משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאורך שנים רבות שומר הידאו קוג'ימה אמונים לסוני וקונסולות הפלייסטיישן שלה. היוצר האגדי של סדרת הפעולה וההתחמקות המצליחה Metal Gear בחר להשיק את כל אחד ממשחקי הסדרה האחרונים על קונסולה מבית סוני תחילה, ורק לאחר מכן על פלטפורמות אחרות. האם דור הקונסולות הבא עומד לשנות את דעתו של קוג'ימה? מה פתאום! מסתבר כי אהבתו לטכנולוגיה של סוני חזקה מאי-פעם. 'הפלייסטיישן 3 היא כמו אולם קולנוע... עם צליל מעולה ותמונה ענקית', מספר קוג'ימה בראיון למגזין המשחקים היפני Ge-Maga. 'ה-Xbox 360 היא כמו לראות סרט בבית, בנגן ה-DVD... וה-Wii היא כמו סתם לראות טלוויזיה'. אאוץ'! בכך לא נסתיימה ההתעללות של קוג'ימה ב-Wii. 'מבחינת פונקציות, מדובר בקונסולה המבוססת על רעיונות מיושנים', קבע הבחור, אך מיהר ל…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל. משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים. אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר. בתודה מראש 8)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים... לא מזמן נזכרתי באיזה משחק ישן יחסית שסבא לי רוצה על המחשב שלו, שיהיה לנו ולקטנים במשפחה מה לשחק שבאים אליו בחגים וכאלה... [אין מצב המחשב שלו תומך קרייסיס.. ]... אני לא זוכר את השם שלו, אבל זה היה על איזה יצור עם ראש כזה שהלמעלה של הראש שלו ארוך מאוד... איזה חייזר כזה או משהו... העלילה איפשהו בתוך חללית אם אני לא טועה, ויש לי אסוציאציה של 3 אותיות באנגלית בתור השם של המשחק.. משהו עם DK או משהו כזה.... אבל לא בטוח... אני לא זוכר לא מצאתי בגוגל כלום... אשמח אם מישהו זוכר/מכיר =]...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בקשה אחים שלי בחיית תהיו גברים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה דחוף לפני כמה ימים קיבלתי half life 2 מקורי חשבתי ששהרשמה זה סתם אז סתם חירבשתי דברים וזה יש לי את הcd-key שלי, אני יכול לעשות איזה משהו כדי לבטל את החשבון או לקבל את הפרטים שרשמתי ? אני יכול לנסות את hl2 גם בלי זה דרך פריצה כלשהי, אבל אני רוצה לשחק בסורס ברשת תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בערך מהשלב שמפציצים את המפלצות הכחולות עם המטוס אפשרי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. שיחקתי לאחרונה בכל מיני משחקי FPS (כמו COD4 , CRYSIS וכו') ונוצר אצלי חשק עז למשחק קצת יותר "נקי"... הכוונה למשחק FPS שלא צריך ללכת ולרסס את כל העוברים והשבים, אלא משהו יותר רגוע, עם יותר טקטיקה ועם הרבה רובה צלפים חשבתי על המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .. הוא בסגנון הזה לא? הוא שווה? או אולי משחקי Hitman למינהים יעשו את העבודה טוב יותר... אשמח להמלצות. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה, בשנים האחרונות אני מנסה ללכת בעיקבות החלום שלי לבנות משחקי מחשב, אני לא מקצוען ולא למדתי במוסד שמלמד את הנושא, הכול פה נבנה על ידי ועם הידע שלי שצברתי מלמוד עצמי.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ערב טוב,יודע לי על אופציה כזו במשחק הזה שמוסיפה נק'.אבל איך אני עושה את זה ? תודה מראש נ.ב מדובר בגירסת הpc ואני בשלב הצ'מפיון ו65 % מהמשחק
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק halo 2 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם שהמערכת הפעלה שלי לא מתאימה... צריך ויסטה לפי מה שאני יודע ולי יש windows XP 64BIT איך אפשר להתקין את המשחק על מערכת הפעלה אחרת - לא ויסטה ? יש פאצ' או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מזרים משחקים מה-PC לטלוויזיה בסלון (42") הטקסט מוצג באופן קבוע בכל המשחקים מאוד קטן וממש קשה לשבת על הספה ולקרוא ככה. אני מחפש פתרון להגדיל את הטקסט או לחילופין את המסך כולו או אפילו משהו כמו שינוי ברזולציה או כל רעיון אחר שיגדיל את הטקסט/את כל המסך. האם למישהו יש איזה רעיון בעניין?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש לי עכבר חדש G700 שאני ממש אבל ממש מרוצה ממנו, במיוחד שעלה לי חצי מחיר. השאלה היא כזו ? כאשר אני מנסה להתמקד במטרה ממש רחוקה הנקודה של הכוונת זזה לי בקפיצות קטנות, מה שמקשה עלי להנעל ממש על המטרה לטווחים הארוכים. האם גם אצליכם זה ככה או שיש דרך להתגבר על זה? יש את הכיוון של ה-DPI ויש את ה-REPORT RATE שלא ממש הבנתי מה זה ???
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למשחק,אני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/15/84607131.png/]אני עכשיו צקבל גם את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/405/79847126.png/] זה התחיל לפני כמה ימים כשהתחלתי לקבל את הודעה בorigin שאמרה שמישהו מחובר חמשתמש שלי ממחשב אחר ואם אני בכל זאת אכנס לחשבון אז הוא יצא. בתחילה לא יחסתי לזה חשיבות מיכוון שפשוט הייתי לוחץ על log in ולא קרה כלום. אבל היום אחרי הצהריים זה עשה לי את אותו הדבר וכשהייתי באמצא משחק זה הוציא אותי ממנו,לאחר מכן נכנסתי למשחק אחד והדבר קרה כך מספר פעמים. כעת אני לא יכול בכלל להיכנס למשחק כלשהו. כבר ניסיתי לשנות שם משתמש וסיסמא וזה לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-