עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by נועם123,

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שאלה בנושא.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by ashtarot,

יש פה אנשים שאוהבים civ ויודעים איך משחקים בו ברשת? תפרטו לגבי אם זה בכלל כיף וכמה זמן לוקח לחכות בין תור לתור ואיך פתרו את הבעיה הזאת אם פתרו אם יש אנשים שיודעים איך לשחק ברשת והם לא משתמשים בpower play מטורף כמו שראיתי בזמנו בstarcraft אז הם מוזמנים להגיב ולקבוע משחק

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by -=Demon=-,

כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום

5. Started by LazyBoy,

19 במאי 2007 - סוף סוף Starcraft 2 הוכרז רשמית. פיתוח המשחק החל בשנת 2003 , וכרגע המשחק נמצא בשלב Pre-Alpha כך שיעבור עוד זמן רב עד שנראה אותו בחנויות. המשחק מתרחש כ4 שנים לאחר ארועי ההרחבה (Brood War) ויכלול את שלושת הגזעים המוכרים ואת הגיבורים הישנים. צוות הפיתוח מספר שגזע הXel'Naga (שיצר את הProtoss והZerg) ישתלב הפעם בצורה משמעותית בעלילה. האתר הרשמי: www.starcraft2.com סיכום של רוב הנתונים שפורסמו עד היום: http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6171179&tag=recent_updates;title;0 הדיווח של כתב IGN בזמן אמת מהכנס של Blizzard http://pc.ign.com/articles/788/788627p1.html חדשות ועדכונים: http://www.gamespot.com/news/6171170.html?tag=l…

• 926 תגובות
    • 120.3k צפיות
  6. Started by i.k,

האם אפשר לשחק את זה באינטרנט אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by MufasaChannel,

https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4

8. Started by sherlock1212,

אבל ראיתי גם שהגירסה שלו זה beta . השאלה שלי היא האם כדי לחקות או להוריד את זה עכשיו(?) יש שרתים שישתמשו בגירסה הזאת או שרוב השרתים יחקו לגירסה המלאה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by WarMachine,

התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה. בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטג…

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by Josh,

מתי יוצא המשחק?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by alexbmw,

אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by sahargt,

אני יודע זה משחק ישן אבל החלטתי הגיע הזמן לסיים אותו אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון אם הבליסטרה אבל אני יורה לכול הצדדים אבל שום דבר לא קורה לא מצאתי את הדיון הראשי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by J S Bach,

היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. בתור המשך ל-Shadow Of Chernobyl ול-Clear Sky המוצלחים (ניתן להתווכח על כך), עומלת כעת GSC Game World על כותר ההמשך: Call Of Pripyat. יש לציין ששם המשחק זמני, ולא בטוח שישאר עד סוף הפיתוח. המשחק ישוחרר בסוף שנת 2009, במידה ולא יהיו דחיות. כרגיל, מדובר במשחק בפני עצמו ולא בחבילת הרחבה. עלילתית, המשחק ימשיך מנקודה קצת אחרי הסיום של Shadow Of Chernobyl. עם כיבויו של ה-Brain Scorcher ("חורך המוחות", בתרגום ישיר ולא לגמרי מתאים מאנגלית), נפתחה הדרך אל הכור הגרעיני ההרוס סמוך לעיירה פריפיאט (אוקראינה. האסון נקרא "אסון צ'רנוביל" כי צ'רנוביל היא העיר הקרובה ביותר לאסון, למרות שפריפיאט יותר קרובה), והממשלה החליטה להשתלט על המתחם ולעשות סדר באיזור. הצבא נשלח במבצע גדול, שמסיבות לא …

• 57 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. הנה סקירה של PCGAMER בנושא. http://www.pcgamer.com/2012/12/21/the-best-graphics-mods-of-2012/

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by BarM,

עכשיו יש את הPE בAMAZON ב35$ עם משלוח חינם לארה"ב. אני יכול לשלוח את זה לדודה שלי ושהיא תביא לי רק את הקוד. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לעוד הורדה במחיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by noambason,

יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

ראיתי בטלויזיה את המשחק הזה יש אותו למחשב? הוא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by matan360,

שמעתי שאפשר להשיג cd key מקורי ב80 שקל השאלה שלי זה אם אתם יודעים מאיפה להשיג ,למה לא באלי להשקיע 200 שקל על משחק מחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.