עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shodan,

הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך

2. אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ban26,

שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Nahum2,

אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  5. ב-EA רוצים להראות כיצד לעשות חידוש ראוי למשחק קלאסי ומציגים את כל הפרטים החשובים באמת של Command and Conquer Remastered Collection לכתבה

6. אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by IG,

מישהו מכיר את המישחק? אני רוצה לדעת עליו פרטים... (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית...)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. העלתי ל x4 ועדיין יש מדרגות ובלי קשר המשחק מאד מהבהב האם זה בעיה אצלי? נכון שהתלוננתי גם על הגרפיקה של Assassin's Creed Revelations שהאמת לא ממש גרועה אלא ציפתי ליותר,אבל אם הייתי רואה את הגרפיקה של cod לא הייתי מדבר. הגרפיקה של cod פשוט נראת ישנה ואני לא רואה שום שיפור מהמשחק הקודם{אם לא יותר גרוע},נכון שגם ב bf3 יש קצת הבהובים אבל גרפיקה פשוט מעולם אחר מכל הבחינות,תאורה יפה והכל נראה חד ואמיתי,בקיצור לשחק ב bf3 ואחרי זה לעבור לשחק בcodmw3 זה כאילו לחזור 5 שנים אחורה. אני רוצה חוות דעת על הגרפיקה,וה aa .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by shoeyal,

מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by darkdude,

התקנתי FARCRY... שמתי הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר והמשחק רץ לי על מהירות כפולה...זה קרה לי גם עם GTA SA... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי מעבד כפול ליבה אבל אני כבר לא בטוח... אני אודה מאוד לעוזר...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by manticore,

מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום,התקנתי את המשחק test drive unlimited עובד חלק בלי תקלות קניתי מכונית ועכשיו אני הולך למשימה הראשונה שלי אני מגיע אליה לוחץ אנטר אח"כ יש לי "start" אני לוחץ על זה.. וזהו משם המירוץ לא מתחיל זה פשוט תקוע ככה ולא קורה כלום...אם אני לוחץ על "esc"אני עדיין מגיע לתפריט אבל פשוט בתוך המשחק שום דבר לא קורה מישהו נתקל גם בבעיה במקרה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי far cry הגעתי לשלב מספר 13 קוראים לו cooler עכשיו אני מגיע למקום עם הנקודה שאליה אני צריך ללכת והוא לא מסמן לי נקודה חדשה *בתמונה אני לא על הנקודה כדי שתוכלו לראות אותה במפה... מה לעשות?! תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.