משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. * יש לי ראוטר בבית (הוא לא במחשב שלי.) תודה רבה לעוזרים! casio.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיה עם המשחק: העכבר זז לי לאט בטירוף כשאני מנסה להזיז את המצלמה. ניסיתי לשחק קצת עם האפשרויות אבל לא עוזר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי איזה 10 משחקים צרובים שלקחתי מחברים שלי והם פועלים ממש טוב, וכשאני מנסה לצרוב אחד מהם או משחק שהורדתי (The Warriors), הפלייסטיישן לא מזהה אותם. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, המשחק מסרב לעלות על DIRECTX9 , אני מתקין שוב את 9 מהדיסק של המשחק והוא עדיין קופץ החוצה (על 7 הוא רץ...), אני בודק במחשב ו 9 בסדר... הצלחתי להתקין שוב ממקום אחר את ה DIRECTX9, הוא עלה ושיחקתי... לאחר יומיים שוב אותה בעיה, כאילו הוא לא מוצא את זה... מישהו מכיר? תודה...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היה לי זמן לסים תSP של F.E.A.R.סוף סוף וזה מישחק פצצה אומנם יש חלקים שחוזרים על עצמם ואין מספיק סוגי אויבים נשקים ואזורים אבל איזה כיף לשחק בו אני מחכה בקוצר רוח ל F.E.A.R. 2 בתיקווה שיהיה מישחק כזה מיזמן לא יצא לי לשחק בFPS כל כך טוב איזה אוירה WOW
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היום ניסיתי את war rock , שהוא משחק FPS מולטיפלייר חינמי , סטייל AA, קצת מזכיר את BF2 , ואני חייב לציין שהוא בכלל לא רע! מגוון הנשקים מצומצם , הגרפיקה לא מדהימה , אבל בהחלט מספקת בהתחשב בזה שמדובר במשחק חינמי לחלוטין , משחקיות לא רעה והוא רץ חלק לאללה תנסו ותגידו מה אתם אומרים - http://www.warrock.net הערה- לינק ההורדה של המשחק משום מה לא עובד לי ולאנשים אחרים לא בFF ולא באקספלורר, אם גם לכם זה קורה תורידו את תוכנית ההתקנה המצומצמת מכאן - http://warrockpatch.nefficient.com/kipawar...arRockSetup.zip ואז התוכנית תוריד את השאר, ואל תשכחו להירשם באתר ולקבל משתמש\סיסמה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהמון מישחקים בזמן האחרון. לדוגמה במישחק-Prince of Persia T2T עם אני הולך אני שומע את הצעדים,או שאני רב עם מישהו אני שומע את החרבות,אבל נגיד יש סירטון קצר והוא צועק משהו אני לא שומע,ובמישחק SHADOWGROUNDS,אני לא יכול לישמוע את המיפלצות,או את האנשים מדברים,ליפעמים גם נעלם לי הסאונד של הרובע. ואגב ההגדרות שלי זה ככה: [עם זה לא ככה אז אין סאונד ביכלל,ואני מישתמש באוזניות.] אגב הדרייברים שהתקנתי זה RealTek Ac'97 ו K-lite codec pack. [attachment deleted by admin]
-
שלום לכולם ! אני נמצא ב-palace balcony הגעתי לאחת המרפסות על הקיר יש שני stab dagger אחד מעל השני ,ואני אמור להגיע לראשון ,אבל משום מה הוא גבוה מידי ואני לא מצליח להגיע אליו (דרך אגב אני משחק במחשב) יש תמונה של המקום מצורפת תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למשחק קווסט בסגנון ה- Phantasmagoria שעובד ב- xp ~~~ תודה רבה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הגעתי למקום הרשום בכותרת. מהמקום כמובן אפשר לראות את כל בבל. אני גם רואה כל מיני קרניים שיוצאות כנראה משערי חול. אני רואה בסביבות ה-5-6. האם זה אומר ששכחתי\דילגתי\פיספסתי שערים מסויימים? (אני זוכר רק אחד שלא סגרתי -- הראשון) תודה לעונים. נ.ב. - האם יש שערים חבויים וזאת הסיבה שאני רואה את הקרני אור הללו? הנה לינק לתמונה - http://photobucket.com/albums/y137/bookster/?action=view¤t=Screenshot0001.jpg
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המשחק נותן לי פינגים ממש גבוהים. נסיתי.להתקין תיקון של WINSOCK של XP וזה לא עזר. זה קרה לאחרונה. מה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי משחק nba 2006 שתי קבצים iso מלהלה עכשיו אני מנסה לשים אותם ב דימון טולס הוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ או משהו כזה עכשיו אני רוצה לצרוב את זה איך אני עושה את זה? עשיתי ככה נכנסתי לנרו עכשיו יש למעלה ברקורד burn image לחצתי על זה בחרתי את הקובץ של המשחק הוא צרב אבל שבאתי להפעיל את הדיסק המחשב הראה לי את הדיסק ריק האם עשיתי משהו לא סדר לא צרבתי טוב? האם מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
עשיתי גיבוי למשחק חדש שקניתי ויש לו הגנה כזאתי (SAFEDISC או STARFORCR משהו כזה) והבנתי שהדרך היחידה שאני אוכל להפעיל את הגיבוי זה לנתק את הכוננים שלי של IDE.. מישהו יודע אם אני חייב לעשות זאת פיזית או האם יש דרך לעשות זאת דרך המחשב או משהו ? ניסיתי דרך המחשב שלי ל DEVICE MANAGER ומשם עשיתי DISABLE לכל הכונני CD DVD אבל זה עדיין לא עבד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-