משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel
-
משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
יש לי כזאת מערכת: amd athlon 800 Mhz sdram 128 MB כרטיס מסך nvidia riva tnt2 model 64 pro 32MB cd-rom במהירות 50x windows me הgta3 שלי עובד די בסדר שאני מפעיל אותו (קצת מקרטע, לפעמים נעצר למשך חצי שניה). לאחר רבע שעה בערך הוא מתחיל לקרטע ושאני נוסע במכונית במצלמה מאחורי המכונית או ברגל מאחוריי המשחק נעצר כל הזמן למשך שניה או יותר וזה ממש מעצבן. גם כשאני מסתכל מלמעלה הוא לא עובד חלק. כדי שהוא יעבוד מהר אני צריך לצאת מהמשחק ולאתחל את המחשב. אני חושב שמה שאני צריך זה כרטיס מסך חדש בסביבות ה-600 שקל מינוס פלוס (אני מקבל אותם בזול מחבר) ואני שוקל לקנות ge force-4. את הmx-420 אין לו ושמעתי שmx-440 לא עובד עם direct-x 8.1 או משהו כזה. אם זה נכון אז אני לא חושב שכדאי לי …
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים ... כן כן המשחק יצא בארץ ! ולכל אלו מכן שלא הזמינו את ה Retail יכולים עכשיו להשיגו בחנויות ( דבר ראשון אני חייב לציין שההשקעה בעלילת המשחק היא פשוט מצוינת שווה כל שקל !) הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המשחק הכל עולה וכ'ו אבל כאשר אני משחק בו כעבור כמה דקות או כ 1-60 דקות או לפעמים בכלל לא...הבעיה לגמרי רנדומלית ! המחשב עושה Restart ואני לא מתכוון שהוא יוצא מהמשחק ומכבה אותו כמו שצריך ! פשוט כאילו לחצתי על הכפתור של הריסט ... ולפעמים יש לי מזל וזה סתם נתקע ואני חייב ללחוץ על הריסט בעצמי ... מישהו נתקל ? מישהו יודע למה זה קשור ... בשלב זה אני מוכן לנסות הכל !
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני בפרק השני ואני לא מוצא את ההוכחה לאיפה שהכת נמצאת מצאתי אחת אצל חצי אוגר (שכחתי אך קוראים לו). כבר גמרתי את רוב QUEST-ים שם חוץ מהwere wolf
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר מעניין אותי הדרקון והמכוניות
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
בשלב שמגיע מייד אחריי הפלת המסוק ביערות קולומביה נעלמים כל תפריטי הנשק, מצב הנשק (כמות כדורים וכו') והכוונת. כל מה שניסיתי על מנת להחזיר את החלקים החסרים לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל במשחק, אם כן מה הפתרון??? פשוט אי אפשר לשחק ללא המידע הנ"ל וללא הכוונת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?
-
אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?
-