עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ozeini,

שלום, אני מוכר משחקים חדשים כמו FIFA 07, DOOM 3, QUAKE 4, PRO EVOLUTION 6, NFS CARBON ועוד מלא... המחיר: 1=30, 4=100. למי שמעוניין שישלח לי אימייל ל- ozeini@walla.com

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by bhk1231,

אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הבנתי שאפשר כבר להוריד את המשחק הזה בחינם אבל אני לא מוצא אף אתר שאפשר להוריד ממנו ניסיתי מכמה אתרים אבל זה עבד. ניסיתי גם מהאתר http://oldies.org.il/ לא הצליח

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by NIRHA,

חברים אני צריך המלצות למשחק הרפתקאות לא קשה במיוחד אך גם לא קל שלא ממש יסבך לי את החיים עם גרפיקה מאוד מאוד גבוהה שאולי ישולב בה קצת אקשן (: אני ממש לא מתמצא בתחום הזה כי עד עכשיו שיחקתי רק ב- פלייט סימולטור איקס יש משהו שאני מחפש ?? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by amir85,

השם הרשמי של המשחק הבא יהיה Bioshock 2: Sea of dreams Teaser והנה TEASER קטן (שיצא כבר לפני 3חודשים) שהולך לפי מיטב המסורת נותן הרבה ומשאיר הרבה יותר לדמיון: http://www.gametrailers.com/player/41898.html

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. תראו המחשב שלי די ישן ורציתי לשאול אם המחשב יכול בערך להפעיל תמשחקים fifa 2008 nba 2008 nfs carbon ומשחקים כאלו הפפרט של המחשב זה: pen 4 2.40 ghz GEFORC 7600GT 256 MB AGP 512 RAM יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט לא שמתי עדיין מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by roybar,

מתי יוצא ה GTA 5 ל PS4 ? יש תאריך או עדיין לא ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by LivingDead,

מישהו מוכן להסביר לי מהי?? ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by fc2,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by הגיימר,

בבקשה זקוק לעזרה משחק GTA IV על הגדרות גבהות ( יש לי GTX 750 TI ׂ) וא6ני נתרע ומקבל תקיעה כול מספר שניות ככול הנראה בעית FPS יש כאן מישהו שיכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ilay22,

אני מפעיל אותו, מקבל מסך שחור והמשחב עושה את עצמו עובד (נורת HDD דולקת) ואז הוא מפסיק לעבוד ולא קורה שום דבר, המסך נשאר שחור יש לי את catalyst 7.10 ודירקט X נראה לי הכ מעודכן.. מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. אני משחק נגד חבר שלי בפיפ"א.. הוא תמיד עם ברצלונה.. והוא מצליח להוציא מהרבה שחקנים 88+.. שהיכולת שלהם היא 84.. יש לכם המלצה לקבוצה + מערך שיהיו טובים? (לא משנה הסגנון משחק..)

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by SilverCivic,

אהלן.. הורדתי את ה6 דיסקים של GTA SA עכשיו אני צריך עזרה.. איך מתקיינם אותם?! תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. :yelclap: :yelclap: Street Fighter IV !!! למחשב!! הייתם מאמינים? כי אני לא! קראתי היום שCapcom חושפת באופן רשמי את הידיעה המשמחת ! המשחק שכולנו חיכנו לו - הלהיט של משחקי המכות שחוזר אחרי הרבה שנים , והפעם באופן מאוד מפתיע ומשמח לגרסת המחשב האישי (בנוסף לPS3, ול XBOX 360) זאת היא ההודעה הרשמית ! : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189749&skip=yes

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by ccc,

חיפשתי בגוגל, אבל היו שם יותר מדיי סוגים לא ידעתי מה צריך אני רוצה את הקאונטר סטרייק הכי חדש... זה הכל. תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by רן.ט,

מישהו יכול להסביר לי איך משחקים דרך האייפי, מי צריך לעשות מה?? ועוד שאלה: יש לי רשת אלחוטית ואני מקבל אייפי כלשהו ממנה .....192.168.1 זה האייפי של המחשב שלי או רק של הרשת??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Tzah22,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 1 ג'יגה ובמחשב שלי יש 1 ג'יגה זיכרון Ram השאלה שלי כזאת: האם איזה משחק יוכל לעבוד ככה? כי בינתיים כלום לא רץ... האם יש קשר? (מחר אני קונה 4 ג'יגה זיכרון Ram,סתם מעניין אותי לדעת)

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by DannyBoy1904,

אני צריך המלצה למשחק מטוסים יפה! משהו בסגנון קרימסון \ דוגפייטר .למי שמכיר הנשחק לא חייב להיות חדש אבל חייב שתהיה בו האופציה של מולטי פלייר! תודה!

22. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Rise<3,

(^◡^ ) תנו בלייק אם אהבתם!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by ELIRAN1234,

היום ניסיתי לגלוש באינטרנט דרך רשת ה-WIFI אני פשוט לא יודע איך. אני ישמח עם מישהו יעזור לי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by udi,

כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.