עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

דבר ראשון.. יש מישהו שמכיר את המשחק/מוד הזה? אם לא זה מוד לquake 3 arena האתר: http://bidforpower.planetquake.gamespy.com עכשיו יש לי בעיה קטנה שקשורה לגרפיקה... בתמונה הזאת: http://www.planetquake.com/bidforpower/images/realps.jpg מופיע כזה פיצוץ שאצלי לא מופיע.... יש לי רק את הפיצוץ הכחול הזה ולא את הניצוצות האלה, הפעלתי הכל בהגדרות, הכל על המקסימום, אבל עדיין זה לא מופיע. אולי יש משהו ששכחתי להפעיל?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  2. אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Aviv C,

איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....

6. Started by rann,

היי זה בקשר למשחק Call Of Duty: Modern Warfare 2 , הבנתי שנערך פה מכירת מוקדמת שבסופה כל אחד שילם 165 שקל , עכשיו אני לא ידעתי שיש מכירת מוקדמת פה באתר בפורום והמחיר נורא מתאים לי כי אין לי עודפים יתרים בכיסי ואני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה עכשיו השאלה שלי האם מישהו מהמנהלים פה יוכל לדבר עם החנות שאיתה עשיתם ת'מבצע הזה שאני אוכל לשלם גם סכום של 165 שקל ? סך הכול רק אתמול המשחק יצא אז אני מניח שזה עוד טרי אז אם מישהו יוכל לדבר או משהו עם החנות אני מאוד אודה לו , ובקשר אלי אם ויצא והמחיר יוסכם אז אני יביא את פרטי בהודעה פרטית. ובכל מקרה אם הדיון לא במקום אני יוכל להסתפק גם בהודעה פרטית מאחד הנהלים או מישהו שקשור לכל המכירה וזה גם יהיה סבבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by matrix66,

הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. עזרה לא מצליח לשחק ברשת את המשחק החדש של ליגת האלופות ניסיתי הכל גם דרך התוכנה Hamachi למרות שאין לי רשת וכלום לא עזר איך שאנחנו מסיימים לבחור קבוצות זה מתנתק יש למישהו מושג איך לתקן את זה??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 320MB עם הדרייבר FireWire, הגירסא החדשה ביותר. הבעיה היא שלאחר שהתקנתי את המשחק הוא רשם לי שגיאה כשניסיתי להפעיל אותו, שחסר קובץ DLL מסויים. הורדתי את הקובץ הזה מהאינטרנט ועכשיו זה רושם לי שגיאה אחרת: שחסר הקובץ "d3dx10_33". אני לא מוצא את הקובץ הזה באינטרנט ולא יודע מה לעשות... האם יש את DX10 להורדה? וכן, יש לי את ויסטה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by TicTacToe,

חברה קיים דבר כזה? האם משחקים בו כמות סבירה של אנשים? לינקים אם אפשר! כל השרתים בחו"ל מלאים בלאגים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575524,00.html כתבה נחמדה, הלוואי ויהיה עתיד לתעשיית המשחקים הישראלית...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by assaf990,

התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Folklore,

יש לי איזה 10 משחקים צרובים שלקחתי מחברים שלי והם פועלים ממש טוב, וכשאני מנסה לצרוב אחד מהם או משחק שהורדתי (The Warriors), הפלייסטיישן לא מזהה אותם. מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. התקנתי בשלווה את המשחק שהשגתי בחינם ונדא קפוט :AR15: :AR15: לא קורה כלום!!! :AR15: ברגע שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי נא הכנס את הדיסק, הכנסתי והוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון!!! עזרה!!!!!!!!!!!!11 :AR15: דחוף!!!!!! יש לי XP

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המחשב שלי עבר פירמוט ואני חולה על המשחק...בעיקר ברשת ואני מחפש לינק להורדה מהירה אם יש למישהו זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  18. המקום היחידי שמצאתי בו את המשחק הוא פה אבל יש שם קובץ פגום http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=badstreet (ואני לא חושב שזה אתר ווארז) מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בגירסא נורמלית? אה ודרך אגב, המשחק משנת 1987 ;D

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by rikus,

לכל חובבי ה RPG וגוטיק למיניהם, מומלץ. אני לא מבין אבל איך לומדים יכולות חדשות(שלב 10)אני עדיין תקוע עם היכולת הפאסיביות וה DIRTY TRICK..רק הקסמים מתחדשים בגלל שמוצאים אותם(אבל קסמי אדמה ואש אין עדיין).

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by 159357,

בבקשה תנו לי קודים לHALO ב XBOX

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. אני מנסה לשנות במשחק את הCONTROLERS ואני לא מוצא אפשרות כזאתי. מישהו יודע איך משנים אותם ?!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום מותקן אצלי sims 2 התקנתי את חבילת ההרחבה Sims 2 Pets עולה הסירטון אבל לאחר זמן מה עולה ההודעה: http://img49.imageshack.us/img49/5263/1489150614971492at8.jpg אני לא יודע מה הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!

24. Started by TheOneAndOnlyLith,

למישהו יש להביא לי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.gametunnel.com/ בין כל כותרי הענק שיוצאים קיימת תעשיה די גדולה (טוב לא ממש גדולה... אבל תעשיה נון דה לס) של משחקי אינדי, משחקים עצמיים שפותחו הרחק מהענקים דורסי המקוריות, יש משהו מאד ממכר בגרפיקה דו מימדית ומשחקיות פשוטה כנסו לאתר, הורידו מבחר משחקים (רובם בחינם או גירסאת טרייל מוקצבת בזמן) והנו ממשחקיות שכבר לא רואים מומלץ במיוחד הוא Oasis מן שילוב של סיב עם משחק ניהול מידברי, וכל זה על סטרואידים כשכל "שלב" במשחק לוקח פחות מ5 דקות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.