עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mingi,

כבר דיי הרבה זמן שאני לא מצליח להפעיל את הSteam כי הוא נתקע לי בקטע שאני מפעיל אותו והוא מנסה לעשות Update ולא מצליח... ממה זה יכול להיגרם העניין הזה? ואיך פותרים את זה? * עשיתי פירמוט למחשב והורדתי קובץ התקנה חדש וזה עדיין לא עובד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by or,

איפה אני יכול לקנות את המשחק (ירושלים או אינטרנט)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201072&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0101200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 הם אותו הדבר רק מה אחד גירסה אירופאית ואחד גירסה אמריקאית... אז בעצם מה ההבדל?? מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by WarMachine,

הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by Googleness,

GOG עושים מבצעי חורף למשחקים ללא DRM והם נותנים גם משחקים בחינם. ב23 שעות הקרובות תוכלו להתחבר לחשבון שלכם ולקבל בחינם את Fallout - Fallout 2 - Fallout Tatics קישור לאתר - http://www.gog.com/ ובנוסף יש בעמוד 3 קופסאות מזל שכל אחת מהן נותנת הנחה מסתורית למשחק אחר מהחנות. ובנוסף יש מבצעים על כל החנות. החבר'ה האלה תותחים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Alex14,

למי שיש את המשחק שאישלח לי הודעה ואז נידבד ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by puvsc,

לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Yair1717,

System data Unable to save זו ההודעה שאני מקבל בכל פעם שאני פותח את המשחק. מה שאומר שאני לא יכול לשמור כלום לא שינויים, לא תוצאות, לא הגדרות שפה או מקשים. חרשתי את האינטרנט לא מצאתי פתרון חשוב להגיד שהמשחק קנוי דרך steam לא פרוץ או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. תרשמו מה דעתכם ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KoM,

בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן, אני מוכר עותק מקורי של המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 סגור ואטום בניילון בקופסא שלא נפתחה מעולם! (הסידיקיי לא בשימוש!) המחיר הכי זול בארץ לבוא ולקחת!!! המחיר שאני דורש הוא 150 ש"ח בלבד לעותק אחד! מסנג'ר: john92@012.net.il פלאפון: 0542263678

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by slim_shady,

נו אז מה אתם בעד או נגד?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by tominalex,

מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על המחשב האישי,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על האקס בוקס 360,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 3,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 2,לדעתכם?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by SciFi7,

רק UT3 נשאר מבית היוצר של סדרת המשחקים של Hitman ו Freedom Fighters (אחד המשחקים האהובים עליי), מגיע סיפורו של אדם קיין. בעל, אב לבן ובת, עובד מסור ומה שנקרא All around good guy. כל זה נעצר בפתאומיות כשבנו של אדם יורה בעצמו עם האקדח של קיין. נישואיו מתפרקים, אישתו לוקחת את הבת שלהם ועוזבת, חייו מתרסקים והוא נופל לצד השני של החוק. מבצע עבודות מזדמנות בשביל ארגון פשע. זאת כמובן עד שהוא יוצא לשוד שבמהלכו עובר אורח נהרג. אדם קיין נתפס ונשלח לכלא עד לביצוע גזר דין המוות שקיבל. בכלא, הוא פוגש את לינץ', בחור מסתורי שחווה איבודי הכרה ומתעורר מבלי לדעת מה קרה. הוא בכלא אחרי שהתעורר לאחר איבוד הכרה שכזה ומצא עצמו עומד מעל גופת אישתו. בדרך לביצוע גזר הדין, שניהם נחטפים ע"י קבוצה ו…

• 122 תגובות
    • 13.6k צפיות
  15. Started by ColonelJackass,

אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת. גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות. אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. משחק RPG , (סולו וקואו-אופ) נראה כמו שילוב של DIABLO בעולם עתידני של CYBERPUNK נראה מענין מאוד, אני בצעתי כבר PRE-ORDER ב STEAM

17. Started by MishaK,

Dynamite טוב הלב מפורום קונסולת ה-PS2 באתר Neoseeker סרק לעולם תמונות חדשות מהמשחק GTA Vice City שהופיעו במגזין כל שהוא. האיכות לא משהו, אבל בהחלט מספיקה כדאי להעביר את המסר: המשחק הזה הולך להיות ריאליסטי פי שניים יותר מקודמו, כמו כן כבד הרבה יותר.... תמונות נבחרות: לכל התמונות

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Shmoolik,

מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by djelectric,

אני מופתע איך לייזי לא פתח שרשור לפני שעתיים על העניין אבל.. תתענגו: http://us.blizzard.com/diablo3/media/screenshots.xml

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שבוע טוב מה דעתכם על הפטנט החדש של חברת Fujitsu ‎? ניתן להשיג בארץ במחיר של 450... השאלה עד כמה זה מוסיף ומהנה במיוחד במשחקי FPS! אולי בעלי הWI יוכלו לתת את הדעת. http://ts.fujitsu.com/products/prof_accessories_mainboards/keyboards_mice/special_keyboards/air_command.html יש גם סרטון בצד.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by sashakrik,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by Astrix-D,

שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.