עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בדוק שכבר מישהו ראה את זה ואולי אפילו פרסמו את זה כאן.. אבל אין לי מושג ולא עולה כסף לפרסם שוב - http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479 מצחיק וחמוד..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by IlanF,

UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2615 MHz with 2046MB RAM Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop ואל תגידו לי לקנות את UT2004... אני רוצה לדעת איך לפתור את הבעיה...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by gt6,

תגידו המשחק קרייסיס יצא כבר להורדה? אני מוריד אותו באמיול מצאתי הורדה באתר אמיול של הורדת המשחק המשחק שוקל 3.7GB

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by oorlevi,

מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by urib,

http://gaming.amd.com/us-en/default.aspx תהנו...

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום אני משחק במשחק ויש לי מקלדת של מיקרוסופט ככה שיש לי כפתורי ווליום במקלדת וכל זה כל פעם שאני מגביה מנמיך לוחץ על מקש כלשהו של המקלדת שלא קשור למשחק אז המשחק עובר להיות במקום על מסך מלא אז על חלון רגיל ככה שאני רואה את השולחן עבודה ובחלון קטן את המשחק... יש איזה פתרון לבעיה זו ? תודה מראש

9. יש לי P4 2.8Ghz 1GB 6600GT זה יעבוד בצורה נורמלית או שלא לנסות בכלל?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by messi,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. או שאפשר לשחק במשחק ולהנות מה DX10 גם בXP בהנחה שיש כרטיס מסך שתומך בזה כמובן.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by מאור247,

כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי, יש לי שאלה על הכוונת בקאונטר סטרייק יש כל מיני גדלים לכוונת, small, high, auto size... רציתי לדעת מה ההיתרון והחיסרון בכל אחד מהגדלים? תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by netanel38121,

קניתי היום את המשחק BioShock מהחנות. האם זה נכון שיש באפשרותי להתקין אותו רק 5 פעמים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by מאור247,

הורדתי את המשחק medal of honor airborne וניסיתי להתקין אותו אבל זה יוצא מהמשחק כאילו לא ניסיתי בכלל להתקין... אז אמרו לי למחוק את התוכנה PhysX_7.07.24_SystemSoftware.exe..... אז הלכתי ל"הוספה/הסרה של תוכנית" וחיפשתי ולא מצאתי!! אני בטוח ב 100% שהתקנתי אותה אבל אני לא יודע איך למחוק אותה!!....איך אני מוצא אותה כדי למחוק אותה?? (גם כשאני מנסה להתקין גרסא ישנה יותר של ה PhysX הוא אומר לי שמותקנת גרסא חדשה יותר)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  17. הבנתי שדיברו על זה בדיון הראשי. אבל יש שם 63 עמודים \= מישהו זוכר ידוע איך משחקים בביושוק על כרטיס מסך SM2,? ואיזה משחקים ניתן לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by amit123,

תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by mosh18,

אני מנסה כבר כמה זמן להתקין עותק חוקי של המשחק ותמיד צצה לי בקשה כזאת יכול להיות בעיה עם הדיסק???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by sharon669,

מישהו מזהה את המשחק הזה? מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451734,00.html תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים