עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by simonsix,

לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by NIRHA,

משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by DJ,

אני צריך שרתים לאנרייל 2003 ואיך משחקים באינטרנא

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by uzana2004,

אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום חברים, אז כמו שאומרת הכותרת , אני לא מצליח להתקין את הפאטצ' האחרון לGTA IV לקראת סוף ההתקנה, המחשב מודיע ש "GTAIV_TU5.exe has stopped working" עם כל הפאטצ'ים על לאחרון לא הייתה שום בעיה. את המשחק הורדתי מאתר שבו רכשתי סיריאל מה שאומר שהוא חוקי ויש לי חשבון והכל. זה ממש מבאס והמשחק כרגע עובד פריים אחר פריים בצורה מעצבנת בעליל מה שלא קרה לפני התקנת הפאטצ'ים הקודמים. כל עזרה תתקבל בברכה! מצורף מידע מערכת System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G41M-ES2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 3070MB RAM Page File: 1785MB used, 4582MB available Dir…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dani,

מישהו יודע אם כש Gran Turismo 4 (הסוס) יצא בערך במרץ - אז סוני תוציא או הוציאה כבר באנדל שלהם ביחד? וגם בלי קשר לבאנדל. אני רוצה להביא PS 2 בלל Gran Turismo אז כדאי ללכת על הps2 הקטן או על הרגיל? אני במילא לא אשתמש בMultitap...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by AvlK,

קיבלתי באן מאיזה שרת עם הסיבה הנ"ל, לא יודע אפילו מה זה אומר.. למישהו יש מושג?

10. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by eldar4455,

השחקן של הוא Dwarf..ורציתי לשאול אם אני בחרתי להיות rough אני יוכל להחזיק עוד סוגי נשקים חוץ מDaggers? סתם דוגמא שני גרזנים או משהו כזה..

12. Started by TheReaper,

בהחלט יש היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל -- העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א) אז בדקתי את ההגדרות... כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי... המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)

13. אפוס הפשע-נהיגה של רוקסטאר מגיע סוף סוף למחשב - קראו על ביצועיו הגרפיים, ההצלחה המסחרית, רשמי ביקורות והבעיות הטכניות בהן נתקלו שחקנים לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dennis14,

http://www.dsogaming.com/news/r-a-w-realms-of-ancient-war-gets-a-new-trailer-official-website-launched-screenshots-revealed/ ראיון עם המפתחים - http://www.strategyinformer.com/xbox360/realmsofancientwar/337/interview.html

• 17 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by franky,

שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by nushango,

שלום לכל תותחי הפורום... אני נעזר בכם לא מעט ותמיד אחד מהמוחות המבריקים פה חילץ אותי מבעיות או נתן המלצה טובה ... הפעם זה רציני - אני על סף טירוף - הצילו!!!!!!!!!!! אני ממש באמצע המשימות באי השלישי בgta3 הרגיל ומשום מה החלטתי לשחק עם המודים מבלי(שימו לב) בלי לגבות שום דבר... מיותר לציין שהמשחק נדפק והוא נתקע ישר על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש אך הוא תמיד נתקע באותה בעיה (קופץ חלון ובו כתוב " unhandled excepetion c0000005 at address : 004f8b99 מה אפשר לעשות? איך אפשר להציר את השמירות שלי(איפה הן שמורות?) אם אי אפשר ...אפשר להשיג שמירות של אנשים אחרים? איך אפשר לגרו…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itad,

שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by *NightMare,

מחפש נואשות את המשחק Space jam אם אתם יודעים איך להשיג אותו אני אשמח לשמוע.....

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. הי חברים! אני ממש מתרגש שסוף סוף סיימתי את הפרק הזה. זה סיפור מרתק על בגידה לא צפויה, הולדת הפלייסטיישן (או "הסוני" כפי שהרבה קוראים לו פה בארץ) ואפשר לחשוב הרבה על "מה היה אם..." אז ללא עיכובים נוספים, קבלו אותה: ההתחלה העקומה של הפלייסטיישן!

22. ניסיתי בתוכנות הורדה לא מצאתי את הנכון

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by MishaK,

היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by 104952,

המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. Started by וסרמן,

מישהו יכול לשים לי את המישחק או לפחות להגיד לי איפה להוריד אותו אבל המלא כן תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.