משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
שלום...למי ששיפץ את המשחק בפאצ'ים כמובן..כמו כל בן אדם הגיוני... יש בעיה שברגע שהמשחק עובר בלוח השנה לעונת העברות של עונת 2011 2012 הוא נתקע.המוזיקה ממשיכה לנגן אבל מסך המעבר תקוע.אפשר לחכות יום שלם וזה ישאר ככה. קראתי על עוד אנשים באינטרנט עם הבעיה...אבל אין שום פיתרון,אף אחד לא ענה להם. מישהו נתקל בבעיה?יודע לסדר?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום, אם לא לא לנעול, להעביר. אז ככה המחשב שלי הוא כזה: I7 860 4 G ראם (לא משנה) 460GTX 1G (אני לא חושב שצריך יותר פירוט) ועכשיו לעניין יש לי בעיות עם כמה משחקים וכמה סוגים של בעיות. למשל NINJA BLEID למי שמכיר והמשחק החדש שיצא Heavy Fire Afghanistan בשניהם יש תקיעות למשך כל המשחק לשברירי שניה משהוא מוכן להסביר את התופעה? בנוסף במחשב של חבר שלי הותקן ה NEED FOR SPEED החדש וגם שם אותה תופעה בעות שבמחשב אחר עם אותו דיסק לא קרה כלום. המפרט שלו 580GTX 16GB ראם וכ"ו והמחשב שלא נתקע היה עם כרטיס 450GTS בנוסף לזה כל משחקי UBISOFT לא עולים בעבר עלו ואז קרה משהו ואף אחד מהם לא עולה. דברים שנוסו: עידכון כרטיס מסך, מחיקה והתקנה (לתקיעות עזר לשבוע וחזר),…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מדבר על משחק האסטרטגיה... המשחק מותקן והכל וגם מעודכן,אבל כל פעם שאני מכניס את הדיסק ולוחץ "PLAY" אז מופיע מסך הטעינה ואז הוא פשוט נעלם וזהו...=\ יש לי גם את חבילת ההרחבה אבל גם היא לא עולה בטענה שלא נמצאה חבילת הבסיס....מה אני עושה?? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Battlefiled 2 הכל טוב ויפה התקנתי וזה עכשיו הורדתי קראק ושאני נכנס למשחק אז הוא מריץ לי את המשחק ומראה את הסרטון הזה של EAGAMES אחרי זה יש עוד סרטון וישר הוא נתקע וגם המוזיקה נתקעת עכשיו אין לי מושג אם זה בעיה בקראק או שהדרישות של המשחק לא מתאימות עכשיו ברגע שזה קורה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסט וזהו אז מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אין לי עצבים לסיים את המשחק אני סתם נהנה לשחק פה ושם אבל אין לי הרבה מכוניות מן הסתם. אני לא מוצא בשומקום צ'יטים לגרסת ה- PC וכאן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך גורמים למשחק ישן לעלות בחלון בגודל 1:1 ולא במסך מלא שם הוא משנה את הרזולוציה?? עוד לא מצאתי משהו שיעזור לי לעשות את זה. כשהמשחק עולה, הוא עולה במסך מלא ברזולוציה 1024X768, וכשאני עובר לשניה לאיזה תוכנה בוינדוז (מסנג'ר למשל) הוא מחזיר חזרה לרזולוציה הרגילה של הוינדוז, וזה ממש מעצבן אותי. אני לא רוצה לעבור למצב 1024X768 אלא שהמשחק (משחק ישן, מיועד עוד לwin98) יפתח בחלון שגודלו בדיוק 1024X768 פיקסלים במסך שלי... למרות שהמסך שלי גודלו הוא 1600X1200. מקווה שהבנתם אותי, תודה !
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה שאלות לשאול לגבי משחקי מחשב: 1.אתם חושבים שבקרוב(זמן של חגים) יירדו המחירים של משחקי המחשב(ובכללי בעתיד)? 2.יש משחקים עם הרחבות(בעיקר EA),אז יש גם סרברים שונים לכל הרחבה? 3.משחקים עם Activation וSecuROM יכולים לפגוע במחשב? 4.יש המון משחקי רשת לקנות ואני לא יודע איזה כדאי(COD4 CRYSIS BATTLEFIELD2) וגם יש משחקים ישנים כמו COD3 שאנשים מעדיפים אז איך אני אדע מה אני אוהב הכי הרבה כי דמואים לא ממש עוזרים?? 5.כרטיס מסך של RADEON X800 256MB יכול להריץ משחקים מודרניים באיכות גבוהה? בקשר לשאלה הראשונה,אני אתן לכם דוגמא: משתלם עכשיו לקנות באטלפילד 2 או אורנג' בוקס ב100 שקל או עדיף לחכות כמה חודשים? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כולל x4 aa ברזולוציה 1680 על 1050
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-