עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תודה רבה רבה למי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איך קוראים למשחק האחרון של AGE OF EMPEERS ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by QuAKeR_996,

במשחק היו שתי חלליות עם שני שחקנים, ואפשר היה לשלוט בחללית קדימה ימינה ושמאלה. בחלק מהשלבים היה במרכז כוכב שהיה מפעיל כוח משיכה. בעיקרון זה היה שחקן נגד שחקן. החללית הראשונה היתה בצורת ירח כזאת. השניה הייתה דומה רק הפוך. קשה לי להסביר את החלק הזה זה משחק ממש ממש ישן. גבר מי שמזהה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=8174&head=0

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  5. הוא חוגג יום הולדת ארבע בקרוב, אבל כותר העולם הפתוח הנהדר של Rockstar Games ממשיך לככב גם בימים אלה בדוחות הפיננסיים של המפיצה 2K לכתבה

6. Started by lader,

התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by tania131,

שמעתי שזה משחק שווה, בדקתי בביקורות והמשחק קיבל ציון 94 נדמה לי בGAMER ולא הרבה משחקים זוכים לכך, אז רציתי לשאול מי שמכיר אותו, איך המשחק? והאם הוא שווה "קנייה"?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by halo,

כשאני מפעיל פילטרים (AA ו AF) דרך הדרייברים כי אי אפשר דרך המשחק אז המשחק ניהיה איטי-נתקע בקטעי מעבר במשחק (בסרטונים שיש קרן או בעיטה חופשית) אבל במשחק זה עובד חלק זה בעיה במשחק או מה? יש לי X800GTO דרך אגב מה ההבדל שאני משנה בדרייברים של אומגה ביין DIRECT3D לבין OPENGL? שאלתי תשאלה הזאת כמה פעמים בפורום תצוגה ואף אחד לא ענה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אני מעוניין לרכוש forza horizon 3 למחשב (win10) מאיפה הכי מומלץ? ואיזה גרסה באמת שווה לרכוש? עש פשוט ודלוקס ועוד אחד שאני לא בטוח, מה באמת ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  10. חברה, אני זקוק למשחק Mr.Driller ! בבקשה מי ישודע שיתן לי לינק ! תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by cb,

יש לי שאלה שחיפשתי אליה תשובה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא... יש לי מחשב חדש חזק לאללה..מבסוט עליו. INTEL i5 QUAD CORE 4G RAM GeForce 460 GTX בקיצור אני משחק פיפא על הכי גבוהה ורציתי לדעת אם אני רואה באיכות הכי טובה,כי המסך שלי לא תומך בHD.יש לי 19 אינץ של LG.מסך טוב,אבל לא HD. יש הבדלים בכלל בין מסך רגיל לHD במחשב או שזה לא כמו בקונסלות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בזמן שקיווינו לחשיפתו של יורש מתישהו בעתיד הלא רחוק, משחק הפעולה והאימה הפסיכולוגי מיוצרי Max Payne ייעלם בתוך יומיים מהחנויות ברשת בשל בעיות רישוי מוזיקה - וזמין עתה לרכישה במכירת חיסול אחרונה תמורת 3 דולר בלבד לכתבה

13. Started by gal_6,

מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  14. http://www.gametrailers.com/player/36197.html הישר מ E3 2008 תאריך יציאה- 7 לאוקטובר 2008 בונוס- טריילר כריתת ראשים: http://www.gametrailers.com/player/36238.html

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  15. אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש כאן. אני משחק לא מעט בPS2 ורציתי לשאול לגבי המשחק הזה ספציפית. Tom Clancys: Splinter Cell: Chaos Theory. אני בשלב שבו אני על ספינה, אם אני לא טועה זה השלב השני במשחק. כמעט ואין לי תחמושת, ואני מתקדם באיטיות. יש אופציה במשחק לקחת את הנשקים של האויב? או ישנה דרך כלשהי להתחמש קצת יותר? התחמושת שיש לי ממש מועטה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by ice35,

עם תחילת שנת 2008 צפוי לצאת אחד מהמשחקים היותר טובים של השנה, Call of Duty 4 שצפוי לצאת לXBOX, למחשב ולPS3. סרטון וידיאו שמראה את האיכות המדהימה של המשחק http://www.gametrailers.com/player/20757.html

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  19. האם מישהו פה מכיר חנות טובה בחו"ל שמוכרת את המשחק SWG ועושה משלוחים לארץ במחירים סבירים? (אם פתחו על זה דיון אני מצטער אבל יש לי בעיה עם החיפוש פה) תודה לעוזרים :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עכשיו אחרי חשיפת הBattleField 4 מולטי. יהיה עכשיו 3 ימים של משחקי LAN במולטי החדש ! המשחקים יתחילו כבר מהיום בערב משעה 21:00. תהנו! http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com#

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Mr.Gusta,

עכשיו עשיתי משחק ראשון שלי ויצאתי אפס במשחק יש דרכים להשתפר .. ?

23. Started by yossi21,

קניתי את המשחק בסטים והוא לא נפתח לי, אין שום הודעת שגיאה. לא קורה שום דבר. אשמח לעזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by TeaTime,

שיחקתי היום PES5 וזה בדיוק אותו משחק כמו 4! התפריטים השליטה המשחק- הכל א לא היה סרט פתיחה שונה תפריט פתיחה שונה והכיתוב PES5 בהתחלה הייתה יכול להשבע שזה אותו משחק

• 73 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

לכבוד הטיזר טריילר הגיע הזמן לפתוח דיון מקדים למשחק Debut Teaser HD - Hitman: Absolution מעניין אם הוא יהיה ברמה של הקודמים או נוראי כמו המשחקים האחרונים של IO (סדרת K&L). טיזר מצויין, אין אפילו רמיזה על משהו שבאמת קשור למשחק רק שיראו משהו מעניין ב E3. בסוף הטיזר מבליטים באדום את החלק הראשון של הקוד והוא מראה תאריך 110706, זה תאריך שכתוב שנה-יום-חודש וה 7.6 זה היום הראשון של E3

• 90 תגובות
    • 21k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.