משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש בעיה חמורה במחשב של חבר שלי! כל משחק שהוא מפעיל יש מסך שחור אבל אני שומע סאונד והכל כרגיל פועל אבל אין תצוגה .. ניסיתי להתקין דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ישנים / חדשים הסרתי את כולם התקנתי שוב נכנסתי לDXDIAG ביטלתי שם תהאצות והחזרתי הכל תקין שם התקנתי DIREXT זה פתאום קרה.. מה אפשר לעשות חברה? עשיתי גם LOAD OPTIMZED לביוס .. החזרתי והוצאתי את הכרטיס וגם את הזכרונות .. בבקשה עזרה! -אין חיישן לכרטיס מסך- אבל נגעתי בו והוא לא חם. תודה המפרט שלו: Amd sempron 3000+ 1Gbram 6600GT 256 Power supply 400WAT HEC
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, היום יצאה חבילת ההרחבה china rising שאותה קיבלתי כאשר עשיתי preorder למשחק. הורדתי את העדכון שהיה היום ולאחר מכן ניסיתי להצטרף למפות china rising. כל פעם שאני מנסה להצטרף לאחת המפות כתוב שאני צריך להוריד את חבילת ההרחבה (open in origin) או שזה מצטרף וכאשר הטעינה ב-loading level המשחק מפסיק לעבוד. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע כיצד לפתור אותה? אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי משתמש סטים שבאמצעותו רכשתי את FC3 כולל כל ההרחבות ב 09.99$ יש לי בעיה אחת קטנה, כשמתקינים את המשחק ובסופו של דבר ניגשים לשחק, צריך ליצור משתמש U-PLAY, יצרתי המשתמש אך מרוב שמיהרתי כתבתי מייל לא נכון, במקום סיומת gmail.com רשמתי מתוך הרגל במייל אחר gmail.co.il הדבר במקומות אחרים היה יוצר מצב שלא מאפשר לי להמשיך מפעת העובדה שהמייל לא תקין ולא הגיע לשום מקום.. פה זה לא ככה. משום ששייכתי מייל ליוזר ואת היוזר ל CD KEY של המשחק אי אפשר לחזור אחורה, המשתמש רשום על מייל שלא קיים והסי די קי שלי לא יתן לי להיכנס לעוד משתמש באיזה צורה שרק אבחר.. למה רשמתי את הסי די קי? לא אני לא טיפש, משום שמיהרתי בכלל לא שמתי לב שהמייל לא נכון, ואם הייתי טועה בכתובת ורושם א…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בסיגנון של היטמן/ספלינטר סל. שצריכים להפעיל מינימום כוח אש בשלב ולהגיע למטרה מסוימת.
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ענקית התוכנה והמשחקים Epic Games מכריזה על השלב הבא שלה בעולם הגרפיקה הממוחשבת - הכירו את מנוע ה-Unreal Engine 5.0 לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המישחק המקולל הזה זה רושם לי ארור ששם רשום: "you need a CPU with greater than 1.3 GHz proccesor speed on order to run this game" יש איזה דרך לעקוף את זה? רק שתידעו דום 3 פועל לי בהגרות בנוניות חלק! וגם ככה Far Cry!
-
שלום לפני כמה זמן בן דוד שלי התחיל לחפור לי שהוא רוצה לשחק במשחק דרגון בול זי ברשת שפעם היה לו ונמחק .אז ביררתי קצת וקוראים למשחק Bid For Power או אפילו הביא לי כסף ועברתי בכמה חנויות ולא מצאתי אותו ניסיתי להוריד וכלום לא עובד . אז אני פונה אילכם שתעזרו לי למצוא אותו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מי היה מאמין ? http://hanbitgame-espresso.blogspot.com/2008/10/letter-from-hgld-product-manager.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Battlefield 2 "Euro Force" Booster נידחה http://pc.ign.com/articles/683/683440p1.html בטח גם ה Patch :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי 5 כל פעם שאני עושה במשחק RESUME GAME אז המסך מגיע להתחלת המשחק ואז הוא יוצא ורושם לי הודעה DIREXT EROR ממה הבעיה הזו יכולה להיות? אני מיואש כבר יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לראשונה בעולם - משחק מחשב שיוצר במיוחד לאליפות עולם - והוא כולו בחינם! הכירו את TrackMania Nations, משחק המכוניות החדש מבית Nadeo. איך משחקים? והאם יש שרת ישראלי? (כן!) היכנסו! כאמור, לראשונה בעולם, מפתחת משחקים עולמית בשם Nadeo, חברה יחד עם יצרנית כרטיסי המסך מהגדולות בעולם Nvidia, ועם אליפות העולם במשחקי מחשב ESWC, והתוצאה: משחק שכולו חינם, עם טורניר באליפות העולם - ופרסים על סך 40,000$. TrackMania Nations הינו משחק מכוניות מרובה משתתפים, המבוסס על שרתים מקומיים, כאשר כל השרתים מחוברים לשרת המרכזי של Nadeo, וכל שחקן מקבל דירוג שנשמר לו. במשחק תוכלו להתחרות נגד מכוניות בשרת אחד, להתעופף לשמיים, לנסוע תלויים מהשרת, והכי טוב? לבנות מפות בקלות יחסית. המשחק הושק במיוחד…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15: ok my icq is :161371997
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהורדתי את הפאצ' מGAMERSHELL לא היו שום בעיות אבל כשניסיתי לפתוח אותו הוא פשוט לא פעל. מכיוון שלא שיחקתי הרבה זמן אך אני יודע כמה זמן בערך אמור לפצ' להיטען נדהמתי שגם לאחר 5 שעות הפאצ' לא נפתח. פשוט לא קורה כלום. איך אני מתקין אותו?(14.1)
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה עם אפשר אתרים עם מודים ומפות לGTAVC בנוסף לזה עם אפשר בבקשה אתר שאפשר להוריד שמירה של 100אחוז תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום.. כשאני משחק אחרי בערך רבע שעה לפעמים יותר לפעמים פחות פתאום המסך ניהיה שחור וכל המחשב שלי נתקע, רק ריסטארט עוזר.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי אס העלתי את מהירות המאוורר שיתקרר אך ללא הועיל. ברשותי מחשב חזק r9 280x i5 ככה שהמחשב הוא לא הבעיה.. שאלה נוספת בקטנה על דרך באיזה דמות עדיף לשחק? באיזה יש נשקים יותר טובים ופחות? ומה הנשק הכי טוב במשחק? או לפחות נשק מומלץ באסולט?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-