עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor2092,

עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מחפש משחק שיהיה בסיגנון של הנסיך הפרסי. אז אם מיחשהוא יכול להמליץ לי על משחק כזה, לא ישן מידי. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by DS,

המשחק משגע אותי. איך לעשות סטודיו טוב אני תמיד אחרון. פפרצי אני שם על שחקנים ואני דואג שיהייה להם טוב אבל לבנות אני לא יודע איך. בניתי את רוב המבנים אבל הם לא ממש בסדר(זאת אומרת נגיד יש בפתיחה של הסטודיו Stage School ולידו יש את המבנה של ה Graveyard) זה משנה? אני שם הרבה עצים וזה. בקיצור אפשר מדריך(בעברית) או שמישהו יעזור לי?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

אז ידענו שלCELL יש YEILDS נמוכים מאוד (כמות המעבדים התקינים שיוצאים מכל וופר) , אז לא התפרסמו נתונים רישמיים, אז היום גם זה השתנה: http://www.tgdaily.com/2006/07/14/ten-to-twenty-percent_yields_for_cell_in_ps3/ היילדס עומדים על 10%!!! לטובת אלו שאין להם פרופורציות, מעבד רגיל עומד על עד 80% , IBM מייצרת את המעבדים שלה ב95%. מה שזה אמור, שאם הם לא ייפתרו את זה עד נובמבר (מה שכנראה לא יקרה) , לא רק שהם לא יוכלו להוזיל את הקונסולה אלא שהם יצתרכו לייקר אותה. לשם השוואה, מעבד כמו קונרו שעומד על 85% ונמכר ב300$~ , יצתרך לעלות יותר בסביבות ה2000$ ביילדס של 10%.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

אז מה היה לנו? כרטיס יעודי לגראפיקה של משחקים - קיים צרוך עז ואמיתי לזה. כרטיס יעודי לפיזיקה - דעות חלוקות אבל מתקבל על הדעת. כרטיס רשת עם מעבד ו64 מגה זיכרון להעלמת לאג - נעשה מגוכך. http://www.tgdaily.com/2006/07/14/bigfoot_killer_nic/

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by kobibo,

איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

הורדתי את דום בגירסה המלאה והחופשית שלו אפילו ה"קוד" עובד כמו שצריך. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם וגם וכרטיס קול חצי מקצועי של m-audio audiophile 192 בסטאפ של המשחק ניסיתי את כל הגדרות של הסאונד ושום דבר לא עובד ממש , גם בלוח האם(כמובן שהגדרתי בווינדוס בהתקני השמע עם איזה כרטיס לעבוד בשני המקרים) רק שבחרתי סאונד בלסטר שומעים את הסאונד של המלחמה (וללא מוזיקה) והסאונד ממש מקרטע עד כדי שאי אפשר לשחק אם יש למשהו פתרון מושלם אשמח תודה יהודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.warrock.net שיחקתי במשחק במחשב הישן, לא עבד משהו עקב FPS ממש נמוך. עכשיו אני מוריד אותו שוב, על המחשב החדש, מקווה לראות שיפור רציני ובעיקר הנאה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולםםם :} (ושבת שלום ורגוע במיוחד לתושבי הצפון!). אוקיי לנושא, אני יודע שיש דיון רשמי על המשחק אבל יש בו כבר 29 עמודים והסיכוי שמישהו כבר ייכנס לשם שואף לאפס =\. תראו, אני בא להיכנס למשחק, אני בעיר Megara, ולפתע אני רואה שכל הקווסטים שעשיתי נעלמו. תמונה: http://img226.imageshack.us/my.php?image=tq6hx.png נכון יש את הסימן קריאה מעל אנשים של קווסט? אז אין אותו למשל מעל Timon ואני לא השלמתי את המשימה שלו עדיין.. זה ממש מוזר =\. נ.ב ולמה כל פעם שאני נכנס למשחק החיות שוב פעם בחיים זה מטריף אותי ...עד שהרגתי את הסייקלופ האימתני הזה אני לא הולך להרוג אותו שוב...

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  14. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by 104952,

המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by AppleJack,

פתחתי רשת לישראלים בלבד ב-hamachi. שם הרשת: titan_isr סיסמא: hwzone כרגע ישנם 13 אנשים (כולל אותי) ברשת. כולם מוזמנים להצטרף ולשחק ביחד Titan Quest (או כל משחק אחר התומך LAN ) להורדת hamachi: www.hamachi.cc

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כל סרבר שאני נכנס אליו יש תהודעה הזאת,מה זה? ואייך אני מעיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  18. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89288 מה זה אומר Command line ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום !!! יש לי STEAM והתקנתי CS וכשאני רוצה להיכנס לסרבר הוא מעלה לי את ההודעה הזאת: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by אוריפ,

היי! אחרי הרבה זמן שFEAR שכב לי על המדף, החלטתי שעם סיום הלימודים הגיע הזמן להתקין ולשחק בו. אני רוצה להפעיל את אופציית הEAXHD, שנתמכת ע"י כרטיס הקול שלי (2ZS), אך אי אפשר להפעילה (מצורפת תמונה). המשחק מקורי כמובן ומעודכן לגרסאתו האחרונה (1.06) וכך גם הדרייברים של כרטיס הקול. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by gtf,

אני צריך עזרה, אני אחרי שצריך להכנס לפתח הסודי הכנסיייה שמצלצלים שם בפעמונים. ירדתי בפתח הסודי והגעתי למקום עם כספת. ויש את המספרים של הקוד על איזו אבן שמונת על השולחן, גיליתי את ארבעת המספרים רק שאני לא יודע איזה צירוף צריך לשים בכספת מארבעת המספרים. מי שיודע בבקשה שיעזור לי. תמונה: http://img89.imageshack.us/img89/1553/callof2lh.jpg

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by tombcatz,

סליחה שאני פותח עוד דיון,אבל זה ממש קטסטרופלי איך לעזאזל יוצאים מDMC3????????? בתפריט הראשי אין כפתור EXIT,ושום כפתור במקלדת לא יוצא מהמשחק [ניסיתי את כולם] איך לעזאזל יוצאים??? ניסיתי גם דרך CTRL+ALT+DELETE וכמו כן דרך כפתור הSTART ודרך CTRL+ESC...אבל שום שילוב לא מצליח להוציא אותי לדסקטופ...הדרך היחידה לצאת מהמשחק זה לעשות ריסט למחשב :s05:

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.