משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
-
לגבי Need For Speed Carbon מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד את המשחק... ויש משהו כמו 42 חלקים? יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ישנם שתי גירסות DVD9 ששוקלת 8GB וגירסה של DVD5 ששוקלת 4GB . מה ההבדל בין שתי הגירסות ולא בקטע של הגודל? מה השוני בין שתי הגירסאות ואיך מצליחים להוריד בנפח ועדיין לשמור על אותו המשחק?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוף איזה באסה...אני מקווה שתוכלו לעזור לי. פרסמתי פניה בעבר אבל לא קיבלתי תשובות,אני מקווה שנתקלתם בבעיה הזאת : קניתי מחשב עצבני לא מזמן עם GEFORCE 7900GT ,E6300 .בקיצר מחשב רציני. כשהתקנתי את המשחק F.E.A.R בהתחלה הסאונד עבד לי במסך הראשי ואח"כ כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. הוסבר לי שאני צריך להתקין קובץ שנקרא WMFADist.exe . מאז שהתקנתי את הזבל הזה זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספ…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באמת משחק גדול למרות שהוא קצר בטירוף אני לא הפסקתי לצחוק כמעט כל השלוש שעות שלקח לי לסיים אותו בהחלט שווה את ה 9$ שהוא עולה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הפאץ' של tower wizard, שמתי את הקבצים בתיקיות הנכומות(DLCfrostcrag.bsp וDLCfrostcrag.esa בתיקיה D:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion\Data ואת DLClist.txt נD:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion). כשאני פותח את המשחק אני לא מקבל שום פתק או קווסט ואני לא מוצא את המגדל במקום שהוא אמור להיות. מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שהפאץ' יפעל ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק...שמתי על הגדרות הכי נמוכות על 1024 בלי כלום...וזה עובד לאט...זה 60..אני לוחץ על C והוא עושה את הקטע הזה עם היד והFPS יורד ל17... מה הקטע<???
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל XBOX 360. כמו שאתם יודעים המשחקים לזה עולין המון כסף. יש לכם מושג אם יש צ'יפ כרגע ל XBOX 360? אם כן מה טיבו ומהו מחירו ? ואם לא אז מתי בערך יהיה לו צ'יפ ? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך WinFast A7600 GT לAGP וכשניסיתי להפעיל את serious sam 2 ואת Play Dark Messiah of Might and Magic Demo אז שלחצתי פשוט לא קרה כלום.. למה זה קורה? במשחקים אחרים הכל עובד יופי.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני משחק בקמפיין אני רואה שהגרמנים זורקים עלי רימון ושמהחיילים האחרים מצליחים לזרוק את הרימון שזרקו עלי חזרה אליהם! איך עושים את זה כמו שצריך? כי ברוב הפעמים פשוט נהרגתי מזה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
Gears of War עם המנוע של UT 2007 י? למי שלא שמע עליו: http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/imgs_1.html עוד תמונה חבל"ז http://www.bisonium.com/blog/images/1127159903-1.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-