עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aviel3634,

לפני הכל תודה תודה לכולם למי מי ששלח לי קליפים וסתם גם לכל מי שתמך בי ועזר לי ונתן לי עצות לשיפור הגעתי ל300SUB, אז כמו שאמרתי אספתי קליפים מהקהילה וקליפים משלי והוצאתי Epic Moment #5 SPECIAL אני מקווה שתאהבו כי השקעתי והרבה מפה לחצו עלי להעלות היום אז עשיתי מאמצים להעלות את זה היום, ואם אהבתם אתם מוזמנים להסתכל על שאר התוכן בערוץ ואולי גם להרשם , בקיצור קחו לכם כוס קולה קרה וצפייה מהנה ליילה טוב לכם ושנה מוצלחת

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by morel ezra,

תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני לא מצליח לעבור את הקטע של הדינוזאור הגדול מישהו יכול אולי לשלוח לי שמירה של אחרי השלב הזה או פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by noambaum,

שלום לכולם! למה לעזאזל הדמו מנתק אותי מהשרת כל פעם אחרי 2-3 דקות? האם זה קורה גם לכם?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by ex_,

היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אחיין שלי קיבל PSP וכל משחק עולה המון כסף...כרגיל, כמו כל משחק מחשב בארץ, האם יש דרך להוריד לצרוב או לא יודע איך בשביל לשחק בו... חבתי אולי אפשרי להעביר את המשחק למכשיר על הכרטיס זיכרון או משהו...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by needacomp,

ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?

11. Started by matan147,

שלום לכולם אני מחפש משחק תפקידים פעולה בסגנון של The Witcher 2 Assassins of Kings משחקים נחמדים עם משימות חשוב הרבה אקשן ושליטה נוחה בעיה שסמתי עליה במשחק הזה שיש לו בעיה במצלמה שהיא מאבדת פוקוס ומשתגעת זה מאוד הקשה עלי עד כמעת שרציתי לפרוש מהמשחק ועוד משהוא השליטה במתקפות פשוט זוועה לטעמי לוקח שעות להתרגל קיוצר אני מחפש משחקי תפקידים פעולה עם מפלצות עם בוסים עם השגת ציוד ונשקים וכישופים אבל שלא היעם עולם פותח לחלוטין כי זה מסבך אותי תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fareedamr,

שלום האם יש ליגות בישראל ב CNC GENERALS? תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Salwaby,

מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. אחד המשחקים הטובים ששיחקתי! לפי דעתי לוקח את Oblivion מכל הבחינות: הרבה יותר דברים לעשות. גראפיקה מדהימה! חוץ מהדם שממש מפריע לי, נראה כמו משחקי המורטל קומבט הישנים... קסמים מגניבים ותיכנות הרבה יותר טוב, אין נפילות FPS גם במדשאות גדולות או ביער. אבל יש לי בעיה: אין סאונד... קרה למישהו? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by rikus,

http://remix.kwed.org/index.php?page=1&chart=&view=rating&search=monty פעם רציתם להיזכר במוסיקה של המשחקים הישנים אבל שגיליתם שהסאונד של השירים מיושן מדי התבעסתם?? אז זהו עברו מספיק שנים בשביל שיבואו כל מיני גאוני מוסיקה מוכשרים עם ההפקה המוסיקלית של היום! פשוט תכתבו בחיפוש כל משחק שרציתם לשמוע אותו שוב, לדוגמא משחקים שהמוסיקה שלהם הייתה פשוט מעולה: LAST NINJA 1 2 Auf Wiedersehen Monty וזהו, תקבלו מלא גרסאות של מטאל או צי'ל אאוט האוס למשחקים האלה, מדהים. שלחו פה שמות של משחקים עם מוסיקה שזכרתם שהיא מעולה. http://remix.kwed.org/download.php/2808/Makke%20-%20Giana%20Sisters%20%28Mid-Game%20Spliff%29.mp3 תנחשו מאיפה זה (בלי לקרוא את הקישור רמאים)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שלום! יש לי את המשחק PES 3 וזה עושה לי בעיה. כשאני זז במגרש (או בתפריט) זה זז כאילו מעצמו לפעמים. אני זז ימינה וזה קולט כאילו אני זז למקום אחר במגרש, ובעצם אני לא נוגע במקלדת!! למישהו יש מושג מה הבעיה? או מישהו יודע איך לפתור אותה? תודה!!!

19. Started by sha1823,

ניסיתי את המשחק על וינדוס xp 64bit על הגדרות הכי גבוהות רץ חלק אחרי זה התקנתי ויסטה 64 ביט שמתי את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רץ לי חלק אבל יש כאלה תקיעות קטנות כאלה מעצבנות עדכנתי את כל הדריבים שמתי את הfix של ati הכל ושום דבר כאילו יש בעיה עם להפעיל את זה על ויסטה המחשב שלי הו א e8500 3.8ghz 4 גיגה ראם hd4870 512mb תעזרו לי ואגב אם אפשר את הגרסה האחרונה של הfix ל ati והורדתי גם את הדרייבר החדש לכרטיס מסך הגרסה 8.11 לא יודע אם הfix כלול שם

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by nim901,

אממ אני לא ידוע את השם שלו אבל אני רק יודע שאתה משחק את :coolman: מישהו זוכר את המשחק? האם אפשרי להוריד אותו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by GameGems,

אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by vacuuuum,

אני מחפש את הMANUAL למשחק, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by PROSK8,

כשאני מתקין GETTING UP בקיצר בסוף אחרי כול זה אני בא לוחץ על המשחק ונותן לי תקיה שחורה כזאת ויצאת ואם צריך CRACK אז מאיפה אפשר להוריד וגם זה משחק שהורדתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by kobi_af,

מתי אמור לצאת COD 3 למחשב?ו BIA ? פשוט בא לי כבר לשחק במשחק מלחמה (עכשיו אני לומד על מלחמת העולם ה2 עושה חשק לשחק!)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.