עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

בזמן שהיתי מורחק ראתי תפורום הזה(אני לא כותב בו למי ששואל) http://forums.maxconsole.net/showthread.php?p=270989#post270989 ורציתי להגיד לכם שבדור החדש צריך ליזהר בקיצור חלק מהמישחקים שיוצאים במחיר מלא מגיעים מסורסים וכדי לקבל את כל התוכן צריך לשלם כמובן עוד כסף ואני אולי בעד אפשרות ליקנות מישחקים והרחבות דרך הרשת אבל שאתה קונה מישחק במחיר מלא אני מצפה שתקבל מישחק מלא ולא מסורס :pissed: בכל מיקרה לכל מי שקונה מישחקי דור הבא (לכל העשרה אנשים בארץ ;D ;D ) צריך לשים לב לזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

מה זה המוד הזה מאיפה המכוניות האלו??

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by ilaysk,

סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי אני משחק ב-Rogue Trooper (משחק טוב מאוד ) אך בשלב 2 המשחק נתקע לי כול שניה והסאונד נתקע גם כן ואין אפשרות לשחק האם לעוד מישהו קרתה הבעיה הזו? האם מישהו יוכל לעזור? בתודה מראש

6. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by gilloze,

שלום המשחק מותן אצלי במחשב אכשיו אני מנסה להתקין תהרחבה תיראו מה זה אומר לי http://img294.imageshack.us/img294/8228/untitledcd1.jpg

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אני מרביץ לו מוריד לו את הכוח אחרי כך עם הE וכל הדברים האלה אחרי זה אני צריך להגיע אליו.. איך אני מגיע אליו אם הוא כל שניה יורה בי דברים עגולים כאלה ומפיל אותי?!? --- זה היה נושא על הנסיך אבל אם כבר אז כבר..

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אני לא זוכר עוד מקרה כזה, פשיטה של הFBI על אנשים שמריצים שרתים לא חוקיים למשחק ברשת. http://www.gamespot.com/news/6162100.html?tag=latestnews;title;2

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by *NightMare,

אחרי שסיימתי את הCareer ויש לי 100% יש איזו שהיא דרך להרוויח כסף? אפשר לעשות את המסלולים שכבר עשיתי ולקבל 700$ זה לא מספיק!! בשביל לקנות משהו אני צריך לעשות בערך שלושים כאלה!!!!!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by barak_i,

שאלה שקשור לתוכן המשחק! נכון יש 2 אפשרויות לשים חלקים לאוטו- 1 כשאתה קונה חלקים מוכנים ו- 2 שת'בוחר ת'גדלים בעצמך והכל! אז פעם אחת הצלחתי לבחור תגדלים בעצמי כששמתי איזה Hood לאוטו הראשון שלי... אבל מאז אני לא יכול לשנות את הגדלים שם.... אני יכול לקנות את החלק, אבל לא לשחק עם הסולמות שם... כאילו זה חסום לי לא יודע... אולי צריך ללחוץ שם על משהו?? חחח סורי על הבורות...

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. בבקשה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Koby,

מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by m.l,

הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by The Man123,

אמרו לי שיש משחק כזה של CSI אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי מדיע עליו להגיד לי אם הוא משחק טוב או לא איזה סוג משחק הוא (גוף ראשון וכו') להביא תמונות דרישות מערכת וכול מה שצריך כדי שאני ידע אם כדאי לי להוריד אותו או לא בבקשה תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני נמצא על הספינה והקטע שאני אמור לעבור הוא הקטע שבו איזשהו מהנדס נותן לי מפתח לCARGO רק שיש בעיה, במעבר לחיפוש אחרי הCARGO יש כבשן לוהט מאיפה שאני אמור לעבור ויש שם מן שסתום שאני אמור לסובב אותו (בקומה התחתונה) ואז אני אמור לסובב שסתום אחר ואז לעלות באיזה סולם שיש עליו מנעול (צריך לירות על המנעול) ואז לעלות על הסולם אבל אז כל העסק מתפוצץ ואני מת... איפה אני טועה?!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום אני רוצה להתחיל לשחק FIFA MANAGER אז השאלות... 1. האם אני יכול לשחק בליגה הישראלית?.. 2. האם זה משחק מסובך מידי?? (בגלל האנגלית שלי....3 יח') 3. מה יותר טוב FIFA MANAGER או FOOTBALL MANAFER???? ואם אני יכול להשתלט על השחקנים בזמן משחק? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by maor5,

שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום לכולם, ראיתי שיצא שר הטבעות החדש, השאלה שלי היא האם צריך את battle for middle earth 2 בשביל שאפשר יהיה להתקין אותו? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Nahum2,

אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by timac,

מישהו יכול להביא לי תמונות של משחקים של האקס בוקס 360 על טלויזיה רגילה ולא על LCD?? כי כמעט כל התמונות והוידיאו הוא על LCD תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by aviran_n,

לא ממש הלך לי עם זה בהתחלה, אחר כך השתפרתי קצת, וגם אחרי שנראה לי שהולך לי אחלה, אז תמיד הניקוד של המתחרים הוא פי כמה וכמה משלי. הייתי רוצה לקבל כמה טיפים לדריפט טוב יותר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים