עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Gnome,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה הזאת אבל אולי עדיין יש קשר אז בכל מקרה? אז מה הוא תפקידו בדיוק של הDIRECTX?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?

3. Started by galedri,

התקנתי את המשחק ועכשיו כשאני ניכנס אליו הוא יותר מידי איטי ויש לי כל מיני סימנים שמופיעים לי על המסך.. עכשיו שאלתי חברים וזה אמרו לי שהבעיה בכרטיס מסך שהוא חלש מידי והכרטיס הוא: geforce fx5200 הינה שאר המפרט: פנטים 4 2.60 ג'יגה הרץ. לוח אם של אסוס p4v800-x זכרון 512 מגה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Parallel,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות שינויים בקבצי הקול של המשחק ....אני מתכוון בכל הפקודות האלה -team taunts. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשנות אותם ...כך שאני אוכל להחליף בין הקולות ז"א להשתמש בקול של דמות אחרת בדמות שלי{וכך למעשה לתת לדמות שלי חלק מהקולות שאני אוהב אצל דמויות אחרות}....אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון....אם כן הבנתם ותוכלו להגיד לי איפה הקבצים האלה נמצאים אני אשמח כי ניסיתי לחפש ויש כ"כ הרבה קבצי קול ואי אפשר לדעת מה זה מה . תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by ilay22,

במחיר סמלי או לשהאיל CDKEY לכמה זמן?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by mushon26,

שלום לכולם אני רוצה לדעת האם יש סוגים שונים של משחק פיפא 2014 למחשב. הכוונה שאני רואה אריזות של המשחק וכל אחד נראה אחר, אני מצרף לינקים לחנויות עם האריזות השונות. http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=250449 http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={9CACCDF4-475E-4739-BEA1-02ACF273CA3E} http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11648 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15371 והאם לכולם צריכה להיות האפשרות למשחק אונליין או שאני אמור לברר את זה עם החנות? תודה לעונים, משה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by יוסי111,

שלום ובוקר טוב...... יש לי שאלה אני קניתי תמחשב שלי לפני חודש בדיוק וזה המפרט שלי: מעבדE6600 קור טו דו 2 כרטיס מסך X1950XT 256MB החדש שתומך בווינדוס וויסטה! וגיגה זיכרון.... רגיל של קינג סטון דואל צ'נאל... עכשיו ראיתי כמה משחקים כמו אנריל 2007 שהוא תומך כרטיסי מסך DX10 אז למשל הוא לא יפעל אצלי על הגדרות גבוהות וזה לא יפעל חלק וגם קרייסס???? וגם כמו כול המשחקים שיצאו במהלך החודשים הקרובים של שנת 2007 שזה שנה מלאת משחקים טוביםםם תודה לעוזרים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by goma,

שמעו דבר ראשון יש כזה דבר מכשיר אמריקאי או ארופי? דבר שני כמה בערך עולה מכשיר? האם זה בא עם שלט אחד שניים, ואם זה בא אם איזה משחק? דבר שלישי מה הממצוא שאמור לעלות למשחק אירופה אמריקה? אני יודה מאוד אם תענו לי על שאלות אלה. כי אני שוקל ברצינות לקנות gamecube. תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. נתקלתי בבעיה בהתקנה של פיפוש 1- הפרק של הספינה.. אני זוכר לפני 5 שנים ההתקנה הצליחה ואני שיחקתי עד הסוף.. אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה רושם: System Requires _SETUP.DLL and ISRES.DLL (Located in SETUP.LIB) מה אני אעשה!? חסרים קבצים???? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dimashk,

סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by FME,

הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?

18. אוקי קניתי תמישחק מ-AMAZON [מישחק ענק!]. אבל אני תקוע במקום שאני צריך להרוג גובלינים והם במקום גבוהה,ובישביל זה אני צריך קשת,איך אני מחליף את הנשק? כרגע יש לי חרב ואני לא יכול לגעת בהם! ניסיתי הכול בקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by avisrOr,

NOM WINS. REPLAY: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224707/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא מתחבר למשתמש ב BATTLEFIELD 2 למה זה יכול להיות? מי שיודע ואם הוא יכול עז שיעזור לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by SimonSays,

מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. היי אני כבר לא מבין למה אני לא יכול להפעיל משחק חדש לאחר כל התקנה של המשחק, אני מצליח להפעיל רק את ההתחלה וברגע שאני בוחר דרגת קושי זה פשוט לא ממשיך , מה קורא עם זה, מתי שהיה לי NVIDID7600GT לא קרה לי זאת ועכשיו עם HD4850 יש את זה. רוני

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. מה קורה אחים שלי? קיבלתי לפני חודשיים מדוד שלי מאנגליה את המשחק Halo 2 במתנה. המשחק עצמו היה סבבה וחבל שהוא רק ל-Windows Vista והייתי צריך להסתבך בפאצ'ים שיאפשרו לשחק על XP וכו' וזה הוציא את החשק. (אין לי Vista) קיצר את המשחק עצמו לא ממש אהבתי ונאלצתי להשאיר אותו תמיד בצד ליד המחשב ללא עטיפה. קיצר יום אחד אני חוזר מחבר ואני רואה את הדיסק שבור בצד..(אחד מהאחים לא שם לב) חשבתי שזה לא ישפיע ממש אבל זה אכן השפיע והדיסק לא עבד, כלומר לא ניתן לקריאה. קיצר זה מה שקורה שלא שומרים על דיסקים. אבל ת'אמת לא הייתי מבואס - המשחק גם ככה לא עניין אותי ממש. קיצר, לכן חשבתי למכור את המספר הסידורי. אשמח לשמוע הצעות מחירים. (בבקשה להיות רציניים, אני מנסה להיפתר כמה שיותר מהר ולהרוויח ע…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by מאור247,

הורדתי את המשחק medal of honor airborne וניסיתי להתקין אותו אבל זה יוצא מהמשחק כאילו לא ניסיתי בכלל להתקין... אז אמרו לי למחוק את התוכנה PhysX_7.07.24_SystemSoftware.exe..... אז הלכתי ל"הוספה/הסרה של תוכנית" וחיפשתי ולא מצאתי!! אני בטוח ב 100% שהתקנתי אותה אבל אני לא יודע איך למחוק אותה!!....איך אני מוצא אותה כדי למחוק אותה?? (גם כשאני מנסה להתקין גרסא ישנה יותר של ה PhysX הוא אומר לי שמותקנת גרסא חדשה יותר)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.