עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. משחקים של מלחמת העולם חדשים יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by roie13,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקומות שמהם אני יוכל להוריד את הGENERALS הרגיל + ה ZERO HOER ואני פשוט לא מוצא. אני מחפש בעיקר קבצי ISO כי אני לא יודע מה לעשות עם שאר הסיומות. אם יש לכם מקום שממנו אני יוכל להוריד את שני המשחקים אני יהיה שמח מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by gangsta,

יש לי שאלה על MGS1 ו MGS2 יש הבדל בין גירסת הPS2 לגרסת הPC (אני מתכוון עלילה וזה ) ? תודה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by owen10,

אני מנסה להתקין את המשחק, אחרי שאני רושם את הסיסמה ולוחץ להמשיך להתקין הוא רושם לי הודעה שאין לי את ה DirectX החדיש והורדתי מהאתר את ההכי חדש....והתקנתי והוא עדיין אומר לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה גדולה כל פעם שאני משחק CSS יש לי PING של 400 מה היא הדרך הכי טובה כדי להנמיך ת'בינג תודה לעוזרים מראש יום טוב

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אחיין שלי קיבל PSP וכל משחק עולה המון כסף...כרגיל, כמו כל משחק מחשב בארץ, האם יש דרך להוריד לצרוב או לא יודע איך בשביל לשחק בו... חבתי אולי אפשרי להעביר את המשחק למכשיר על הכרטיס זיכרון או משהו...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by lowlow1001,

מה שאני מבקש זה האם מישהוא מכיר אתר שעושה משלוחים לישראל גרגע המחיר הכי זול בארץ הוא 1150 ש"ח לDSLITE אז אם המחיר כולל משלוח יצא לי פחות אני אשמח .

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by The Dom,

שלום. הורדתי את המשחק 9DREGONS לאחר שהמליצו לי עליו. התקנתי את המשחק והכול עבר חלק ללא בעיות/תקלות. כשניסיתי להפעיל סוף סוף את המשחק -זה כתב שיש בעיה במשחק וזה נותן לי אפשרות של : close או debug. וזה מעודכן לגרסה 1 מה אני צריך לעשות? תודה מראש http://img168.imageshack.us/img168/6600/untitledhp1.png

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, (יצא לפני כמה ימים) זהו דמו למשחק סימולצייה שתוכל לשלוט במטוס ובספינה.... משחק מאוד מהנה חבל"ז, לא דורש הרבה מהכרטיס מסך, ניתן לשחק במולטיפלייר עד 8 שחקנים בחדר אני אישית נהנתי מאוד מהמשחק להורדה: http://gamershell.com/download_17456.shtml :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by Systema,

project 8 כבר יצא אם אני לא טועה לקונסולות, אבל הוא מתוכנן לצאת למחשב?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by Blu-Ray,

מתי יוצא C&C 3?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Jeka90,

כל פעם כשאני בא להתחבר לשרת מופיעה לי שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by MilkMan,

חיפשתי בגוגל וכול אתר אומר משהו אחר, אחד אומר סוף 2006, אחד אומר בפברואר [עכשיו], אחר בכלל אומר 2009 :'(

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by לוח שנה,

לא הבנתי מה עושים במרדפים עם הברקסים של המרדפים והנקודות שמסומנות במשולשים כתומים, אם מישהו יוכל להסביר? תודה.

22. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by The Dom,

כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. למי שרוצה ניתן להרשם להגרלה שבה ניתן לזכות בקוד לבטא סגורה של המשחק במערכת האתר הבא http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=102760 אהה והתשובה הנכונה היא 4 יאאלה תרשמו ואולי תזכו -ומי שזוכה אם יהיו כאלו מהאתר הזה שירשמו פה חוויות מהמשחק.......

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by adamshar,

האם את ה XBOX 360 (שמתאים גם ל PC) או הלוג'יטק שמדמה שלט של PS2 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים