עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nadnad,

שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Impreza,

משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב

4. Started by Monte,

שלום לכל השחקנים. הסבו את תשומת ליבי לעניין הטיקרייט בשרתינו. דיון זה נועד להסביר מהו טיקרייט, וכיצד הוא משפיע על חויית המשחק. מנוע הסורסמוד פועל לפי טיקים (Ticks). כל פעם שטיק אחד עובד, העולם במשחק עבר ריפרש אחד. כלומר, כדי לשמור על דינאמיות המשחק (משחק דינאמי, רץ כמו וידאו ולא מקוטע או סטטי) השרת מרענן את עולם המשחק. כלומר, כל רענון הדברים שהיו לפי פיסיקה אמורים להתקדם או להשנות באופן מסויים משתנים. במילים יותר פשוטות, הטיקים פועלים במקביל לFPS. כמו שבסרטון יש פריימים (Frames), וכל פריים התמונה משתנה מעט כדי לצור תמונה נעה, כך מנוע הסורסמוד (שעליו פועלים כמה משחקים כולל csgo) שומר על ה"עולם הנע" שלו. במילים אחרות, ככל שיש יותר טיקים בשניה כך העולם חלק יותר, היריות …

5. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98-%d7%a4%d7%a9%d7%a2/

6. Started by sh2006,

מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  7. משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה

8. Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IlanF,

UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2615 MHz with 2046MB RAM Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop ואל תגידו לי לקנות את UT2004... אני רוצה לדעת איך לפתור את הבעיה...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by sagi82,

יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by RoyShefy,

מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by Impreza,

אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by nore0,

http://money.cnn.com/2005/05/12/commentary/game_over/column_gaming/ מה באמת יהיה משחק ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by michaelr,

גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by yakirmizrahi,

לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני יודע שהוא חופשי להורדה ולכן זה לא WARZ... אשמח לעזרה, אור.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by light,

המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש

18. נו אז את מי פעולה או אסטרטגיה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by rikus,

כל מה שלפני DREAMFALL כבר שיחקתי(הטובים)

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by composite,

שלום... לאחר כמה חצי-דקה או דקה במשחק, במחצית הראשונה, המשחק פתאום מתחיל לרוץ ב- Slow Motion מוזר. זו לא ירידה ב- FPS! הכל חלק, רק איטי בטרוף... ניסיתי לעשות הכל, לשחק עם כל ההגדרות: High ו- Low, לבטל ולאשר Frame Skipping ו- Wait for V-Sync, עידכנתי דרייברים. אפילו הורדתי ReForce והפעלתי אותו עם ה- V-Sync, וזה עדיין לא פעל. יש לי 6800GT, ויש לציין שעד לבעיה המשחק רץ חלק להפליא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by lior322,

הורדתי משחק nba 2006 שתי קבצים iso מלהלה עכשיו אני מנסה לשים אותם ב דימון טולס הוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ או משהו כזה עכשיו אני רוצה לצרוב את זה איך אני עושה את זה? עשיתי ככה נכנסתי לנרו עכשיו יש למעלה ברקורד burn image לחצתי על זה בחרתי את הקובץ של המשחק הוא צרב אבל שבאתי להפעיל את הדיסק המחשב הראה לי את הדיסק ריק האם עשיתי משהו לא סדר לא צרבתי טוב? האם מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. אין לי מה להוסיף....... ;D

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by gabbay,

למישהו יש מושג כי לי אין

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.