עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bezadon,

אני משחק כבר הרבה זמן בדמו של BF2142 אבל לאחרונה הפאנקבאסטר מדווח עלי שאני משתמש בגיסרה ישנה של המשחק (של הדמו). חיפשתי פאצ' לדמו , אבל לא מצאתי ... אתם יודעים על זה משהו ? תודה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

3. טוב אז ב 4 בינואר,1994 נולדתי בשעה 3 לפנות בוקר, טוב לא משנה בקיצור: נותנים לי מתנה לבחור אז הנה זה: 1. שידרוג כרטיס המסך+זיכרון ועוד שידרוגים 2. PS2+CHIP 3.XBOX 360 עכשיו מה כדאי? PS3 לא עולה לי בכלל לראש למה אני שונא סוני. רציתי את PS2 לשחק קצת ולמכור אותו אחר כך

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by p-o-i,

מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by -R-E-L-,

מי שמתכנן לקנות את הPS3 כדאי שיקח את זה בחשבון. לצורך ההשוואה PS2 צורך רק 45W ו X360 צורך 160W. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=11404

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. היי חברים . אני מעוניין לשחק את BF2 ברשת, והיות והסכום הכספי הוא לא עניין של מה בכך בשבילי, אני רוצה לשחק קצת לפני שאני אבצע את הרכישה. אם יש כאן בחור ששיחק מספיק, נהנה מהמשחק, רוצה לאפשר לחבר אחר (אני) להנות, ומעוניין להשאיל את הסריאל שלו (רק לתקופה של שבוע-שבועיים), אני אודה לו . עדיף שתאפשרו לסריאל שלכם להיות בשימוש, למלא את ייעודו, מאשר להתייבש בהארדרייב שלכם . אל תתנו לו למות ! המשך יום נעים לכולם ! 8)

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by MODI,

הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by בלוסטון,

אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6

10. מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק דרישות מערכת למשחקים לפי המחשב שלי, מישהו פעם הביא לי אותו ושכחתי את האתר :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elad76,

אני עוקב אחרי הסידרה הזו כבר מכותרה הראשון והיא רק משתבכת עם השנים הגרפיקה מצוינית והמנוע מנצל את מרבית כוחו של הכרטיס והוא לא גזלן. האפשריות שיש ברשותיך והרעיון שאתה בכלל סוכן כזה... הממשק שכולו נראה כאילו אתה במחשב העלילה... הכל מצויין אבל אין לי כוח לפרט.. מה אתם אומרים על המשחק?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש לי בעיה במשחק marvel Ultimate Alliance רואים מסך שחור שמפעילים ורואים רק סמן של עכבר בצבע הכחול של המסך ושומעים את המוזיקה אבל את המשחק עצמו לא רואים. קרה למישהו ? יש פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Vidati,

שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by x-amin,

איזה משחקים טובים יש בסגנון..סיימתי כבר את טוני הוק 4 לפני איזה 4 שנים נראה לי חח ולפניו את שלוש,סיימתי את דייב מיארה היישן גם..מאז לא מצאתי משחקים בסגנון..חוץ מטוני הוק אנדרגראונד לפלייסטיישן ששיחקתי בו ממש מעט...עכשיו אני אמור לקבל את הטוני הוק אמריקאן ווסטלנד או איך שלא קוראים לו חח... בכל אופן..איזה עוד משחקים יש וכמה הם עולים.? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by x-amin,

חבר הביא לי תמחשק.. עכשיו..הכרטיס מסך שקניתי הגיע דפוק.לא משנה,בקיצור בנתיים אני עם הכרטיס מסך אונבורד,שמצליח להעלות נגיד..את בלאק אנד וויט 2 בגרפיקה הכי נמוכה וגם אז זה קופץ,אבל פועל עכשיו..שאני מפעיל תמשחק הכל סבה..אבל שאני עושה משחק חדש או כל סוג משחק אפילו מולטיפלייר..במסך הטעינה של השלב כביכול..טוען טיפה וקורס..המשחק נסגר ויש הדעת שגיאה של הווינדוז.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות..האם זה קשור לכרטיס מסך..? או שזה פשוט תקלה במשחק עצמו..?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  20. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by CashMAn,

מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.

23. Started by RS4,

שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by lmlm,

הוא פשוט יצא עוד שלושה ימים ואטארי משיקה אותו בישראל לפני כולם ;D ולא ראיתי דיברים עליו http://www.gamespot.com/922154 אז ,מה דעתכם למשחק? יש משהן מחכה? ציפיות? אני מחכה לדמו(אם יהיה ),אבל לפי התמונות/סרטונים נראה טוב

25. Started by FeedMe,

ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.