עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בהתחלה כשמתקינים את המשחק, כשהוא יוצר את "רשיון הנהיגה" שלך הוא שואל אם יש לך מצלמת אינטרנט כדי להוסיף את הפנים שלך לרשיון הנהיגה. בזמנו כשהתקנתי את המשחק, המצלמה שלי לא היתה מותקנת. עכשיו התקנתי אותה ואני רוצה להוסיף את הפרצוף היפה שלי לרשיון הנהיגה מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. היי אני כבר לא מבין למה אני לא יכול להפעיל משחק חדש לאחר כל התקנה של המשחק, אני מצליח להפעיל רק את ההתחלה וברגע שאני בוחר דרגת קושי זה פשוט לא ממשיך , מה קורא עם זה, מתי שהיה לי NVIDID7600GT לא קרה לי זאת ועכשיו עם HD4850 יש את זה. רוני

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. אין לי על המחשב DEAMON TOOL אבל יש לי CloneCD יש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהסיר את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by darkman,

סרטון נחמד מהתחלה ועד היום..

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by 3pac,

התקנתי את Thief Gold (הראשון) וHL1 והרזולוציה משתנה כל פעם כשאני עובר מהמשחק לתפריט הראשי . יש איזה תוכנה שיכולה לאלץ את המסך להיות ברזולוציה קבועה ? אני זוכר שהייתה אפשרות בדרייבר של ATI ,אבל עכשיו אני לא מוצא אותה.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 14:24:11 מישהו?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by TheReaper,

להפתעתי הרבה שוחרר היום הדמו של OVERLORD 2 משחק ההמשך למשחק באותו שם שהיה תענוג לשחק ומשעשע ביותר וכלל מספר רעיונות מקוריים מאוד הדמו שוקל 972MB אאל"ט ואפשר להוריד אותו מפה http://www.fileshack.com/file.x/14574/Overlord+2+Demo

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by 123haim10,

אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by TicTacToe,

חברה קיים דבר כזה? האם משחקים בו כמות סבירה של אנשים? לינקים אם אפשר! כל השרתים בחו"ל מלאים בלאגים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by sagim194,

משאיל משתמש סטים... אין לי מה לעשות איתו מי שרוצה שיכתוב פה....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. המשחק עושה לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. אחרי שהתקנתי והכל ואני מנסה להיכנס למשחק קופצת לי ההודעה הזאת: http://up96.siz.co.il/up3/5qj0jqgiyz0m.jpg וכשאני מנסה להעביר את הקראק הוא בכלל לא מתחלף לי עם הקובץ של פתיחת המשחק תוןדה מראש לעוזרים ! *דרך אגב למנהלים לא לנעול,פתחתי נושא חדש בגלל שכשניסיתי לכתוב את ההודעה באשכול של GODFATHER2 המערכת המליצה לי לפתוח נושא חדש בגלל שהנושא לא פעיל כבר מעל שבוע.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by alex15,

יש לי בעיה אין לא יודע להתקין את המשחק שהורדתי מהאינטרנט SAINT ROW 2 אוליי מישהו יעזור לי ויסביר לי שבלב שלב איך עושים את התקנה . ניסיתי במספר תוכנות פעם ב WINRAR ופעם ב 7-ZIP אז זה לא אשמת ההורדות כי הורדתי את המשחק במספר הורדות ופשוט לא עובד . לפני שנתיים היתי מתקין את המשחקים אבל עכשיו הראש שלי נסתם .ןאני לא יודע להתקין אותו . תודה לעוזריים .

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  13. שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. האם משחקים חדשים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים (לעומת 5.1 )?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by KingRaptor,

התקנתי את המשחק והכל עובד. הורדתי את הפאצ'ים והתקנתי אותם ברצף. אז ניסיתי לשחק (גירסא 1.21) וקיבלתי את ההודעה: Conflict with emulation software והמשחק לא עולה. המשחק הוא מקורי והותקן מהדיסק - כשהתקנתי רץ ברקע Daemon Tools (אם הפרט הזה עוזר) מה אפשר לעשות? בנוסף ראיתי שהרבה שרתים רצים על 1.1XXXXX מלא גירסאות ביניים של 1.1 - אני צריך להתקין את הגירסא הספציפית בשביל לשחק בהם?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by idoli,

הורדתי משחקים והם היו ככה.. rzr-ltrc.001 עד מספר מסוים זה משתנה לפי גודל המשחק... ויש גם את הקובץ rzr-ltrc.sfv עכשיו השאלה שלי איך אני פותח את הקבצים האלה כדי שאני יוכל להתקין... תודהההה מראששש....

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by guypld,

משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by redti,

שמתי לב שיש משתמשים שמקוטלגים כמומחים למשחקים..עם כל הכבוד מה הופך אותם למומחים ? אני גם רוצה להיות

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by WarNet,

כי ראיתי שפירסמו אבל לא רשמי

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by The-Star,

יצא לי במקרה לראות gameplay , נראה משחק תפקידים לא רע , מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by LL@SS,

ביצעתי חיפוש של המשחק הזה באתר ולא מצאתי שום מידע, הוא דווקא ניראה לי דיי טוב, אין איזה דיון עליו<? משהו? אפשר קצת מידע? כושל? לא כושל? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by dj_horse,

א מצאתי את הדיון הרשמי ואני באמצע המשחק ורציתי לשאול,אחרי שהגעתי לשלב שהמשימות הושלמו ואני עדיין בסביבות ה 60 אחוז, איך אני יכול להתקדם כדי לסיים את המשחק.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by stas pug,

היי אנשים מישהו יכול להמליץ לי על משחק הרפתקאות טוב שיצא בזמן האחרון? תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים