משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לצערי פשטתי רגל ואיבדתי את הקבוצה,בחוקים רשום אחרי שאני מוכרז בתור "פושט רגל" אני אקבל קבוצה חדשה,השאלה שלי היא איך אני אדע מה אני יכול לקבל קבוצה חדשה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
-
נתקלתי בבעיה בהתקנה של פיפוש 1- הפרק של הספינה.. אני זוכר לפני 5 שנים ההתקנה הצליחה ואני שיחקתי עד הסוף.. אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה רושם: System Requires _SETUP.DLL and ISRES.DLL (Located in SETUP.LIB) מה אני אעשה!? חסרים קבצים???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל יום בין השעות 6-10 יש סרבר פתוח לכל מי שרוצה , האיי פי : 82.166.1.22
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לקח לשלב הראשון לטעון אולי דקה.. נ.ב. איזה משחק מוזר...מה הקטע צריך לרסס גרפיטי ולהלחם בכנופיות מתחרות?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
Delta Force Xtreme טוב רק רציתי להגיד דברים טובים על המשחק הזה .........פשוט כיף לשחק בו והגרפיקה מדהימה .......באמת מפתחי המשחק עשו שם עבודה מושקעת ......לעומתו לא אהבתי את הSWAT 4 .....לדעתי SWAT4 הוא יותר אכזבה מאשר הצלחה....ועוד במחיר של כזה משחק בסביבות ה300 שזה יקר מאוד.....
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו שיחק אולי ברוקי legends או ב fight night 2 ? הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם איך הם .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-