עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Culandur,

א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by N.S,

רציתי לדעת את הפירוש של AFK

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by WRX,

לא עובד! אחרי הFIX שסמתי כלום לא עוזר..זה ניכנס לשנייה ויוצא ל windows מישהו יודע משהו על זה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל, ורק שתדעו חיפשתי באתר של האתר ולא מצאתי כלום........

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by WRX,

מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shodan,

הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך

7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה שאני מתקין את המטריקס בדיסק בשלישי הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה אני אשמח לשמוע רעיונות לפיתרון זאת ההודעת שגיאה: component: default component file group:default file group file:f:\data4.cab שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזורית:error

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  8. International Superstar Soccer 3 ?! שווה ?! גרוע אני לא מצאתי עליו סקירה או משהו הוא יצא .. למחשב

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by AMD-Z,

יש לי את המשחק ISS3 והוא יפה ונחמד וכו'.... אבל יש לי שאלה אחת: יש אפשרות לשנות רזולוציה במשחק? אולי קיימת תוכנה שמכריחה משחק לעבוד ברזולוצייה מסויימת? ??? תודה מראש, מיכאל :asthanos:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by kostik,

הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by urich,

טוב בעקבות הירידה במחיר קונסולת ה ps2 אני שוקל לקנות את המכשיר כי יש לי pc פשוט לאינטרנט אבל לא מספיקחזק למחשקים חדשים. הבעייה היא שהמשחקים יקרים פחד מה אתם חושבים

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by eranmor,

Rאיתי עכשיו תמונות של UT2004 והגרפיקה שם ניראית פשוט מהממת אולי הטובה שראיתי אי פעם http://www.gamespot.com/pc/action/ut2004/screenindex_6029538.html איך לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by N.S,

איפה אני יכול להוריד את המשחק "בונוס" ... המשחק שלך הלשון..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by N.S,

רציתי לדעת אם יש ציטים לבונוס???למשחק בונוס..

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by guycnaan,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. משחק שווה ?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by mbs,

הי, זה מה שכתוב אבל... מישהו מריץ בלי SP1? האם יש בעיות? תודה!

19. מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yschwimmer,

תיכנסו, תירשמו ותהנו http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by zag_zag,

עד אתמול היה לי windows 2000 והמשחק עבד מצוין. היום עברתי ל-XP (שדרוג, לא התקנה מלאה), והכל עובד חוץ מהמשחק הזה - כשאני מפעיל אותו אני מקבל "unhandeld exception" מיד אחרי מסך הפתיחה של Rockstar. XP היא מערכת מאד דומה ל-2000 (NT 5.1 לעומת NT 5.0), אז למה יש לי בעיה להפעיל את המשחק?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by MotoCross,

מתי יוצא Flight Simulator 2004?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Ghoul,

לאחר שמצאתי את האפצ'י האם יש אפשרות לשמור אותו איכשהו?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by e.s,

הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים