משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Even though Battlefield 2142 is just around the corner, Electronic Arts has seen fit to patch up its sometimes rather shaky Battlefield 2. The patch is available in a standalone version as well as a 1.3 - 1.4 upgrade. Here's a list of tthe bug fixes in the 1.4 patch. The full readme can be found here. Bug Fixes * Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map. * Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug. * Fixed the missing server info on the map briefing screen. * Fixed the server browser issues with updating info. * Fixed the filter by maps size option in the server browser. * Fixed a low reproducibility crash bug related to th…
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
משחק מעולה, חצי יום כבר שרפתי עליו, יש כאן עוד מישהו שמשחק בו?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחזור לבלג'רס גייט אבל הוא ישן מדי...ובכ"מ הדיסקים שלי נעלמו. יש משחקים, לא כבדים מבחינת גראפיקה, שאפשר להתעמק בהם ועדיין לשחק בכיף? ולא תלת מימד משהו פשוט...דיאבלו נחמד אבל ניסיתי עכשיו את דיאבלו 2 הישן והוא עושה בעיות עם ווינדוס 7...חוץ מזה שהוא חרוש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחקים: batman arkham asylum, batman arkham knight,batman arkham city,lego batman 1,lego batman 2,lego batman 3+all dlc, סקינים לפורטנייט משני באטל פסים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שמין הראוי לפתוח דיון כזה כי נראה שאני מצליח לדרדר כל דיון על משחק לזה נתחיל עם סקירה קצרה על האפשרויות הנפוצות יותר להסרטה: Fraps - התוכנה שאני מניח הכי מוכרת בתחום יתרונות: תוכנה יחסית קלילה פשוטה מאוד לתפעול ועבודה כוללת תצוגת FPS צילום סקרינשוטים חסרונות: מאוד מכבידה על המחשב בזמן הקלטה קבצים ענקיים מגבילה את הFPS של המשחק לFPS ההקלטה מחיר: 37$ הגבלות טריאל: חותמת על הוידאו "הוקלט על ידי פראפס" והגבלת זמן הקלטה ל- 30 שניות Dxtory - החביבה עלי יתרונות: יחסית קלילה אפשרות להקלטה למספר כוננים במקביל מאפשרת שימוש בכל קודק הקלטה שמותקן על המחשב תצוגת FPS ותצוגת FPS וידאו בזמן ההקלטה צילום סקרינשוטים הקלטת סאונד למספר ערוצים שידור בתור מצלמת …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אומרים שהוא משחק אסטרטגיה שמתרחש בחלל ,בזמן אמת ,להבדיל מ GALACTIC ו MASTER OF ORION האגדי . http://www.gamespot.com/pc/strategy/sinsofasolarempire/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
הורדתי תמשחק מפעיל דרך דימון טול וWOWLOEADER מנסה להתקין ו (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני תקוע עכשיו ואני מחפש את אזור המדע משהו כזה היצור הקטן הזה נכנס בתוך אנה ואני אמור להציל אותה... עכשיו אני מנסה להגיע לשם אבל הגשר לא שלם אני לא יודע מה לעשות זה מתסכל פאקינג מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אנשים עזרה אני נואש כבר serious sam 2 לא מצליח לעבור קטע כזה אם עכבישים והם מופיעים כל הזמן אני לא יודע מה לעשות במשימה רשום שצריך להיכנס לעיר אבל אין לי מושג איך ניסיתי הכל אני על כלי רכב מרחף שיורה, משמיד עכביש באים עוד 2 אין לי מושג מה לעשות קודים יתקבלו בברכה והסבר להפעלתם תודה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי כעבור שעה של משחק בgta המחשב נתקע לי! מי שהוא המליץ על TROUBLESHOOT שמציעים בפורום זה התוכלו לעזר לי?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחלה משחק רק עכשיו אני משחק בו (כי כיש לי זמן) הגעתי לשלב שאני מחפש את המשרד של WADE מישהי..עכשיו מצאתי ויש טלפון ,סלולר כנראה שמצלצל ואני מאמין שאני צריך למצוא אותו אבל הפכתי לה את כל המשרד ואני לא מוצא אותו...מי יכול לומר לי איפה הוא נמצא או איך אני מסיים שם..? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשום ב RELEASE NOTES שהם הכניסו שמה את המוד של ה"זמן קליע". אבל בכל מסמך הם לא רשמו אפילו פעם אחת איך מפעילים את זה! אני לא מוצא איזה כפתור הם קבעו כדי להפעיל את האפשרות הזאת! צירפתי את ה RELEASE NOTES עריכה: מצאתי את הכפתור. למי שרוצה לדעת (לא נראה לי הרבה לפי התגובות בת'רד ) זה הכפתור M. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*
-
גם ב 3 וגם ב 4 אני מתחיל תהתקנה עובר תקטע של הדיירקט אקס ואז יש לי ארור. זה משחק מקורי ופועל על מחשבים אחרים,זה רק אצלי בווינדוס אקס פי. מה עושים?
-
יש לי את המשחק וכשאני משחק בו הכל זורם וטוב אבל אחרי 10 דק' בערך המחשק קורס ואני חוזר ל WINDOWS ? האם יש פה מישהוא אם אותה תקלה ? או שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
סתם אני לא קונה אני מוריד מ-kazaa אבל עדיין אני צריך איזו עצה. משחק טוב ושהיה ברשת. משהו דומה ל-counter strike אבל אחר! ואם אפשר גם המלצה על משחק מרוצים או מכוניות. אוקיי תודה :2gunsfiring_v1:
-
קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-