עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JAMOOS GADOL,

שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!

2. בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, לפני כמה ימים הורדתי את הסימס 3 עם כל התוספות והוא נתקע לי בערך כל 5 דקות. בדקתי מבחינת חומרה http://www.systemrequirementslab.com ורשום שם שהכל אצלי בסדר. מישהו יכול לעזור לי לגרום לזה לרוץ נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Raul,

אחרי שנים שלא שיחקתי במשחק החלטתי לחזור למוטב.. עכשיו יש לי בעיה מוזרה שפתאום הופיעה. אין לי מושג למה זה קורה, אני משתמש בSP2 ודריברים 67.02. המפרט שלי בטוח לא מהווה בעיה. הבעיה הזאת, מופיעה רק לפעמים, בערך כל כמה דקות. יש למשהו מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by dennis14,

הנה - http://www.dsogaming.com/news/game-of-thrones-comes-to-crusader-kings-ii-with-this-total-conversion/ http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/28/a-mod-of-a-game-of-thrones-crusader-kings-ii/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by amit123,

תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by blanco,

הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Blu-Ray,

מתי יוצא C&C 3?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by ZigZag,

סיימתי לפני שעה להוריד (3 פאקינג דיסקים), נתקין מחר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה דרישות המערכת של המשחק Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by evy,

אני רוצה להזין פקודות בחלון הפקודות.אך אני לא מוצא את החלון הזה. ב cs 1.6 הייתי פותח את החלון הזה בכפתור שמעל ה TAB ...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by SilentBob,

הפרק החדש בסדרת המשחקים האהובה מצליח לעצבן מעריצים וותיקים ומתנסים טריים כאחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הפארסה-של-might-and-magic-heroes-7/

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by ETB,

אני תקוע בשלב התשיעי, שבו אני צריך הטמין C4 במגדל הגדול הזה עם המאוררים. אני לא מוצא בשום מקום C4, איפה אני יכול למצוא? איך אני מוריד את שתי המסוקים, אין בשום מקום RPG..

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by עודד ברטוב,

התקנתי את האייג' אוף אמפייר החדש אבל כשאני נכנס אני מקבל מסך שחור. ווינדוז 10 בנייה 16299 אני מריץ את המשחק כשהמקלדת על אנגלית

20. אם מישהו שיש לו אקסבוקס 360 שצופה כרגע ב"דיון" .. בקיצר אני מחפש מישהו לשחק איתו קול אוף דיוטי 9 באקסבוקס ?:funn:

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי זה אמור לצאת??

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by nokobik,

אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. גם בתקיה עצמה של המשחק אין קובץ הרצה של Uninstall , במצב זה איך למחוק נכון את המשחקים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  24. אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. חמש וחצי שנים לאחר שהחלה, טרילוגיית StarCraft 2 עתידה להסתיים עם הגראנד פינאלה שיעסוק בגזע הפרוטוס ב-10 בנובמבר 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-הסיפור-starcraft-2-legacy-of-the-void-מקבל-תאריך-השקה-רשמי/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.