עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mosesgamer,

שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by KingYes,

יש חידושים מהקודם? עדיין יהיו ל-PC באגים שלא יתוקנו?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by gigabot,

היי, לא יוצא לי להכניס צ'יטים בסימס 2. אני לוחץ על ctrl+shift+c במהלך המשחק ולא נפתחת לי התיבה של הצ'יטים. ניסיתי במהלך המשחק עצמו וגם בפאוז... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by crowbar87,

כשאני מסתכל על הטירה מסקיירים היא ניראת... קצת מוזר :-[ מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

רק עכשיו שמתי לב למשחק הזה. תמיד רציתי לשחק במשחק סטייל "כוכב כחול" אבל בגרפיקה של ימינו. האם Wings Over Israel עונה על זה? שווה לשחק בו?

8. אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by POPSTAR,

עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הכותר החדש של יוצרי Max Payne כבר לא בלעדי לחנות המשחקים של מיקרוסופט ולחלונות 10, ומקבל את אהדת הגיימרים לכתבה

12. Started by ofir38,

חשוב מאוד שיהיה כיף לשחק בו ברשת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  13. למה הוא לא פועל ? ליפני חצי שנה הוא פעל לי עכשיו לא . זה מה שהוא רושם לי.. wrong game DLL API version [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by R0ck,

מוריד אותו ברגעים אלה (כ 230 מגהבייט), נראה כמו FPS חריף במיוחד, עם דרישות מערכת תובעניות (מינימום - מעבד 1.5 ג'יגהרץ עם 384 מגה בראם | בגדר המלצה - מעבד 2.4 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם). ממש מסקרן... אלה שכבר הורידו/שיחקו רשאים להביע את דיעותיהם כאן.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hagay21,

יש לי מעבד פנטיום 3 גיגה + גיגה זיכרון + x800 xt pe והמשחק זוחל לי ברשת בהגדרות הכי הכי נמוכות בלי פילטרים דרייברים ודיירקט איקס מעודכנים כולל הפאטץ החדש מה ניסגר עם המחשחק?!!?!?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

אחרי סיום הייצור של קונסולת ה-NES Classic הזעירה, בנינטנדו חושפים את גירסת המיני הנוסטלגית של ה-SNES המצליחה, עם יותר משחקים, יותר יחידות שיהיו זמינות ואפילו בונוס מפתיע לכתבה

19. היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by eity,

הגעתי לשלב The whore כבר הגעתי למלון הרגתי את המנהל וגם מצאתי את האשה הזאת באמבטיה אבל אני לא מוצא את המסמכים שאני צריך לגנוב משהוא יכול להגיד לי איפה הם

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  21. חשבתם שהשיטות הקיימות כיום לשכנוע שחקנים לבצע רכישות של תוספות דיגיטליות בכסף אמיתי בכותרים המקוונים השונים הן בעייתיות? הטכנולוגיה של המפיצה האמריקאית הגדולה מצביעה על כך שזה הוא רק קצה הקרחון לכתבה

22. לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יצרנית הציוד ההיקפי הייחודי לגיימינג חוזרת מהליך פשיטת רגל ובגדול - עם מגוון מוצרים טריים לכתבה

24. Started by RDS,

טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by gilloze,

שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.