משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 1 ג'יגה ובמחשב שלי יש 1 ג'יגה זיכרון Ram השאלה שלי כזאת: האם איזה משחק יוכל לעבוד ככה? כי בינתיים כלום לא רץ... האם יש קשר? (מחר אני קונה 4 ג'יגה זיכרון Ram,סתם מעניין אותי לדעת)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המליצו לי על Heroes 3 אז אני צריך עזרה כי אין לי כל כך מושג במושגים של המשחק... מוסגים (דוג...כשאתה נכנס לקרב איך אתה יודע אם זה קרב עבוד או לא\או מה כמות היצורים...) עוד עזרה במושגים שונים תעזור...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי יש להורדה את הדמו, גרפיקה מדהימה ........................ http://www.bigdownload.com/about/age-gate/?destination=http%3A%2F%2Fwww.bigdownload.com%2Fgames%2Fdarkest-of-days%2Fpc%2Fdarkest-of-days-demo יתרון מאוד מיוחד לכרטיסיי NVIDIA פיסקס תמיכה מלאה , עובד גם טוב על ATI. רוני
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה להתקין אימולטור של PS2 על המחשב וככה לשחק משחקים של PS2 על המחשב? אם כן ספרו לי אם עבד לכם או לא...
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום למשחק וגיליתי שכל השמירות נעלמו. בדקתי מאיזה פרק אני יכול להתחיל לשחק וזה הראה פרק 9 אבל עדיין זה די רחוק מאיפה שבעצם סיימתי. ידוע אם אפשר לעשות משהו חוץ מלהוריד את השמירות מהרשת? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
דיונים ראשיים - מעוניינים לפתוח דיון ראשי למשחק? אנא תקפידו על הכללים המנחים לפתיחת דיון ראשי. - אם נתקלתם במשחק שחסר כאן לדעתכם, פנו בבקשה בהודעה פרטית אל אחד מאחראי הפורום וצרפו קישור אל הדיון של אותו משחק. A Age of Conan: Hyborian Adventures Alien Swarm America's Army 3 ArmA II Assassin's Creed Assassin's Creed: Brotherhood B Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 BioShock BioShock 2 Bionic Commando BloodRayne 2 Borderlands Brothers in Arms: Hell's Highway Brink Bully: Scholarship EditionBurnout Paradise C Call Of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty (5): World at War Callof Duty (6): Modern Warfare 2 Ca…
-
- 2 תגובות
- 24k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש משחק שעוסק בניהלו חווה/בניית חווה! משהו כמו שיש בפייסבוק,רק במחשב עצמו לא באינטרנט ולא אל תציאו לי את ה"יהודה החוואי" או איך שקוראים לזה! משהו בסגנון ZOO TYCON/ROLER COOSTER וכאלו ! שנה טובה,מתוקה הרבה בריאות הצלחה ואושר. תודה לכל התותחית שמקדישים זמן לאנשים אחרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אבל לא מצאתי אתר שאפשר להוריד אליו עוד מסלולים ורכבות חדשות לסימולטור. מישהו מכיר אתר טוב שמציג הרבה תכנים נוספים לסימולטור?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
ברשותי המשחק הבא: Batman Arkham Asylum בעת נסיון ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שהגרסה שברשותי אינה תומכת את מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט גרסת המשחק היא Batman Arkham Asylum-RELOADED האם המחשק לא תומך בויסטה 64 ביט? ***הודעה מההנהלה*** במקרה ולמישהו יש תהייה למה הנושא הזה ננעל אני אחזור שום על אחד החוקים הכי בסיסיים בעולם אין דיון/בקשת עזרה/שיתוף קישורים בנושא משחקים פרוצים/פיראטיים/לא חוקיים (תבחרו את הניסוח האהוב עליכם)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המשחק המשחק הוא משחק חדש בסדרת ריזידנט איוול המשחק יצא קודם כל לPS3 ול360 אבל לאחרונה יצא בגרסת הPC במסגרת "משחקים לחלונות" תיאור מפורט סדרדת ריזידנט איוול קיבלה שינוי רציני מאז שיצא המשחק הרבעי (אני מתכוון לפי המספר של הקופסה -יצאו יותר מ4 משחקי RE לפני זה ) מסדרת אימה היא אפכה יותר לסדרת אקשן וRE5 ממשיך בקוו הזה של יותר פעולה פחות פחד אלמנט נוסף שקיים בRE5 זה אפשרות קו אופ הבעיה שאין שחקן נוסף יש בוט במקום וזה מעצבן חוץ מזה להתקרב למערב המשחק אבל במקום לשמירות רגילות לשמירות אוטומטיות הגרפיקה עצמה עברה שיפור משמעותי (יחסית למשחק הרבעי ) ואין בעיה להשתמש בעכבר או מקלדת או גימפאד 360 הורדות לא ידוע לי כרגע על הורדות חוקיות למחשב דרישות מערכ…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המשחק שוחרר כבר במאי ואתם מוזמנים להירשם ולהוריד. משחק יריות מגוף ראשון חמוד וחינמי. המשחק מתיימר להיות טקטי כי צריך טיפה לחשוב לפני כל מהלך, כך טוענים המפתחים הגרפיקה קצת מיושנת אבל משחקיות חביבה,נשקים ניתנים לשידרוג ויש לא מעט שחקנים פיתוח של חברת Mgame USA להורדה: http://operation7.fiaa.eu/Download01.asp
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואני לא מבין איך נתנו ציון גבוה ומלא פרסום למשחק כזה משעמם בטירוף אלוהים ישמור מצד אחד יש שם אלמנטים כמו של דם וכו' אבל מצד שני הכל נראה מנקודת מבט ילדותית אמרתי אולי זה סתם הרגשה של פעם ראשונה ויצאתי היום אני נכנס משחק איזה שעתיים כבר עשיתי כמה משימות בתור נער עם חרב ברזל כזאת ואז אמרתי זהו זה ובעטתי את המשחק לקיבינימט יש משחקים כמו וויטצ'ר וסדרת גותיק שהם באמת יפים, במיוחד גותיק 3 למרות המנוע המעפן שלו שגורמים לי לרצות לראות עוד ועוד אבל הפייבל הזה רק רצה לגרום לי לעשות QUIT GAME כבר תגידו גם פייבל 2 אותו דבר או ששם זה שונה? אני מקווה ששונה...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-כותרת- סה"כ משחק שדומה במשחקיות לBURNOUT PARADISE (שתהיה בו עיר ולא סתם מסלולים) אם אפשר שתהיה בו אפשרות לעצב לעצמך את המכוניות .. אני מעדיף לא מסדר NFS
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-