משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי עם ראוטר וה I.P. שהמשחק נותן לי זה ה I.P. הפנימי שלי ברשת, ואם אני נותן את ה IP החיצוני שלי המחשב השני לא מצליח להתחבר גם כן. אולי צריך לדעת באיזה port המשחק משתמש בכל אופן אני לא יכול להתארח במקרה הזה כי גם המחשב של מי שאני רוצה לשחק נגדו מחובר דרך ראוטר. אם מישהו יודע איך אני יכול לארח אני אודה לו מאד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הדבר הזה שוקל יותר מ-7 ג'יגה, מה לעזאזל? למישהו כבר יש התרשמות מהמשחק? אצלי היו זמני טעינה ארוכים מאוד בדמו. הדמו של ה-MP היה זוועה מבחינתי, לאגים מטורפים, כנראה גם קשור למחשב המעפן שלי. קישור לאתר המשחק ב-Steam http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=2100& ת'רד קודם שנפתח פה בנוגע למשחק, עם תמונות וסרטונים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181595.0 דרישות המערכת של המשחק: Minimum: AMD Athlon, Pentium® 2.4 GHz, 512MB RAM, 128MB video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: AMD Athlon, Pentium® 3.0 GHz, 256mb dx9 video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection [at…
-
- 146 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תאמת אני לא מבין מה כולם מתלהבים יש מלא עצים ופרטים1!1!1! נו אז מה יש משחקים עם גרפיקה הרבה יותר מעניינת מעצים שזזים omg העצים נופלים כשיורים בהם 1!!!1! פשש איזה כיף לירות בעצים ולראות אותם מתפרקים כמו חסר חיים נראה משחק משעממם ,כאילו כמה זמן אתה יכול להסתובב שם עם הרובה המסריח הזה ולירות בחיילים ולהתלהב ..יאני הgameplay sucks COD RULEZ
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני כול הזמן מנסה להתחבר לשרתים ואני לא מצליח להתחבר תמיד זה נותן לי הודעת שגיאה http://img304.imageshack.us/img304/8379/bferorrb1.png
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה פשוט נותן לי הודעות של כמה שגיאות ואני לא מצליח להפעיל את זה..... הורדתי את זה משרת של 3dgamer.com עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי את המתאם שמאפשר לחבר את השלט של הפליסטישין2 למחשב ולאקסבוקס..... עכשיו הוא עובד טוב במשחקים כמו פיפא וNBA07 אבל ניסתי לשחק איתו בOBLIVIONן וגוסט ריקון.. גוסט ריקון לא ראיתי בכלל באפשרות של ג'ויסטיק ובאובליוויון הוא עובד אבל אני לא מצליח לשלוט על הסטיק הימני כדי להזיז את המצלמה.... אה וגם בסקארפייס זה ככה כמו בOBLIVION יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בPrince of Persia T2T בקטע של The Arena שזה הבוס הראשון היא תמונה מהמשחק: http://www.gamesover.com/PoP_3/pop_4_5_2.jpg מה לעזעאל אני צריך לעשות?! אני מטפס מיליון פעם על השני מקומות עושה E לפעמים הוא מעיף אותי לפעמים אני מצליח להכניס בו את החרב אבל זה רק בכתף הרשע שבתוכי אומר בעיניים אבל איך אני מגיע לעיניים?! תודה מראש לעוזרים. במדריך כאן כתוב http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm שאני צריך ללחוץ B3 אבל מה זה b3 ?!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אחד ממשחקי סדרות משחקי הכדורגל הטובות ביותר יצא ל-PS2. מטרת הדיון היא לדבר על המשחק החדש למי שכבר הספיק לשחק ומי שלא. בתור אחד שלא חובב כל כך את הסדרה, לא כל כך מצפה לה בכיליון עיניים, בעיקר כי שיחקתי במחשב ואני חושב ש-PES יכול ליהיות מעולה ב-PS2, אך במחשב הוא אכזבה אחת גדולה.
-
- 100 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אתמול סיימתי לשחק FEAR איזו חוויה , לקח לי 4 ימים רצוף ...ואז כשסיימתי ישר התחלתי לחפש משהו אחר , בדקתי FAR CRY גרפיקה נחותה אפקתים גרועים , בדקתי BF2 לא אהבתי את הסגנון , HL2 אין השקעה בקרבים עצמם יותר כמשחק הרפתקאות ....קיצר אני מחפש משחק ברמת הגרפיקה של FEAR או יותר , עם אותה אווירה של לחץ ודיקאון , ולא DOOM3 או QUAKE4 אני רוצה להתעמת עם אנשים לא מפלצות ... FEAR 2
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! ניצלתי את הרגילה שלי בשביל לקנות מחשב חדש, E6300, 7600GS, GB-DS3, אמור להיות מחשב מכובד בהחלט, הלא כן? אז ככה, עד עכשיו הייתה לי גרוטה P41700 256RDRAM עם כרטיס מסך סוססס R9000 64 MB!!!!! המצב שנוצר הוא, שבערך מאז GTA3 לא שיחקתי במשחקים, זה אומר משהו כמו 4 שנים, אני מאמין שפספסתי הרבה מאוד מאוד!!! HL2 הייתי חייב לשחק, אז סיימתי אותו אצל חבר, אבל חוץ מזה, כלום!!! אז חברה, אני חייב המלצות למשחקים טובים, דגש על משחקים אם אופציה לDEATHMATCH\SKIRMISH בגלל שאני בצבא, אז אם אני ישחק משחקים טובים עם עלילה טובה, זה יגרום לי לדפוק נפקדות, ואני לא רוצה להיות בכלא סתם, קיצר שפכו חברה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים את זה ? לא צריך HDR מעדיף AA ... (מחשב שני) תודה. נ.ב : אני זוכר שהיה דיון כזה פעם, רק שהחיפוש לא מצא כלום .. אז פתחתי חדש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתחבר הביתה ב-remote של הווינדוס הרגיל. הבעיה היא שהוא לא נותן להפעיל את המשחק ואומר שהוא לא יכול להפעיל את המשח במצב full screen לצורך העניין לפני שיצאתי מהבית נכנסתי למשחק והגדרתי לו שלא יריץ את המשחק ב-full screen אבל הוא עדיין עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מכווין שלא עזרתם לי בבעיה שלי עם השרתים (שפתחתי על זה 2 ת'רדים ) בbf2, אולי תעזרו לי למצוא את מחלקת התמיכה שלהם- אני רוצה לשלוח להם אימייל... חיפשתי באתר אבל הדפים משום מה לא עולים לי...
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חבר'ה היום התקנתי את המשחק c&c generals.. המשחק פשוט לא עולה לי... עולה רק הלוגו של המשחק .. וזהו יוצא.. מישהו יודע מאיפה נובעת הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קיבלתי את המחשב החדש, והייתי רוצה לדעת על איזה משחק כל אחד מכם לפי דעתו היה ממליץ לי לרכוש.. כרגע יש לי באטל פילד 2, אל לייף 2 ,קוואק 4 ,והנסיך הפרסי. על איזה משחקים נוספים הייתם ממליצים??? ??? אשמח לשמוע דעתכם תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-