עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blabla2002,

אם אחר אז איזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eyal,

מישהו יודע מתי הוא יגיע???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DJO,

מאוד התלהבתי מהמשחק, הורדתי את העדכון לגרסה האחרונה והכל ואני משחק כמה ימים. סיימתי את המשימה השנייה ועכשיו שהוא טוען את המשימה השלישית (הפלישה לנורמנדי) הוא פשוט נתקע דיי בהתחלה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, להפעיל את המשחק בלי שום תוכניות להפעיל את המשחק במצב בטוח לסיים שוב את סוף המשימה השנייה ולא לגעת אבל זה פשוט לא עובד! התדריך עובד אחלה ואז יש את הדף הזה מהגנרל שאתה אמור לקרוא ובינתיים עולה השלב אבל דיי מהר המשחק נתקע ואני מקבל כזאת הודעת של XP על שגיאה בתוכנה :<<< הצילו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nice-1,

אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

שכל הצ'יטים והטריינרים של RA2 לא עובדים בגלל שאני עובד עם XP, ואם כן, אז יש פתרון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nice-1,

הגיע מיני מיני מיני דמו שנראה כאילו EA שיחררו רק לVENDORS או משהו אין אופציות למשחק וזה מחצית של צרפת נגד סתם איזה נבחרת עם hack קטן יש קצת יותר אופציות 33 מגה ואין אפילו צליל אחד במשחק. חביב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimon23,

הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by vitalis,

מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by M_G_N_U_M,

אתמול התקנתי את המשחק והסמן של העכבר כל הזמן מופיע בו ולא נעלם ( הסמן הלבן החץ הרגיל של העכבר) זה לא מפריע למשחק אבל זה ממש מעצבן כבר התקנתי מחדש את המשחק את הדרייבירם שיניתי גם לדרייבירם שונים וזה לא עוזר יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. התקנתי בשלווה את המשחק שהשגתי בחינם ונדא קפוט :AR15: :AR15: לא קורה כלום!!! :AR15: ברגע שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי נא הכנס את הדיסק, הכנסתי והוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון!!! עזרה!!!!!!!!!!!!11 :AR15: דחוף!!!!!! יש לי XP

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sman,

Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן חבר'ה אימרו לי נא האם יש תוכנה נוספת חוץ מ NVIDIA RERESHRATE FIX לתיקון הריצוד במשחקים תחת ווינדוס אקס פי ? תוכנה שתואמת גם לדטונייטורס החדשים ? או בכלל תוכנה יותר טובה מזאת של אנוידיה לתיקון בעיית הריצוד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by DJO,

הבנתי שזו תוכנה מעולה למשחקים שונים ולשם סידור והצטרפות לשרתים שונים. שאלתי היא מה ההבדל בין GameSpy 3D לבין GameSpy Aracde, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

משהו שמע על המשחק הזה? הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by ntl,

בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. ;D

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by Doron Rosenzweig,

מה תוכנת השח-מט החזקה ביותר שניתן להוריד מהרשת?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by gyver,

mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים