משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D ...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות, שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי ה…
-
- 2 תגובות
- 9k צפיות
-
-
https://forums.geforce.com/search/more/sitecommentsearch/Dzoni90%20Dailymotion/ http://www.dailymotion.com/visited/user/dzonihacker90/1 הבחור הזה בעצם אומר שהוא בדק את חמישים הדרייברים האחרונים וכולם היו גרועים יותר ויותר והוא כביכול הקליט את הGTS 450 עם דרייבר ישן יותר והוא הציג ביצועים מרשימים מאוד הוא מזדהה ביוטיוב בשם Optimisation King90 לא מעט פעמים משמיץ את הדרייברים של NVIDIA אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטים HIGH DEFINITION עם צליל היקפי (יש לי 5 רמקולים) אני צריץ מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך צליל היקפי. הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי 5 מנורות אדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד (צליל היקפי). כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במחשק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים כאן DOBBLEY0U ואנחנו באים אליכם בסירטון חדש! אז ככה , החלטנו להחזיר את הסידרה , טוב אז אם אהבתם אתם יודעים איך לסמן את זה! אם לא אהבתם מוזמנים ללחוץ על הסימון השני! ולהגיד איפה נוכל להשתפר! https://www.youtube.com/watch?v=xEFUlhYG0R8
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\
-
פתחתי קבוצת מיקס למשחקי go4bo2 בעיקר ..אבל אם זה ילך אז אפשר גם ליגות אחרות כמו 3v3 2v2 וכדומה בלי הרבה דיבורים הינה הקבוצה: http://www.esl.eu/il/team/7871286 מי שרוצה להכנס שישלח לי הודעה בסטים אני יתן לו את הסיסמה. הסטים שלי : yonaben100
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה זמן להתקין עותק חוקי של המשחק ותמיד צצה לי בקשה כזאת יכול להיות בעיה עם הדיסק???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הפאטצ' אני מנסה להיכנס למשחק אבל הוא קורס אני מנסה להכנס למשחק חדש אבל הוא נותן לי לבחור בין 3 אופציות... דוקרב משו כזה... 3X3 ועוד איזה משהו. עכשיו אני לא מצליח להיכנס למשחק אני מנסה לבחור כל 1 מהאופציות וזה לא ממשיך לי למשחק... לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני 7 שנים ככה היה משחק דו מימדי שאתה כדור כתום כזה שצריך לקפוץ על טרמפולינות וכל מיני דברים עד לסוף המפה ואז יש שלב הבא... מישהו זוכר אולי?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם יש את המשחק כבר להורדה והכי חשוב האם יש אפשרות לשחק בזה ב single mode? .2 CoH: Opposing Fronts גם בו יש אופציה ל single player?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס GE-FORCE 4 MX 440 ואת התוכנה 3D-Analyzer אני יוכל לשחק בנסיך הפרסי? אתם יכולים להסתכל במפרט של המחשב שלי ולאמר לי אם זה אפשרי!!! תודה......!!!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן התופעה מתרחשת בעיקר בשרתים ישראלים (פינג נמוך), בדרך כלל כשאני נהרג, אני מרגיש כאילו יורים בי בנשק של 5000RPM בלי שום אפשרות להתחמק. ניסיתי לשחק עם הNETWORK SMOOTHER (כרגע הוא כבוי), הפינג שלי מעולה (10-15 בארץ), הFPS לא נופל מ100 (משחק על LOW), הפורטים פתוחים (עם DMZ ופתוח בפיירוול של הווינדוס- הורדתי גם תוכנה לוודא שהם אכן פתוחים). יש למישהו הצעה ? חיפשתי בפורומים של באטל-לוג וראיתי שהתופעה די נפוצה אבל אף אחד לא הציע לה פתרון. אגב מה שמוזר - אם יש לי וליריב פינג נמוך מאוד, אמור להיות לי זמן להתחמק. אם יש לי וליריב פינג גבוה, אני כבר אסיים להרוג אותו עד שהוא יקבל ממני את המידע ... ומה שקורה לי בפועל הוא ההפך .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לציין שהכרטיס הוא sis 315 עם 128 מגה. או קיי לאחר שהתקנתי את המשחק המקורי דרך אגב אני לוחץ כדי להפעיל וצצה לי הודה "פולסקרין נוט פאונד" מישהו יודע או יש לו מושג מזה השטות הזאת..? כן אי יודע הכרטיס לא משהו (מישהו שמע עליו בכלל?!) אבל בכל זאת אני משחק בו משחקים כמו מקס פיין ,אי גי איי, אפילו פאר קריי עולה איכשהו אז מה הסיבה שמישחק שהוא בערך ברמה של מקס פיין לא עולה? מקס פיין רץ מדהים אצלי ולא ידוע לי שמטריקס הרבה יותר משכוכלל ממנו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק המלא (גרסת DVD) המשחק מתחיל בסדר וכשאני יוצר משחק חדש והמשחק מתחיל להטעין פתאום המסך כבה (הנורה שלו מראה שהוא ממש נכבה ושזה לא סתם מסך שחור ) ואז אני חייב לעשות ריסטרט מהכפתור של המחשב. איך אפשר לגרום למשחק לעבוד כרגיל? יש לי WinXp pro ודרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הפרט הכי חשוב על הנגן שסוני לא הזכירו הוא אורך חיי הסוללה אנשים שקנו ובדקו גילו שאורך חיי הסוללה עלובים מאוד עם הווליום על המקס ו התאורה על המקס נגן החזיק 164 דקות עלובות. שזה פחות מ 3 שעות. בזמן שהנגן של ניטנדו מחזיק בין 6 ל 10 שעות. - הנגן צפוי לעלות בין 650-700 דולר.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למה השמירות שלי בהיטמן לא נשמרות לאחר יציאה מן המשחק? למשהו זה קרה גם?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
היום התקנתי... משחק ע-נ-ק! מומלץ לכל אחד... אני בינתיים משחק בSINGLE ואחרכך ישחק בMULTI... המשחק דיי מציותי... אבל יש גם כמה חסרונות... אם לא יודעים איפה האויב... אתם מתים ממש מהר... אפילו בEASY! הקבוצה שלכם עושה את כל העבודה ואפשר להלחם רק אם הולכים לבד, אני הולך עם איזה 3 מעפנים ולא מספיק לראות מישהו והוא כבר מת! חח... עוד חסרון... שזה ממש דופק את המשחק... אי אפשר לקפוץ, לא לתפס על גדרות... לא סולמות (אולי יש, אני לא מצאתי) וזה הורס! עוד דבר זה הזום של הנשק... כשמשתמשים בזום הכוונת זזה כמו איזה מטוס סילון, וכשיורים לא פוגעים בכלום זה יורה איזה מטר מעל איפה שאתה מכוון, ואי אפשר לעצור את הנשימה או לעצור את זה, לדוגמא כמו בCOD2... עוד משהו דפוק לגמריי... אין משקפת!…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיים משחק כזה של אופנועים אבל לא משחק תחרותי אלא משחק שדורש כישורים.. אז ככה צריך לאסוף תפוחים, אסור ליפול על הראש בשום מצב... הוא כזה מסתובב ימני ושמאלה עם המקש רווח.. שמעתי שקוראים לו אלמה? זה נכון? אם אפשר את השם באנגלית זה מאוד יעזור לי, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-