משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה, יש היום בכלל צורך ב4 ג'יגה זיכרון? או ש2 ג'יגה מספיקים למשחקים של היום? (קרייסיס, ביושוק,אנריל 3) המפרט אמור להיות מפרט ב3.5K שראיתי באחד הת'רדים פה בעמוד למשחקים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:s05:
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר היום. הורדתי איזה דמו של משחק. (למרות שיש לי את המלא,סתם,היה משעמם..) בקיצור,אני רואה שהדמו פי אלף יותר מהיר מהמשחק המלא! איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
,Hi all We will release an update to the PC version of BF3 on Dec 6th -- that is, Tuesday morning around 8AM GMT next week. This coincides with an upgrade of many of our central systems which will be down for some hours starting around that time. It will be both a client update -- approximately 2GB in size -- and a server update. The client/server combination will be incompatible with older clients/servers. All players will be prompted to download the update once it has been released. All RSP companies will begin upgrading their servers at the same time. The client update is large because it contains most of the content for Back to Karkand. This is not ideal, so we aim…
-
- 40 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הוא ניתקע אצלי לא ממש אבל אפשר לראות את זה שזה לא חלק. לפי דעתי זה או מעבד או כ.מסך רציתי לדעת אם יש הגדרות מסויימות שאני יכול לבטל כדי שהמישחק יעבוד יותר מהר? מפרט: CPU 2.4 1.5GB RAM RADEON 9600 256MB
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול ישר להוריד את ה PATCH 1.5 (האחרון) או שאני צריך להוריד את כל הPATCHS ולהתקין אחד אחד?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אנוידיה משיקה את Choose Your Path - הטבה המאפשרת קבלה של משחק מחשב חינם בקניה של אחד מכרטיסי המסך החזקים שלה, אך עם כמה מגבלות לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%91%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%95%d7%94%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רציתי לשאול אם יש רום למשחק GTA VICE וגם מתי הוא יצא ל-PC ? תודה מראש, bigofir !
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-rts-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-cc-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
אני תקוע את האמת בהתחלה :-\ אחרי שעברתי את הטוטוריאל ועברתי את המוקשים יש שם חייל שכל הזמן מסתובב עם פנס. ניסיתי לבוא אליו מאחורה וללחוץ על SPACE אבל הוא שומע את הצעדים ומאיר עם הפנס. ניסיתי לעבור אותו לא הצלחתי אגב גם פתאום כתוב SAVING וזה כל הזמן נשאר. כשאני לוחץ ESC אז זה נתקע
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/ עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי גמרתי את המשחק ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק ברשת אז נכנסתי ללינק של המשחק ברשת ואז הוא מבקש ממני ליצור יוזר של EA אז עשיתי את כל מה שמבקשים ממני אבל אז הוא מבקש ממני סיראל קוד אמיתי למשחק וכמובן!! שאין לי מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגתי את כולם, האישה ברחה, סובבתי את הגלגל שסוגר את האדים של המים החמים והדלת נעולה. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני שאתם קונים משחק אתם יכולים לבדוק אם תריצו אותו אני רוצה להציג את האתר ** אתר לבדקית דרישות מערכת באתר תוכלו למצוא דרישות מערכת לכל המשחקים חדשים וישנים בנוסף תוכלו למצוא גם באתר כתבות וסיקורים על משחקים אז שלא תקנו סתם משחקים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-