משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו שיחק כבר? הוא קיבל ציון מעולה של 8.8 בGS http://www.gamespot.com/pc/strategy/warhammer40000dawnofwarexp2/review.html
-
- 48 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 7600gt ויש לי מחשב pentium 4 3 ghz וגיגה ראם. ואני משחק בבאטלפילד 2 במפות של 64 שחקנים....... למי שיש את הכרטיס הזה תגידו לי על איזה הגדרות הוא יכול לרוץ (רזולוציה בעיקר)?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
http://mageknight.namco.com/main.html נראה כמו שידרוג של המשחק Forgotten Realms:Demone Stone של חברת Atari רק עם גרפיקה טובה יותר עם זאת הוא נראה מעולה דרישות מערכת Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x10…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי steam, ובתוכו כוללים משחקים כמו cs:s ו day of defeat עכשיו כשאני ניסיתי להתחבר לשרתים ב cs:s אז אני מתחבר לשניה כך שאני רואה רק לשניה את מהלך המשחק ואז זה ישר חוזר לי לרשימת שרתים וגם ככה ב day of defeat מה לעשות? (יש לי אינטרנט של 012)
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בתחילת המשחק אני עובר אימון ע"י המפקד. בשלב של הזריקת תפוחי האדמה הוא אומר לי לזרוק אותם לתוך האמבטיה. אני זורק ושום דבר לא קורה! הוא ממשיך להגיד לי כל הזמן שאני צריך לזרוק לתוך האמבטיה אבל אני זורק לתוך האמבטיה ותפוחי האדמה נכנסים. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה אמור להיות משחק RPG עתידני (למחשב) לא רע בכלל והשאלה שלי היא האם מישהו פה מכיר אותו (יש כבר ביקורות ?) ? ומתי הוא יוצא בארץ? מידע על המשחק - http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11497 לינק לאתר המשחק - http://www.etrom.net/essence/index.php?lang=en
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן , אני קונה מחשב חדש (במפרט המחשב שלי יופיעו הרכיבים תכף אני אעדכן) , ותהיתי, איזה משחקים חדשים מה2-3 חודשים האחרונים אתם ממליצים לזרוק עליו ? תרשו לעצמכם את המשחקים עם הגראפיקות הכי כבדות , אבל עם המשחקיות הכי טובה וכו' , אני קונה איתו גם סטיק למטוסים אז אפשר גם סימולטורים , יאללה תתפרעו
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב,עכשיו כש-BF2142 קרוב מתמיד,ואחרי שהתנסיתי בדמו והשתכנעתי,אני סבור שאני אקנה את המשחק השלם... מכיוון ואני מקווה שאני לא היחיד שחושב ככה,חשבתי לתומי לעשות קנייה קבוצתית דרך אחת מחנויות המשחקים בארץ [פריק או אולגיימס] בזמנו,כאשר Unreal tournament 2004 יצא,אירגנו דרך אתר GAMER ו-VGAMES קנייה קבוצתית שהכילה בסביבות ה-40 איש...ככה יצא ששילמנו מחיר נמוך בהרבה [המחיר המקורי היה 230,אנחנו שילמנו 175+קיבלנו פאד לעכבר של UT במתנה] באופן עקרוני-הייתי פונה לאתר עם קהילה יותר ייעודית לעניין [כדוגמאת קהילת BATTLEFIELD בגיימר],אבל מבדיקה קצרה אפשר להשתכנע ש-90% מהקהילה לא מעוניינים בכלל לקנות את המשחק [בייחוד קהילת גיימר,שהם ממש נגד BF2142],לכן חשבתי שאולי אפשר לארגן את כל העסק דרך א…
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושאני בא לשחק אני רואה את הכול חווץ מי החילים והטנקים ויש לי כרטיס מסך ראדון 9000 ומה אתם אומרים nfs carbon יעלה לי במחשב יש לי פנטיום 4 2.4g 1 גיגה זיכרון וירטואלי
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי להתנסות בסדרת משחקי CIV וחשבתי שהגיע הזמן... 8) אני מבקש מחובבי המשחק לספר בקצרה מה אהבו במשחק, בנוסף יש לי כמה שאלות: * הבנתי שהמשחק בתורות- הכוונה כמו ב-Heroes? כלומר ביצוע פעולות, סיום תור והעברת התור לעם הבא? * כיצד מתבצעים ונראים הקרבות במשחק? * בתור שחקן חדש, כדאי לי להתחיל דווקא ממספר 4 בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה על משחק אסטרטגיה עם גרפיקה טובה. לא בסגנון של Civilization (לא רוצה משחקים לפי תורות ומשחקי אסטרטגיה מורכבים מדי) יותר בסגנון של C&c או Dune - משחק אסטרטגיה פשוט. רצ"ב מפרט מחשב בשלי: P4, 3 GHz 512 ddr כרטיס מסך: 6600 GT HD: 160 גיגה בייט ספק: hec400 אודה על קבלת המלצות!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Captain Claw משחק מעולה, עיצוב שלבים מדהים וסגנון משחק מגניב. www.captainclaw.com צ'יטים: www.gamewinners.com/DOSWIN/blcaptainclaw.htm הורדה: http://www.sendspace.com/file/03f4xa סיסמא: Anyboy.hwzone.co.il [glow=blue,2,300] מי שלא מוריד מפסיד[/glow] משחק ענק נ.ב עובד על XP הערה:המשחק הוא ל14 ימים חינם, לאחר 14 ימים אתם צריכים לקנות סריאל שזה יהיה ל…
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה תודה אביאל.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-