משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חייב ציטים למשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/action/revolution/index.html
-
-
אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זה כמו וורקראפט 3 רק ברשת כזה.... www.kingsofchaos.com ד"א תצביעו בשבילי באתר שאני אוכל להתקדם... מי שנרשם שיכתוב את הלינק שלו גם שנוכל כולנו להצביע אחד לשני http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=x7tc3de9
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש משחק מכוניות טוב שאפשר להוריד מהאינטרנט (עם הרבה גרפיקה, שלבים) - משהו נחמד. חוצמזה, אני אשמח בכלל שמישהו ידריך אותי מאיפה הכי טוב להוריד משחקים, והאם יש אתר שמסביר (בעברית עדיף) על כל מיני משחקים חדשים וטובים שאפשר להוריד. אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני אם המחשב התותח שלי ואני לא משחק איתו... רק גולש באינטרנט אז תמילצו לי אל משחקים טובים כי אין יל מה לשחק עכשיו :-X
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה זה אני אני רציתי לשאול אמכם לגבי משחקי מכוניות 2004 hhhheeeeelllllllllpppppppppppppp! please
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
-
שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
:'(
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...