עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום לכולם ! אני חדש פה ... אני מקווה להסתדר פה טוב... ;D יש לי battlefield 2...הוא עובד לי מצוין ואני משחק בו כמה ימים כבר... עכשיו אני כבר רואה שרוב הסרברים של הרנקד עברו כבר לגירסה של 1.02 ונשארו רק 22 סרברים של רנקד ! :s05: התקנתי 1.02 ושאני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה חוזר לי לווינדוס.... ניסיתי גם להתקין קודם את 1.01 ואז את 1.02 אבל זה לא עזר.... בבקשה בבקשה תעזרו לי ! בבקשה זה כל כך חשוב...

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. הרבה סבלנות והשקעה בפרטים הקטנים איפשרו לסוני ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הנוכחי לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הכירו את אחד ממשחקי האינדי הטובים ביותר לשנת 2018 לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nore0,

אני לוחץ נסה שנית וזה עולה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by Quickly,

הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by kalanitv2,

שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by IlanF,

גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/900-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by snir0,

אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by compman112,

למי יש אותו? מי משחק בו מי הצליח לשחק בהרחבה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by R0ck,

האם ניתן לשנות את הרזולוציה במשחק הזה (640x480)? כמו כן את רמת הצבעים, שככל הנראה עומדת על 16 ביט בלבד? חפשתי ולא מצאתי ובהגדרות הווידאו ניתן לבחור רק בין "High & Low" זה נראה ממש רע, אני מוכרח לציין...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. אהלן חברים, אשמח לשמוע ממכם מהו המשחק (או המשחקים) הכי מדוברים ומעניינים מבחינתכם שעתידים להגיע אלינו בחודשים שנותרו לשנת 2016. אני אתחיל, ואציין את Deus Ex: Mankind Divided שבדיוק קיבל סרטון משחקיות חדש וארוך: הקודם שלו היה פשוט מעולה, וגם חדש נראה פנטסטי - נקווה שלא נתאכזב. ואם כבר מדברים על סיכוי להתאכזב: No Man's Sky הסופר שאפתני הזדהב ויושק בחודש הבא, ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליח לקיים אפילו חצי מהרעיונות המהפכניים שלו. מה איתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by redti,

שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום! למזלי, נפלו בחלקי, למשך השבועיים הקרובים, שני מסכי dell 2407. כן, אני יודע, יותר מדי. מישהו יודע איזה משחקים (חוץ מFlight Simulator, אין לי כוח אליו) תומכים ברזולוציה של 1920x1200 כפול 2? יש מצב שאני אוכל לשחק עם Radeon9800pro בצורה נורמאלית? ראיתי יש לי אפשרות לעשות Stretch של הdesktop לשני מסכים, במקום expand. לצערי, זה לא נותן לי 3840x1200 אלא רק 3200x1200, אז זה די מתוח.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by CashMAn,

מישהו יודע איך אני עושה מספרת במשחק ?!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by kotel,

יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by polsa,

fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by abudy,

האם הכרטיס מסך שליgt 512 mb 8600 מעלה את המשחק טוב?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by koko0,

בשעות שלנו...ואיפה זה משודר? [לינק]

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by yoel12,

חברים לא לשכוח לצפות בלייב סטרים של Bethesda הבוקר בשעה חמש http://www.twitch.tv/bethesda

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.