משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר למולטי פלייר הוא רושם: Awaiting connection...ומספר. 1 2 3 וכך הלאה. חיכיתי עד 100 וזה לא עזר. מה אני צריך לעשות עכשיו. נ.ב. הורדתי קראק וזה עזר והגירסה של המשחק 1.4 אחרי העידכון!!!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
ראיתי כתבות שפורסמו השבוע שuplay דחו השקות של כמה משחקים מובלים שעומדים לצאת לשוק ללא תאריך ידוע. אך הנה נכנסתי לאפליקציית התוכן שלהם בdesktop ובמשחקים שנמצאים בקטגוריית coming soon מצאתי את המשחק watch dogs 3 וכן rainbowsix החדש. מצורף קישור לסרטון. תאריך ההשקה כאן
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה לשחק בLoL, ואני תוהה- הרי לא סביר שאף אחד בפורום לא משחק במשחק הזה.. ועם זאת אני כמעט ולא שומע אזכורים שלו. נוסף על כך, אני ממש מחפש עוד אנשים וקהילה למשחק.. אז מישהו משחק? אם מישהו רוצה להוסיף אותי, הכינוי שלי הוא FogBird (יש לי חשבון אמריקאי ואירופאי, אז כדאי לציין איפה אתם משחקים.)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לפני קניה של המשחק הנ"ל, ולאור המחיר בארץ אני אקנה בארה"ב, חבר שלי אמר לי שעם הSource אני מקבל גם CZ וCS 1.6 האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני משחק במשחק עם שלט xbox360 הכל עובד יופי אבל במקום כפתורים של xbox מופיעה לי סמנים של מקלדת.. אין לזה תמיכה מלאה? או אולי איזה פאץ שמשנה/מתקן את הדבר הזה? אחרת זה פחות נוח!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי תעכבר החדש שלי MX510 בכל מקרה הבעיה לא קשורה אליו כי זה קורה בכל עכבר שאני מנסה להפעיל. כאשר אני מנסה לעשות ZOOM עם הAWP אני חייב לעשות DOUBLE CLICK כדי שהזום יעבוד פעם ראשונה ( בשביל זום ראשון ואז בשביל זום שני זה עובד בליחצה אחת ) וקורה שאחרי עשיתי DOUBLE CLICK ואז יצאתי שוב מהזום וניסיתי לעשות ZOOM שוב זה נכנס בלחיצה אחת, אז זה משהו מאוד מוזר שפעם זה עובד ופעם זה לא עובד. בקשר להתקין מחדש את המשחק אני לא חושב שיש טעם כי לא מזמן התקנתי אותו וגם מאז שהתקנתי לא שיניתי כלום ב CONFIG וגם הבעיה הייתה מרגע שהתקנתי תמשחק. אז האם יש איזה Command שצריך לשנות בCONFIG האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? אני מקווה שהבנתם אותי :\ זה בעיה מאוד מעצבנת וממש קשה לי לשחק עם…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://youtube.com/fixturaלא יודע אם אתם זוכרים או לא, אבל בעבר היה לי שרת פאב בקוד 4 שמאוחסן באירופה. החלטתי להחזיר אותו, יש לי איזה כמה ימים שנשארו לרגילה שלי מהצבא אז בנתיים גם אני אשחק בו בשאר הימים האדמין היחיד של השרת יהיה אחי סתם כדי לשחק. אני די בבאן מהקהילה הזו אבל אתם מוזמנים לבוא אליי לשרת ולשחק לזכר הימים הטובים. חוקי השרת: *לא לקלל *לא להתבכיין כמו מפגרים *לא להשתמש בצ'יטים- אתם כבר לא ילדים אל תהיו מפגרים ותהרסו לאנשים אחרים את חווית המשחק. אייפי השרת: 46.105.45.43:27434 16 סלוטס פרומוד 217 מוזמנים להכנס ולשחק (לקמצנים שבקהילה הישראלית : מאשר גם שחקנים פרוצים).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Does anyone knows what are the official requirements ? Thanks!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-