עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. פירקתי פה את כולם אין שוטר או אף אחד אני יכול ללכת לכל מקום בחופשיות אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות! המשימות אומרות למצוא מקרופילים בתוך תכשיטים אבל אין לי מושג איפה זה ! סרקתי יותר משעה את כל הבית וכל אזור אחר ! משהו יכול להגיד לי איך להגיע למיקרופולים בהסבר מפורט?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by tnt studios,

טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by shimon23,

כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by גיא מ,

מי יכול בבקשה להסביר לי מזה כול הגירסאות של הarma 2 יש מלא משחקים שיוצאים באותו כותרים והלכתי לאיבוד איתם

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by ygal_h,

שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על הסמך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמידים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by alexrta,

לידיעת כולם יצא דמו חדש של FIFA הדמו עם גראפיקה יותר טובה וגם הוא עובד טוב עם כרטיסי TNT2 לינק:http://www.socceraccess.com/Download_Info/482.php

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by עמוס ז,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1012116 כל הפרטים וההסברים בלינק.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by ForresT,

טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.

10. Started by Shizel,

משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Shoko,

מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. המשחק עושה לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. אחרי שהתקנתי והכל ואני מנסה להיכנס למשחק קופצת לי ההודעה הזאת: http://up96.siz.co.il/up3/5qj0jqgiyz0m.jpg וכשאני מנסה להעביר את הקראק הוא בכלל לא מתחלף לי עם הקובץ של פתיחת המשחק תוןדה מראש לעוזרים ! *דרך אגב למנהלים לא לנעול,פתחתי נושא חדש בגלל שכשניסיתי לכתוב את ההודעה באשכול של GODFATHER2 המערכת המליצה לי לפתוח נושא חדש בגלל שהנושא לא פעיל כבר מעל שבוע.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by aradgonen,

היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gosha,

אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם. אני מחפש משחק שעוסק בניהלו חווה/בניית חווה! משהו כמו שיש בפייסבוק,רק במחשב עצמו לא באינטרנט ולא אל תציאו לי את ה"יהודה החוואי" או איך שקוראים לזה! משהו בסגנון ZOO TYCON/ROLER COOSTER וכאלו ! שנה טובה,מתוקה הרבה בריאות הצלחה ואושר. תודה לכל התותחית שמקדישים זמן לאנשים אחרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Grave Digger,

אתם חושבים שיעלה DOOM 3 בLOW DETAIL על הכרטיס מסך הזה???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 3emi,

החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AntiVir Guard,

יש לי מחשב חדש אבל אין כמעט משחקים ^^" ומאוד אשמח לקבל המלצות למשחקים ומקומות בהל אוכל לקנות אותם לא כל כך ביוקר =] בתודה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. להורדה לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by RS4,

שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by 778,

זה בטח בעיה מוכרת, ההתקנה עברה טוב, אבל אין במשחק שום בנינים כבישים ואנשים, הכל שקוף, יש למישהו פתרון? לגבי המחשב- לא חזק כלל אבל הוא מריץ נהדר את GTA V.

24. Started by timac,

מישהו יכול להביא לי תמונות של משחקים של האקס בוקס 360 על טלויזיה רגילה ולא על LCD?? כי כמעט כל התמונות והוידיאו הוא על LCD תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.