבועים מדובר בGTA SA איך אני פותר את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by Frequency,

היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by 104952,

ישנם שלבים מסוימים - שהטעינה לפניהם נתקעת....ואז אני לוחץ על ESC וזה פותח לי חלון אקספלורר. שם כתוב שיש בעיה בDX9. מה זמוזר זה שיש לי DX9 מעודכן. רק כשאני משנה את ההגדרות של המשחק לDX7 אז זה לא נתקע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.