עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. (בגלל התלבושות אבל לא רק) שלומי סרנגה - מקום אחר

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת מתי יפרסמו את הדרישות מערכת של המשחק או שכבר פרסמו אותם? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. משחק העולם הפתוח הכי מדובר לשנת 2016 מתקרב להשקה, ומציג דרישות חומרתיות עם פירוט מינימלי לכתבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Anyboy,

חובה לקרוא.ביקורת בקרוב של המשחק Bully ! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100450 (תקראו יש שם מידע חדש על המשחק) נראה משחק חזק! רק חבל שהוא לא יוצא למחשב .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Shadowman,

סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by Abyssus,

אהלן חברה מחר בשעה 2 בצהריים יום שבת יתקיים הגמר בין ANNOY ל GHOSTS בטורניר 3על3 בחסות GSKILL. יהיה סטרים על ידי posix קובי , להגיע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by destinyy,

YOUR BIGGEST FAN!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by unfair,

שרת ל 64 שחקנים, ענק 199.203.85.67:16567

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by FaT_GEnERaL,

מישהו יכול להביא לי SERIAL NUM ל SIMS UNLEASHED :s05: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אני מעוניין בהמלצות למשחקי אסטרטגיה(רצוי חדשים) בסגנון של WARCRAFT 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gshhar,

האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. משחק שווה ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום! לא שיחקתי במשחק הזה מעולם, רק שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני יודע שהוא דיי ישן. עכשיו יצא לי עוד מעט לשחק בו, אז רק רציתי לדעת איך הוא. תודה-גיל.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by שחר רצאבי,

כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי הוא 1005PX של אסוס.... 1 ג'יגה ראם מעבד N450 איזה משחקי פעולה או ספורט שיעבדו על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע בשלב של הבית סוהר... אני נופל מאיזה תיקרה לקומה של התאים של בית הסובר הזה ואחרי זה אני מוצא פטיש ואז קופצים אחרי עוד מה רוצחים... קיצר אני מתחיל להרוג אותם והרגתי כבר 20 רוצחים (ספרתי) ועדיין מגיעים עוד... מה אני עושה?!?! כמה עוד יש?!?!? אולי יש שם איזה משימה מיוחדת שאני צריך לעבור כי מגיעים עוד ועוד ואין לי כוח כבר להרוג אותם זה כבר לא מעניין :-\

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by waizman,

שמעתי מחבר שיצאה הרחבה חדשה להירוס 4, יותר חדשה מ The Gathering Storm. יש למישהו מושג אם זה נכון ואיך קוראים לה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התקנתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק ואז איך שהוא ביים לטעון הופיע מסך כחול שאמר שאני צריך לעשות ריסטרט ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ולהתקין את הפאץ או לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר יש לי מחשב עם XP PRO geforce 7800 gt amd 3000+ ocz 1gb ram creative audigy 2 zs מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. מאז הבאנדל יצא ששחקתי לא מעט אמרתי נקליט כמה משחקים במשחק יש זומבים וצמחים ולכל קבוצה ארבעה דמויות ראשיות שאפשר לשחק אבל בתוך כל דמות יש עוד תתי דמויות וריאציות למשל לדוגמא זומבי קלאס חייל שהמהירות ירי שלו מכפילה את עצמה במידה ואתה משאיר את הקרוסייר על האויב לאורך הירי ודמות אחרת בתוך הקלאס של הזומבי החייל הוא מישהו עם נשק יותר בכיוון של הסנייפר שעושה יותר נזק אבל יש לו רילוד איטי יותר ופחות טוב לקרבות פנים מול פנים ככה שיוצא שבסך הכל יש 4 תפקידים ראשיים אבל בתוך כל אחד עוד חמישה עד עשרה וריאציות עשו עבודה טובה במשחק האמת עוד לא הספקתי לשחק בכל הדמויות כי יש לי רק מספר קטן שלהם את הדמויות פותחים על ידי קנייה של חפיסות קלפים בתוך המשחק עם המטבעות שמקבלים אחרי כל סיבוב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אחים שלי תיראו יש לי שגיאה שאני מנסה להפעיל את המישחק וזה כבר אחרי שהתקנתי אותו ושמתי לו קראק מה עושים אחים שלי הינה תמונה: http://img156.imageshack.us/img156/3280/861oz9.gif תודהההההה למי שיעזור.....

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז המפרט שלי בחתימה.. ולאחרונה הורדתי את המשחק בלודריין וכשאני מנסה לשחק המשחק פתאום נתקע.. נתקע לאיזה דקה והצלילים עצמם נתקעים ואז אחרי דקה ככה המשחק ממשיך... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.