משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי fx5200 עם 128 זיכרון (כרטיס חדש ליפני שבוע ) אני מנסה להפעיל את המשחק וההקול עובד טוב ורצוף אבל במסך אני רואה כמו שיש שלג בטלויזיה רק בצבעים למה זה לא עובד לי???? :s05:
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.
-
אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי כשאני נכנס לרשימת הסרברים מופיעה הודעה כזו: error dowloadind servers list yo need to enable outgoing UDP conecctions on port 49001 to see other servers כש 5 דקות לפני נכנסתי בלי בעיה לא עשיתי שום שינוי במחשב או משהו כזה(חוץ מלהפתר סופית מהspeedfan) ניסיתי להתחבר גם אחרי שכיביתי את ה firewall ואת nod32 מישהו יכול לעזור? (אגב הfirewall של הווינדוס כבוי) תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות HL2, אתמול הלכתי ל BUG ואמרו לי שיש רק ב DVD, וילדה מהכיתה שלי הביאה לי את המשחק ב CD רגיל (5 דיסקים). האם יש מקומות שאפשר לקנות HL2 כ CD (ולא במחיר מעל 200 שקל), בסביבות ראשל"צ. תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בשלב של הבנק ויש לי שתי שאלות שבלעדיהן לא אוכל לעבור את השלב הזה ונראה לי גם שלבים אחרים. 1. איך לעזאזל מנטרלים את הלייזר מה שלא נסיתי לא הצלחתי לנטרל אותו? 2. איך פורצים את האבטחת ה IP ? יש לי מצד ימין איזה כתובת IP שמשתנה תמיד ומצד שמאל טבלת מספרים. מה צריך לעשות כידי למצוא את ה IP הנכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היום עליתי דרגה ושיצאתי מהשרת הוא הודיע לי שאני יכול לבחור נשק שאני אפתח אותו מנעילה... הקיצר לחצתי "בחר מאוחר יותר" ועכשיו שאני בא לפתוח אותו אין לי מושג איפה ללחוץ כדי לבחור את הנשק שאני רוצה לפתוח אז אם מישהו יודע שיענה לי בבקשה! ועוד שאלה בפתיחת הנשק הקודמת פתחתי את ה g3 והשאלה שלי היא אם אני יכוול לפתוח גם את נשק הבא אחריו f2000 או שאני צריך קודם כל לפתוח את כל הנשקים הראשונים של כל קיט ואז אני יוכל לפתוח את ה f2000 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
התקנתי אותו... הפעלתי אותו... שיחקתי 4 שעות... עברתי יותר מחצי משחק... שמרתי... יצאתי... יום אחרי אני בא להפעיל את המשחק והוא לא עובד... מחיקה של המשחק והתקנתו כמו בפעם הראשונה.. המשחק עולה פעם אחת וזהו !! מה עושיםםםםםםםםםםםםםם ?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המולטי עולה ממש אבל ממש לאט,הוא נתקע זמן רב במסך פתיחה ו הסינגל פשוט עף לא מבין את זה יש לי עוד מחשב בבית שהוא יותר חלש ושם זה רץ חלק. Help please
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקי קניתי תמישחק מ-AMAZON [מישחק ענק!]. אבל אני תקוע במקום שאני צריך להרוג גובלינים והם במקום גבוהה,ובישביל זה אני צריך קשת,איך אני מחליף את הנשק? כרגע יש לי חרב ואני לא יכול לגעת בהם! ניסיתי הכול בקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני יכול לשחק אבל לא רואה כלום רק את הכוונת... אם אני יוצה ומכמס למשחק זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות שוב :'(
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי והכל אני בא להפעיל עולה ההודעה הזאת אחר כך זאת מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-