עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by RDS,

קודם כל, אני מתקין את המשחק, אך ורק כדי לבדוק, עד כמה הוא גרוע... אני יודע שהוא גרוע אני פשוט רוצה לראות... אחרי שהבהרתי את זה ניגש לבעיה... אוקי אז פעלתי לפי הפעולות שכתובות בתקיית הפאטץ' והגעתי למסך של בחירת האפשרויות: לשחק במשחק, לבחור התקנה, ועוד שניים.. בקיצור, ניסיתי לבחור התקנה (הרי המשחק לא מותקן), והוא נותן לי שגיאה: Installation cannot be customized after game installation has been initiated. אז ניסיתי את האפשרות הראשונה, של לשחק, ושוב עולה לי שגיאה: {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה RegGetValueA של ההליך בספריית הקישור הדינאמי ADVAPI32. בקיצור, מישהו מכיר? יש פפיתרון? נ.ב ראיתי שמשהו כתב על זה, אפילו בעמוד הזה, אבל לא ניתנה לו תשובה, ול…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. יש פה קלאנים או קבוצות שעדיין משחקים ב BF BC2? אני מחפש קבוצה או קלאן כדי לשחק איתם משחק קבוצתי בBC2 לא בתחרויות או גטרים רק בשביל הכיף אם יש פה אם יש פה מישהו שרוצה לשחק אני אשמח

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  6. ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by ag43,

מחפש משחקים עם סגנון לחימה כמו המשחקים לעיל. אשמח להמלצות. עריכה: למחשב שבמפרט בצד (כלומר לא משחקים מהשנה-שנתיים האחרונות)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by alex15,

יש לי בעיה אין לא יודע להתקין את המשחק שהורדתי מהאינטרנט SAINT ROW 2 אוליי מישהו יעזור לי ויסביר לי שבלב שלב איך עושים את התקנה . ניסיתי במספר תוכנות פעם ב WINRAR ופעם ב 7-ZIP אז זה לא אשמת ההורדות כי הורדתי את המשחק במספר הורדות ופשוט לא עובד . לפני שנתיים היתי מתקין את המשחקים אבל עכשיו הראש שלי נסתם .ןאני לא יודע להתקין אותו . תודה לעוזריים .

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by amisu,

שייצור איתי קשר בפרטי

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by dorman2,

בדקתי בקונטרולס והמקש למיקרופון הוא מה שאני לוחץ - בדקתי את המיקרופון בכמה תוכנות והוא עובד - עד לפניי איזה חודש הוא עבד ולפניי חודש הוא הפסיק לעבוד - יש שלכם מושג מה זה???? :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by amirx19,

אמור לצאת היום לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי HF2&CSS מהדיסקים המקוריים (5 דיסקים, איזה חירפון! מזל שיש לי 3 כוננים) קיצר עכשיו הוא גם רוצה לעדכן את הCSS, והוא מוריד לי על 9KBS, יש מקום אחר שאפשר להוריד את העדכונים חוץ מהסטים? או אי אפשר לשחק בלעדיהם? אני מת כבר לשחק... תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by Jeka90,

אני בשלב שאני צריך לעשות משימות עם האישה שבתמונה. על המפה היו 3 סימנים של $ שכל אחד מהם מסמל משימה. עשיתי את 2 המשימות הראשונות והגעתי למשימה השלישית. במשימה השלישית אני שודד בנק ביחד איתה אחרי זה אני צריך לברוח ביחד איתה מהמשטרה. איך אני בורח מהמשטרה? אני כבר עשיתי מלא סיביבים בעיר ואי אפשר לברוח מהמשטרה! http://img148.imageshack.us/my.php?image=clip2ki2.jpg http://img134.imageshack.us/my.php?image=clipij9.jpg מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by FeedMe,

ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. עד היום לא שמענו אפילו רמז על כך ממקורות רשמיים - אך נתון שנתפס בעיניים חדות דווקא ב-LinkedIn מעיד על כך שיש תקווה כי משחק הפעולה ההיסטורי המדובר יושק גם ל-PC ולא לקונסולות בלבד לכתבה

20. Started by Funkyzord,

אני בפרק השני ואני לא מוצא את ההוכחה לאיפה שהכת נמצאת מצאתי אחת אצל חצי אוגר (שכחתי אך קוראים לו). כבר גמרתי את רוב QUEST-ים שם חוץ מהwere wolf

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omri_ro,

אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by -OmeR-,

..?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jungle-man,

שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.