משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מסמנת את USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE לוחצת אישור ושוב אישור ואז חוזרת לבדוק אם הוא אישר ואני רואה שמה שסימנתי על USE BLOOM EFFECT WHEN AVAILBLE כבר לא מופיע הנה תמונה לפני כשאני מסמנת ואחרי כשאני לוחצת אישור: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שאלה. סתם בא לי להעביר את השעמום, נזכרתי במשחק שאחות של חברה של ביקשה. קיצר, סתם, מה יותר שווה הסימס הראשון או הסימס השני?( כולל כל ההרחבות) מה כדאי יותר לשחק, בראשון או בשני, מה יותר כיפי...לא בקטע של גראפיקה. תודה ;D
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
יחסית את Diablo 2 מאוד אהבתי, והייתי רוצה לשחק באיזה משחק דומה אבל חדש... ואין לי מושג עם יש כאלה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הנה GAMEPLAY שלי מתוך MW3. אשמח אם תתנו לייק, סאב ותביעו את דעתכם https://www.youtube.com/watch?v=1V5vdEFpASE
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חברה יש לי אתה משחק PURE עכשיו שכשהייתי משחק בו בXP הוא היה עולה מה זה מהר...וזמני הLOADING היו ממש קצרים עכשיו כשיש לי ויסטה והתקנתי את PURE כל פעם יש לי LOADING של איזה דקה דקה וחצי וזה ממש מעצבן....למה אני צריך להמתין כל כך הרבה?? עריכה: עוד פרט ששכחתי לציין הוא שזה לא יצר לי קיצור דרך בתיקיית משחקים... הרי זו תיקייה מובנית בויסטה שאחרי שמתקינים משחק מסוים יש שם את קיצור הדרך שלו עם דרישות המשחק וכל השטויות האלה פשוט זה יורת יפה מה שאני עשייתי זה יצרתי ידנית אבל לא רואים את האייקן יפה עם דרישות המערכת (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) רק אציין שהמשחק עובד חלק רק שזמני ההמתנה מאוד ארוכים משום מה...
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
ה ODC נדחה בשבוע!!!!!!!!!!!!! החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון ט…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק americas army והורס לי הכל עם פרסומת ענקית של nvidia בתחילת המשחק וזה מעצבן בצורה רצינית אני מפעיל את המשחק עם הרדיאון החדש שלי ורואה פרסומת לגיפורס או כפי שאמר המשורר או המשוררת and isn't it ironic, don't you think ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים פירמטתי תמחשב אני בא להתקין את מרכז היצירה של הפיפא..זה מתקין סבבה..ואז שאני פותח אותה זה מראה לי שגיאה ואי אפשר להכנס לזה !! יש לכם מושג למה ? בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
למה ה STEAM אצלי ב OFLINE MODE איך מחזירים אותו ל ONLINE זה דחוף אני רוצה לשחק..
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום שיחקתי בקול אוף דיוטי וסיימתי את הסינגל פלייר עכשיו אני בא לשחק במולטי פלייר ופתאום המשחק זז לאט לגמרי, ואני רואה שמעבד על 100% עכשיו את הסינגל אני מריץ על הכל הכי גבוה ועובד חלק יכול להיות זה בגלל שאין לי מקורי? וזה עוד בתפריט העכבר זז לי לאט
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
זה 40 דקות, אבל שווה את זה:
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק השבוע באובליביון (כן נזכרתי מאוחר :). על מנת להיות מוכן הורדתי את חבילת המודים המומלצת של Gamespot כפי שהמלצתם כאן בפורום. הבעיה היא שברגע שיצאתי מהמחילות שמתחת לבתי הכלא גיליתי שהאדמה במשחק בצבע סגול-ורוד. חוץ מזה הכל תקין. אני מניח שזה מוד מסוים שגורם לבעיה- צירפתי את רשימת הקבצים שעולים עם המשחק. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה אחרי שעברתי איזה מספר שלבים-כל פעם שאני פותח את המשחק הכל עובר טוב חלק עד שזה מגיע לאנטר האחרון אחרי הטעינה שזה כבר אמור להכנס לשלב,וזה פשוט מסך שחור או לפעמים קורס ומראה שהתוכנה נסגרה ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר ניסיתי להוריד הגדרות גרפיקה-לא עזר אני עם I7 4770 8 גיגה ראם ו650 TI זאת הגרסה של רילודד אגב אם זה משנה מה אתם אומרים? למה זה קורה תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים לא יודע מה זה אבל שמרתי שני מצבים בGTA3 ושניסיתי להכנס אליהם לא הצלחתי המשחק העיף אותי החוצה מה זה יכול להיות לפי דעתכם? זה ממש מבאס כי אי אפשר לשחק ככה! ניסיתי לעשות RESTART למחשב אבל זה לא עוזר אתם חייב ים לעזור לי!!!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ערב טוב לכם, סדרת משחקי הכדורגל FIFA מבית EA SPORTS אינה חדשה לא לי ולא לכם זה לבטוח, אני לא יודע כמה פה זוכרים/יודעים, אך בערך משנת 97 המשחק החל לתפוס תאוצה אדירה ואני עד היום זוכר את עצמי משחק במשחק הזה ב-486 של חבר שלי, היה ממש מדהים, גראפיקה מעולה לאותה תקופה, משחקיות כיפית יותר ממה שאי פעם הכרנו בכל משחקי הכדורגל ששיחקנו (ויש הרבה כאלה), פשוט קשה לתאר את הסופי שבוע שישבנו בבית ושיחקנו עם נבחרת ישראל במונדיאל, עם מנצ'סטר יונייטד בכל טורניר וליגה אפשרית.. פשוט חלום. בכל מקרה, FIFA 98 כבר שיחקנו על המחשב ה"חדש" שלי, המשחק שיפר בגראפיקה, המשחקיות לאומת זאת נשארה אותו דבר ואולי אפילו ירדה טיפה. בשנת 99 היה שיפור ענק, כנראה בגלל העבודה שסוף סוף שני קבוצות ישראליות נכנסו למ…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-