עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ori Alp,

בבקשה אל תתחילו להספים למה שמישהו יקנה אבל אני רוצה למכור את הנייף שלי ועוד כמה סקינים ששווים ביחד משהו כמו 460 דולר ואני מוכר למי שגם ככה רוצה לקנות נייף\ סקינים לקנות ביותר זול במשהו כמו 400 דולר (רק הנייף שווה 400) הסקינים: http://prntscr.com/77t7vh הנייף: http://prntscr.com/77t85f האוופ: http://i.gyazo.com/03bb7655e4083709085cfb8169188bb9.gif וכעיקרון השניים האחרים פחות חשובים. סקייפ למועניינים: yaniv2627

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  2. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני באמת מתרגש שהפרק הזה קיים! כשהתחלתי עם "אולדסקול" לא דמיינתי בכלל שאוכל להראות לכם את כל זה. חשבתי שלא אראה עותק אמיתי של המשחק הזה אף פעם! ​

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

;D

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by rank,

אני משחק במשחק ואני בשלב השני במכרה ואני תקוע באיזה קטע שאני אמור למצוא את הליבה ולהפסיק את החשמל כדי שאני יוכל לעבור על איזה שביל מחושמל ... מישהו יודע איפה זה או מה אני צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by eran1,

שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  9. Started by parker8,

הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. ראיתי בסטים שעומד לצאת ב-26 לאוגוסט 2010 וורמס חדש. המשחק הפעם יהיה בדו מיימדי שלדעתי ככה הרבה יותר טוב. הינה לינק לטריילר של המשחק: לינק בסטים: http://store.steampowered.com/app/22600/ הולך להיות מהנה ביותר!

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE? אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gil_k,

בא לי לקנות איזה למבורגיני או פרארי. יש לי 400 אלף דולר ואני בקושי מצליח להרים את הכסף. יש איזה דברים שאפשר להרוויח עליהם הרבה כסף? עשיתי את ההעברות מכוניות האלה ואני לא מוצא יותר. מה אתם מציעים לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by alexrta,

טווב אני לא ממש יודע מה זה הסורס קוד אבל אני כמעט בטוח שזה המנוע שעליו מבוסס המשחק .. אני צודק? מישו יכול להסביר לי על זה ואיזה השלכות יש לזה זאת אומרת יהיה אפשר לשחק במשחק או בחלק ממנו? וסתם תביעו את דעתכם על זה לינק לכתבה: http://www.gamershell.com/news_BHalf-Life2BSourceCodeLe.shtml נ.ב כבר ראיתי את ההורדה של זה במספר מקומות

• 46 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי לאחותי את המשחק היום והתקנתי אותו ויש לי לגים שאני מזיז את עכבר וגם כשאני מעביר את הזמן מהר במשחק אז יש לגים מטורפים. עכשיו אם אני לא טועה אם המפרט שלי לא צריך להיות לי לגים. היה לי מחשב םנטיום 4 והמשחק עבד לי בלי לגים. ומה שהכי מוזר שNFS PRO STREET וCOD4 עובדים לי די חלק על הגדרות בינוניות . איך אני יכול לסדר את זה ? מפרט בצד . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by tidan,

היי! אני מתחיל לשחק במשחק והוא זז חלק ולאחר זמן מה הוא מתחיל לזוז לאט מה הבעיה.... :-[

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. זה קצת ארוך אבל שווה קריאה. הגעתי למקום של הפיצוץ,שכל השמיים משתנים והכל,הצלחתי בניסיונות רבים ומעייפים להיכנס למבנה ושם הכל נהיה גרוע אף יותר. קשה לי למצוא דרך לתאר כמה המשחק הפך למטומטם וחסר הגיון ברגע הזה. קודם כל,בכל המבנה יש קרינה מה שגורם לי לקחת תתרופה כל פעם מחדש,שלבסוף נגמרת,מה שמשאיר אותי עם קרינה שגורמת לחיים שלי לצנוח במהירות. בנוסף נמצאים בחדר מסוים 3 אוייבים,אחד מימין,אחד משמאל,אחד מולי, ומצפים ממני להפוך לסופרמן ולחסל את כולם. יש משחקים שזה אפשרי אבל לא במשחק הזה.במשחק הזה המהירות שהם מזהים אותי והורגים אותי היא מממש אבל ממש מהירה ולא רק זה הם ניתנים להריגה רק מפגיעה בראש. כשמחברים את כל זה ממש לא אפשרי לרוקן תמבנה מאוייבים בנסיון הראשון וגם לא בניסיון עשיר…

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by grimberg27,

שלום, האם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה שמשחקים חוזרים למסך הראשי בווינדוס ? המשחק ממוזער, זה קורה בדרך כלל 30 דקות אחרי תחילת המשחק. ווינדוס 10.תודה, Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by MishaK,

כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by hagay21,

יש לי מחשב די חזק p4 3 giga + ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך x800 xt pe אני משחק ברשת וכל הזמן המשחק קורס לי ונותן שגיאת זיכרון memory.dll thread 1892 is deallocating main thread memory מה זה לעזזל?!?!?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by beeper,

הורדת מ-Warezfew את הגירסת דיסקים והתקנתי הכל התקנה נקייה לגמרי.. עכשיו אני פותח ת'משחק וזה מראה לי את הוידאו הזה עם הקרדיטים והכל ואז את המסך הזה שרואים איורים וציורים של כל מיני דמויות וכתוב GTA San Andreas וככה בערך 3-4 שניות ואז זה נסגר ככה ישר לשולחן עבודה.. מה אפשר לעשות? מה לנסות? תעזרו!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by Tommy,

כבר לא אקסקלוסיבי ל PS3 ....... יוביסופט הודיעו רשמית שזה גם מגיע ל 360 Ubisoft Announces Assassin's Creed For Xbox 360, Not PS3 Exclusive http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9645 :xyxthumbs: :yelclap:

24. חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.