עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Armageddon1,

כשאני מתקין את המשחק בסוף ההתקנה מופיעה לי הודעה error 1628 אם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ויכול לתת לי הסבר ופתרון אני הודה לו מאוד . תודה.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by penny,

ראיתי שיצאו פרטים על ut2 ut2 זה uw או שזה משהו אחר לגמרי?

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. אין לי מושג איך להפעיל משחק במולטיפלייר ברשת הביתית... לא מצאתי הגדרות לנטוורק במשחק. הרשת שלי בנוייה בתצורת שני מחשבים שמחוברים ע"י כבל מוצלב. מה שניסיתי זה ככה- באחד המחשבים פתחתי את מסך המולטיפלייר, יצרתי משחק (עם ההגדרות והכל, ככה שהגעתי למפה כשאני נמצא באחת הקבוצות {אדומה \ כחולה}) במחשב השני ניסיתי לרענן את מסך המולטיפלייר, בלי לראות שום משחק שאני יכול להיכנס אליו... מישהו יודע מה אני צריך לעשות \ עושה לא נכון? תודה, בז'נגלו. במידה וצריך, אעלה תמונות מהמשחק.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by jeyjey,

שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by liav12,

תמליצו לי על איזה משחק אופנועים יפה..

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  6. יוצרי משחק הבאטל רויאל המצליח הטריפו את הגיימרים עם הכרזה פתאומית על "סוף" המשחק בסיום העונה העשירית שלו - בדרך להשקת פרק חדש עם מפה חדשה ותוספות מעניינות למשחקיות לכתבה

7. Started by Xilver,

מתי אתם חושבים שהמחשב שלנו יגיע לרמת הקונסולות ? אני מסתכל על Gears of War, Resistance ועוד, ואני פשוט לא רואה עוד משחק שמסוגל להשתוות אליהם במחשב. הבדל ניכר אפשר לראות במשחקי NBA 2k7/NBA Live 2007 בהשוואה לNBA 2007 שיצא למחשב, הגראפיקה והמשחקיות בכלל לא ניתנים להשוואה! מה אתם חושבים, DX10 ישנה את המצב? והאם רק האנשים שיכולים להרשות לעצמם כרטיסי מסך בשווי 2,500-3,000 יוכלו להנות מכך?

• 76 תגובות
    • 8.7k צפיות
  8. Started by X_Dror,

חבר שלי אמר לי לא מזמן שהוא ראה על זה פרסומת בטלוויזיה וזה עניין אותנו. למישהו יש מושג מה הרמה שם? ומה יהיה שם? יש לתערוכה הזאתי אולי אתר? ראינו בטלוויזיה שזה הגיע לתל-אביב

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by RTO,

ראיתי שהמון אנשים מחפשים קהילה ישראלית ל POE. יש המון שרתים מכל מניי סוגים.. הייתי בכמה שרתים ואין באמת קהילה אחת גדולה ומאוחדת. יש כבר שרתי דיסקורד כאלה ואחרים ל POE אבל אנחנו רוצים לקחת את זה לשלב הבא. יש פה אנשים פעילים על בסיס יום יומי,קהילה חייה, אין פה ילדים קטנים ומציקים, קהילה בוגרת ואיכותית, שרת מתוכנת ברמה גבוהה שכולל אמוג'ים מיוחדים של המשחק. אז אם אתם אוהבים POE או שבא לכם להתאהב במשחק אדיר,מוזמנים להכנס לשרת!. https://discord.gg/ja3MMjj

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  10. יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI --…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by free fraek,

אני לא רוצה לשחק ברשת בכלל למה הוא מכריח?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by orends,

שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by poltergeits,

הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שלום לכולם! נכון כי המתח באוויר וכולם מתכוננים לבוא הטורניר, אנו שמחים להציג בפניכם את רשימת הקבוצות הסופית היתחרו זו אחר זו ע"פ הסדר בטורניר. בכל יום שיעבור מהיום הראשון של הטורניר נריץ את הקבוצה הבאה בתור לאחר שלב הנצחון של קבוצה אחת מבין שתיים. משמע ביום ראשון - 09.03.14 יתבצע הטורניר הראשון בשעות הערב אשר יתפרסמו בהמשך, ולאחר מכן נתחיל את שלב הקפצת הקבוצות והקרב שלאחר מכן. הקבוצות שיעלו ע"פ הסדר הבא: Buchak Vs LAGTAB 1 HWnoobs Vs Elbit Systems 2 Giggity giggity Vs BK25 3 Noob Killerz Vs RaZThEKinG 4 5 - קבוצות לשחקנים יחידים קובצו לקבוצות ע"ינו: שחקנים: GalGal Bennash matansar נגד TalTol Guylederer DFA132 הקבוצות הללו ילחמו לאחר הקבוצות הרשומות. בהצלחה לכולם! השעות…

• 55 תגובות
    • 9.2k צפיות
  15. Started by goma,

תגידו לי משחק שנתקתם ואני יעזור לכם ;D

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  16. Started by ForresT,

fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by yotam360,

אתם יכולים להמליץ לי על משחק סימולטור של מטוסים הכי קרוב למציאות, עם פיזיקה טובה מטוסים חדשים ושאפשר לגעת בכמעט בכל כפתור. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by alofos15,

אם מישהו יכול להעלות לי SAVE GAME מהמסך האחרון של לאס ווגס (לא מסך אחרון של המשחק אלא השלב). לא גיביתי ועכשיו אחרי פורמט... לא בא לי להתחיל מחדש... תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by asili,

תגיבו ותגידו כל מה שבא לכם על המשחק

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by imac,

לא להאמין הפינג שלי היה 7!!!! (ADSL 0.5)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נראה לי יהיה נוח לרכז את כל הכינויים של כולם (ובאיזה שרת הם) בדף אחד במקום על פני 8 דפים (נא לא להתבלבל בין השם משתמש לשם של השחקן) nick:firefox03 server: north east level:30

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Moooshe,

http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.