עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gshhar,

זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by benboom,

יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by benor,

אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?

4. Started by eladbu,

ראיתי כמה סרטונים של המשחק וחבר שלי בחול קנה היום את במשחק והתאכזב עמוקות ויש לו מחשב מטורף דרך רימוט כיוונתי לו הכל על HIGH יכולתי לאמוד את הגרפיקה רק דרך פרינט סקרינים אבל זה נראה ממש לא בכיוון!אני טועה???

• 165 תגובות
    • 16.2k צפיות
  5. התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gman_il,

שלום חברים. אני לא יודע אם זה המקום , אבל כבר ממש נואש. כמעט כל משחק שמותקן אצלי על המחשב , נתקע בשלב כזה או אחר , עושה רושם שזאת בעיית סאונד. הנה המפרט שלי , אשמח לקבל כל הצעה או פתרון... AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ DFI nF4 Leadtek Winfast PX7800 GT Extreme 256MB Samsung 1GB DDR 400Mhz אם יש צורך בפירוט נוסף אנא עדכנו אותי. תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by N N C,

לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Sting,

שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א , ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  12. הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EdenC,

שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by shapin,

סוף סוף GTA 5 קיבל תאריך ועוד כמה עדכונים, לכתבה המלאה: http://www.pcgamer.com/2014/09/12/gta-5-pc-release-date-announced-new-features-revealed/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Gnome,

בזמן האחרון חשבתי על לקנות PS2 אבל אין לי מספיק כסף אז חשבתי שאולי גם אפשר שאני אקנה XBOX. כי אם אני זוכר טוב הוא יותר זול והגרפיקה שלו יותר טובה. אז תגידו לי מה דעתכם ובמה כדאי לי להשקיע?

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב, אני לא יודע אם יש פה שחקני סורס אבל שווה לנסות, אני אישית נימאס לי לשחק "לבד" בפאבליק, אולי גם לאחרים. מי שרוצה, שיציין את הכינוי שדרכו ניתן להוסיף אותו לרשימת החברים וכבר נתראה במשחק. שלי זה shaYknp, (או כתובת דואר אלקטרוני שדרכה גם ניתן להוסיף shay87@gmail.com), ד"א אני בן 19.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. תודה.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. האם יש פאצ' של היורוליג ל-NBA2005??

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by King Of Action,

בוינדוס 98 SE הGTA 3 עבד בסדר גמור בלי שום בעיות, אבל כשהחלפתי לוינדוס xp pro התחילה תופעה מאוד מוזרה במשחק : פשוט כל הטקסט הפך לקווים . בתפריטים של המשחק וגם במשחק עצמו כל הטקסט הפך לקווים וריבועים . האם למישהו זה קרה או יכול לעזור לי ? נ.ב התקנתי את המשחק מחדש בוינדוס xp pro .

21. Started by yot,

שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי את המשחק .....Six Vegas ורציתי לדעת אם הוא תומך ב Core 2 Duo? כי ממה שראיתי הוא מנצל רק ליבה אחת... ובגלל שיש לי E6300 אז הוא מציין גם שזה מתחת למינימום... רציתי לשאול גם איך מבטלים את הBLUR המעצבן הזה שיש שמה, כי אני לא הצלחתי... ויש לי עוד שאלה, איזה משחקים היום יכולים לנצל את שתיי הליבות של ה E6300? ועל איזה הייתם ממליצים? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by wooper,

אני סיימתי את המשחק לפני חודשיים ומחקתי אותו ועכשיו רציתי לחזור אליו שמתי את ה save שהיה לי ואין אפשרות לעשות load מהשמירה הזו האם צריך משהו בנוסף ל save? לא משנה לנעול

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. הבנתי כבר את הקונספט של המשחק, אבל השאלה שלי, מה הקטע שאני תפסתי שליטה ב-race day (dominate) וגם ניצחתי.. קיבלתי כסף והכל. וכשאני עושה quit race day ועובר ליום מירוצים אחר. אז בפעם אחרת שאני חוזר לאותו יום מירוצים, זה כאילו מתחיל מחדש, כאילו שאני לא ניצחתי. מה הקטע אפשר לקבל הסבר?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.