משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר מזמן יש לי את הבעיה הזו, לא משהו רציני אבל רצוי למצוא פתרון... באונליין, בכל פעם אחרי טעינת המפה, במשך כ30-60שניות אני מקבל סטאטרינג קליל, אחרי כחצי דקה-דקה הכול נעלם. המשחק עובד על הגדרות מקסימליות על הרבה מעבר ל180FPS. הסטאטרינג נוכח גם בתדרי הסטוק של הכרטיס וגם בOC הנוכחי. /pb_ sleep 500 לא עזר משחק עם ההגדרות, VSYNC וDUAL VIDEO CARDS גם כן לא עזרו יש לכם רעיונות? :
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המקשים במשחק מאוד מעצבנים, אי אפשר לעשות לצעוד ימינה בלי לסובב את השחקן וזה מאוד מפריע למשחק, אני כל פעם צריך לסובב את העכבר לכיוונים שונים לראות אם יש איזה מפלצות, יש לזה פתרון עם איזה פאץ או משהו? או בכלל איזה פאץ שמוסיף משהו למשחק? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי המשחק הזה אמור לצאת...ראיתי אותו כבר לשנת 2008 אבל הוא לא יצא משהוא יוצא מתי הוא ייוצא?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הורדתי מולטיפלייר לסאן אנראס מפה [http://light.mtavc.com/] אבל אני לא יודע איך משתמשים בו אם מישהו יודע אז שיגיד או יתן מדריך תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר קרוב לשנה במשחק אסטרטגיה שלפי דעתי הוא הטוב ביותר שיצא אי פעם ונקרא Supreme Ruler 2010 ועכשיו לעיניננו בעת עידכון המשחק לאחר העידכון היחידות ודמויות נוספות מופיעות לי כריבוע לבן קראתי על כך והבנתי שכנראה החברה גרמה לכך שלמי שאין גירסאה אורגינלית זה קורה או משהו שכזה ואם רוצים לפתור את התקלה יוצרים קשר עם החברה במייל ואז הם אומרים לך מה לעשות אך מכיוון שהסיסמא שלי לא בדיוק אורגינלית אני לא יכול לעשות זאת השאלה היא האם משהו נתקל בבעיה זאתי והאם ידוע לו כיצד לפתור זאת
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
אני בטוח שיש אנשים שראו את זה... אבל אני ראיתי ונגנבתי.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3502375929069803475
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לשאול. אני מפרמט את המחשב, מכיוון שיש לי בעיה עם הווינדוס, לא חשוב. ורציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את השמירות של Crysis ואת השמירות של Assassian's creed? על מנת שאוכל להמשיך מאיפה שאני, ולא להתחיל מההתחלה. אשמח אם תפנו אותי בדיוק לתיקייה ולקובץ המתאים, ממש יעזור לי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1 ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים. בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת. עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע. אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש. אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל הזמן כשמדברים על משחקים, מציינים בעיקר את הגרפיקה, המשחקיות, העלילה...אבל מה עם הסאונד? עזבו אתכם שירים וטראקים שברקע - אני מדבר על הקטעי סאונד הקטנים, השיחות וצלילי היריות שעושים את המשחק? אז ספרו - מה הצליל/קטע הסאונד ממשחק האהוב עליכם, שירדוף אתכם כל חייכם? כמה מהאהובים עלי: - הצליל של המפלצת המוזרה הזאת מ-Half Life, החיה הצהובה חסרת הראש שעושה מן: "נננננננננננננננננ-ני!" ושולחת גל אנרגיה או משהו. - מה שהחיילים הסובייטים אומרים כשנותנים להם פקודה ללכת: "Acknowledge! Affirmative!" וכמובן - "Ecko Reporting...". והצליל האהוב עלי הוא של גריסוולד, ה-Blacksmith החביב מדיאבלו כשכל פעם שזקוקים לשירותיו פוצח במבטאו הויקינגי ואומר: "What can i do for you?".
-
- 162 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לערוך רשימה של משחקים,ישנים ו\או חדשים (לא משנה) שמשתמשים במנוע של Half Life, Quake 3 הראשון ושל המנוע של Unreal הראשון. כל מי שיודע, אנא שתפו אותי בידיעותיכם. חוץ מהברור מאליו אני יודע ש: Rune - משתמש במנוע אנריל Tactical Ops - גם במנוע אנריל Medal Of Honor - משתמש ב Q3 Call Of Duty - גם משתמש ב Q3 (לא יאמן!) מי עוד ? תודה מראש HF
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
טוב למי שלא יודע לאחרונה יצא דום 3 הגרסה המשופרת ,היא כוללת את דום 1 את דום 2 בפורטים את דום 3 עם כמה שינוים ,העיקרי שבהם יותר תאורה ואת ההרחבה של דום 3 למעשה חוץ מדום 64 שעומד בפני עצמו (יצא לN64 בזמנו ) מקבלים פה את כל המשחקים החשובים בסדרה אולי לא יהיו את כל השלבים ,אין לי מושג עם זה כולל את ההרחבות של הישנים ,אבל העיקר פה את דום 1-2 אף פעם לא יצא לי לעבור אז התחלתי לאחרונה את דום 1 את 3 עברתי בזמנו ,אבל אני יעשה אליו עוד ריצה אחרי 1-2 ,גם לא שיחקתי בהרחבה בכל מיקרה זה יצא כמשחק מוזל ,40$ בקונסולות ו30$ בסטים אז החלטתי לפתוח דיון על זה מבחינתי באופן מפתיע דום 1 עדין כיף לשחק ,ניסיתי לשחק בו לפני שהמשחק הזה יצא עם דום 95 אבל השליטה שם לא משהו והיתי צריך לתקן …
-
- 45 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
ב100 שקל מGENESIS אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] (אני השגתי במאה) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא יודע איך בדיוק כותבים את זה בעב…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
-
הי, רציתי לדעת איך הולך הקטע של חלוקת הסידיקים ל OPEN BETA SHEL BF2142. הראשונה נסגרה, איך אני יודע מתי ההבאה מתחילה? ומה, זה דף אינטרנט או משהו שמביאים שם random cdkeys או שצריך להרשם איפשהו...? ??? תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-