משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני בקריירה בערך בעונה 3,4 ועכשיו יש לי ציפיות מההנהלה והם אומרים לי שם גם: buy a new right back עכשיו מה אני צריך לעשות לא הבנתי את ההוראה תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
במקרה כרגע גלשתי ב-GameDaily ומצאתי מוד מעניין למשחק Max Payne 2, בעזרת חיפוש קצר בגוגל עליתי על האתר של המוד, מצאתי גם טריילר למשחק. בקיצור, מישהו שמע על המוד הזה פעם? האם כדאי להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי סוני 2 קורא צרובים וזיכרון 1 מגה הכנסתי את המשחק גראן טוריסמו 4 בהתחלה הוא קרא אותו ועכשיו הוא כבר לא קורא אותו או שפיפא 07 לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן להיכנס למשחק והכל.. דיסקים אחרים עובדים למישהו אולי יש מוג מה הבעיה אולי? מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משחקים דרך האייפי, מי צריך לעשות מה?? ועוד שאלה: יש לי רשת אלחוטית ואני מקבל אייפי כלשהו ממנה .....192.168.1 זה האייפי של המחשב שלי או רק של הרשת??
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם! למה לעזאזל הדמו מנתק אותי מהשרת כל פעם אחרי 2-3 דקות? האם זה קורה גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בהתחלה המשחק נראה לי חרא אבל בהמשך הוא דווקא נחמד עכשיו הוא רץ בסדר אבל עם תקיעות בגלל שיש לי מחשב עגלה חח.. מה ההגדרות שאתם ממליצים לי עליהם? אני משחק עם AA מופעל 1024x768 medium textures ובמשחק עצמו עשיתי anistropic x2 והכול on חוץ מsoft shadows איזה הגדרות הכי משמעותיות מבחינת ירידה בביצועים? המפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי את המתאם שמאפשר לחבר את השלט של הפליסטישין2 למחשב ולאקסבוקס..... עכשיו הוא עובד טוב במשחקים כמו פיפא וNBA07 אבל ניסתי לשחק איתו בOBLIVIONן וגוסט ריקון.. גוסט ריקון לא ראיתי בכלל באפשרות של ג'ויסטיק ובאובליוויון הוא עובד אבל אני לא מצליח לשלוט על הסטיק הימני כדי להזיז את המצלמה.... אה וגם בסקארפייס זה ככה כמו בOBLIVION יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה פשוט נותן לי הודעות של כמה שגיאות ואני לא מצליח להפעיל את זה..... הורדתי את זה משרת של 3dgamer.com עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המשחק על ההגדרות הכי טובות 75 FPS כרטיס מסך: Geforce 7900GT מה צריך לשנות בהגדרות כדי לראות את המים נורמלי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של המשחק אבל לא קורה כלום כבר שיחקתי בו הייתי באיזה 60 אחוז ניסיתי להחליף קראק ודרייבר לכרטיס מסך אבל לא עוזר יש לי תדיסק אני יכול להתקין מחדש אבל כל השמירות ימחקו מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בשלב שאני צריך לעשות משימות עם האישה שבתמונה. על המפה היו 3 סימנים של $ שכל אחד מהם מסמל משימה. עשיתי את 2 המשימות הראשונות והגעתי למשימה השלישית. במשימה השלישית אני שודד בנק ביחד איתה אחרי זה אני צריך לברוח ביחד איתה מהמשטרה. איך אני בורח מהמשטרה? אני כבר עשיתי מלא סיביבים בעיר ואי אפשר לברוח מהמשטרה! http://img148.imageshack.us/my.php?image=clip2ki2.jpg http://img134.imageshack.us/my.php?image=clipij9.jpg מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! למזלי, נפלו בחלקי, למשך השבועיים הקרובים, שני מסכי dell 2407. כן, אני יודע, יותר מדי. מישהו יודע איזה משחקים (חוץ מFlight Simulator, אין לי כוח אליו) תומכים ברזולוציה של 1920x1200 כפול 2? יש מצב שאני אוכל לשחק עם Radeon9800pro בצורה נורמאלית? ראיתי יש לי אפשרות לעשות Stretch של הdesktop לשני מסכים, במקום expand. לצערי, זה לא נותן לי 3840x1200 אלא רק 3200x1200, אז זה די מתוח.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה משחקים טובים יש בסגנון..סיימתי כבר את טוני הוק 4 לפני איזה 4 שנים נראה לי חח ולפניו את שלוש,סיימתי את דייב מיארה היישן גם..מאז לא מצאתי משחקים בסגנון..חוץ מטוני הוק אנדרגראונד לפלייסטיישן ששיחקתי בו ממש מעט...עכשיו אני אמור לקבל את הטוני הוק אמריקאן ווסטלנד או איך שלא קוראים לו חח... בכל אופן..איזה עוד משחקים יש וכמה הם עולים.? תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-